hamile olduğunu düşünenler

kızlar ben sabah dayanamadım test yaptım testte net ıkı çizgi gördüm ve çok şaşırdım hemen onun ardından kan tahliline gittim adete 1 gun kala 214.6 çıktı değer sizce değer iyimidir? allahım olmayan herkese nasip eder inşallah ... çok şaşkınımmmm çok şakotaydım bugunnn bıraz kendıme geldim ama şaşkınım hala beklemiyordum :))))

Canimmm tebrikler..ayni kaderii paylasioruz...degerin gayet guzell:)

Canimmm tebrikler..ayni kaderii paylasioruz...degerin gayet guzell:)

canım allahım olmaya nasip etsın inşallah hamile olanlarıda sağ sağlım bebeğini kucağına almayı nasip etsın inşş.. benım tahmını doğum allah nasip kısmet ederse 16 şubat dio internet? senın ne dıor?

değerin iyi canım sen son adet tarihin neydi 6 haftalık olduğunda dokora git vajinal muayne ile gebelik kesesine baktır.

kızlar ayın 11i..ve hala adet olmadım..rekor kıracam......ya yerimde olsaydınız nabardınız?????????*

doktora giderdim kan tahlili veriridim hormonlar için ve adetın neden gelmediğini belirler tedaviye başlardım canımmm .. allahım şifanı versın ınş tez zamanda bebeğine kavuşursun

değerin iyi canım sen son adet tarihin neydi 6 haftalık olduğunda dokora git vajinal muayne ile gebelik kesesine baktır.

çok teşekkrü ederimmm... son adet tarihim 12 mayıs.... ınşallah herşey yolunda gider.. daha önce bi gebeliğim ıyı sonuçlanmadı bunun için tereddütlerim var ama ınş yarın hepsini çözcem doktorda..

inşalah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

15 subat canim:)benim kan degerim 35.6.. 18-19mayista yumurtlamam olmustu...doktor daha cok yeni oldugu icin ultrasonda gorunmiceni soledi cuma gunu kontrole gel dedi yarabbim olmayan herkeze versin...kazasiz belasiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

Son düzenleme:

tatlımm masallah sanaa cok sewındımm bence deger guzeldır yanıı rabbım kucagına almak nasıp etsın ınsallah

aynı şey geçenelrde bana da oldu..adet olmaıyoruz ve acaip stresliyiz kızlar..patlıyoruz bi şekilde....bu arada slm cnm sende durumlar ney bende negatifler dışında gelişme yok!

canım hıcbır ısımı halledemen geldım kan testım yarına kaldı ve sınırlerım bozuldu ağla ağla öldümm ve bnde hala hayret içindeyim niye böle ağladıgımınn :)

ewet kuzucum gec olsun guc olmasınn amann kocamı özledım ben onsuz cok huzursuz oluyorum tadım tuzum olmuyor sanırım o yuzden bu kadar duygusalım oyun havasına bile ağlar vaziytteyım:)

o dereceyse yazık yavrumm sanaa topla kendini bebeğiniz sizinleyse onu da üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…