benim de 20 hazirann
tebrık ederım canım ben sana demıstım
kızlar ben sabah dayanamadım test yaptım testte net ıkı çizgi gördüm ve çok şaşırdım hemen onun ardından kan tahliline gittim adete 1 gun kala 214.6 çıktı değer sizce değer iyimidir? allahım olmayan herkese nasip eder inşallah ... çok şaşkınımmmm çok şakotaydım bugunnn bıraz kendıme geldim ama şaşkınım hala beklemiyordum :))))
Canimmm tebrikler..ayni kaderii paylasioruz...degerin gayet guzell:)
kızlar ayın 11i..ve hala adet olmadım..rekor kıracam......ya yerimde olsaydınız nabardınız?????????*
kızlar ben sabah dayanamadım test yaptım testte net ıkı çizgi gördüm ve çok şaşırdım hemen onun ardından kan tahliline gittim adete 1 gun kala 214.6 çıktı değer sizce değer iyimidir? allahım olmayan herkese nasip eder inşallah ... çok şaşkınımmmm çok şakotaydım bugunnn bıraz kendıme geldim ama şaşkınım hala beklemiyordum :))))
kızlar ayın 11i..ve hala adet olmadım..rekor kıracam......ya yerimde olsaydınız nabardınız?????????*
değerin iyi canım sen son adet tarihin neydi 6 haftalık olduğunda dokora git vajinal muayne ile gebelik kesesine baktır.
çok teşekkrü ederimmm... son adet tarihim 12 mayıs.... ınşallah herşey yolunda gider.. daha önce bi gebeliğim ıyı sonuçlanmadı bunun için tereddütlerim var ama ınş yarın hepsini çözcem doktorda..
15 subat canim:)benim kan degerim 35.6.. 18-19mayista yumurtlamam olmustu...doktor daha cok yeni oldugu icin ultrasonda gorunmiceni soledi cuma gunu kontrole gel dedi yacanım allahım olmaya nasip etsın inşallah hamile olanlarıda sağ sağlım bebeğini kucağına almayı nasip etsın inşş.. benım tahmını doğum allah nasip kısmet ederse 16 şubat dio internet? senın ne dıor?
hemen kan testi yapardım :) yaptımda sonuç ortada
Cnm sen naptin gittinmi doktora..senide merak ediyorum
canım hıcbır ısımı halledemen geldım kan testım yarına kaldı ve sınırlerım bozuldu ağla ağla öldümm ve bnde hala hayret içindeyim niye böle ağladıgımınn :)
deli kız yaaa ağlama sakin ol geç olsun güç olmasın
canım hıcbır ısımı halledemen geldım kan testım yarına kaldı ve sınırlerım bozuldu ağla ağla öldümm ve bnde hala hayret içindeyim niye böle ağladıgımınn :)
ewet kuzucum gec olsun guc olmasınn amann kocamı özledım ben onsuz cok huzursuz oluyorum tadım tuzum olmuyor sanırım o yuzden bu kadar duygusalım oyun havasına bile ağlar vaziytteyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?