hamile olduğunu düşünenler

canım muhtemel doğum tarihimiz aynı..benimde beta dün 33 çıktı..satım 11 mayıs..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.ilk gebelik mi?

aynı şey geçenelrde bana da oldu..adet olmaıyoruz ve acaip stresliyiz kızlar..patlıyoruz bi şekilde....bu arada slm cnm sende durumlar ney bende negatifler dışında gelişme yok!

9 unda olmam gereklıydı oncekı yaptıgım ıdrar testlerı negatıftı kan testı vereyım dedım kısmet olmadı nebılım karısık bıseyler oldu buara hayatım hızlı akıyor hıcbısey anlamadım yetısemıyorum hızına bende uzaktan izler gibiyim :) asrı asırısı basdonmelerım var sanırım stresten hem bedenen hem beyınen cok yordum

canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah... Allah bize de nasip etsin....

canım muhtemel doğum tarihimiz aynı..benimde beta dün 33 çıktı..satım 11 mayıs..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.ilk gebelik mi?

sat ı 11 mayıs 3 kişiyiz 2 si hamılee süperr bende öle guzel haber alırsam cok mutlu oluurum sen bıım diğe topıktesın dımı ALLAHALLAH dıorum ısım tanıdık gelıyorr tebrkler canım tekrarrr

kızlar benim adet ağrılarım çok şiddettli ama acaip çok beyaz bir akıntı geliyor bende anlamadım gitti... bugün başladı sizce adetin habercisi midir? yani adet oldum diyorum ped alıp tuvalete koşuyorum çok fazla geliyor...

cnm adet oldun mu sen o beyaz akıntı bendede var adet oluyorum sanıyorum bakıorum yokk bısey camasırımda beyaz akıntı oluyor üşüttük mü noldu acbasııı:44::44:

Benim de sat 11:):)evet canim resmen ayni kaderi paylasiyoruz...peki doktorun ultrasonlada baktimi...benimki bakmadi erken diye cuma kontrole gel dddi...evet canim ilk bebisimiz..sekizaylik evliyim daha...rabbim kazasiz etsin..

Son düzenleme:

sat ı 11 mayıs 3 kişiyiz 2 si hamılee süperr bende öle guzel haber alırsam cok mutlu oluurum sen bıım diğe topıktesın dımı ALLAHALLAH dıorum ısım tanıdık gelıyorr tebrkler canım tekrarrr

Cnm idrar yap tekrar evde...silikte olsa cikabiliyo bak...ki senle ayni yumurtladik..eger varsa sendede silikte olsa cikmasi lazim

kızlar beni şu konuda bilgilendirin......sat 3 mayıs benim........7 haziranda kan testi yptm sonuç negatif..........ama adet de olmadım...sizce testi ne zaman tekrar ediyim?????geç döllenme olduysa eğer sonuç ne zaman çıkar???

çok teşekkür ederim canım..inşallah sende gebesindir..burada çok güzel 9 ay geçiririz inşallah :))

Benim de sat 11:):)evet canim resmen ayni kaderi paylasiyoruz...peki doktorun ultrasonlada baktimi...benimki bakmadi erken diye cuma kontrole gel dddi...evet canim ilk bebisimiz..sekizaylik evliyim daha...rabbim kazasiz etsin..

inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur..Rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi..erken bebek düşünerek çok güzel yapmışsın..bende 3 aylık evliyken gebe kalmıştım..şimdi 18 aylık oğlum var kardeş geliyor kuzuma..
canım ben sadece kanda öğrendim doktora 1 ay sonra gideceğim..eşim doktor,yarın tekrar kan ver dedi eğer beta hcg artıysa sorun yok dedi..memlekete gideceğim perşembe günü..dönüşte gideriz kadın doğumcuya dedi..sen kanı ne zaman verdin canım dünmü 35 çıktı yoksa bugünmü?benimki dün 33 çıktı..

inşallah hamişsindir tatlım eğer geç döllenme olsuysa hemen çıkmaz

kızlar geç döllenme nedir tam olarak yumurtlama günü harici de döllenme olma durumu mu

Sevilay var mı durumunda bir değişiklik benim adet olmam lazım olmadım ve testler negatif (

cnm sbh kan testıne gdcem ıdrar testı ypmıorum adet olucam gbı bsyler oluo gdyrm bkıorum yok heran olablrm yanı gıbıme gelıo 9 da olmm gerektı eger o gunude sayarsak gecıkmenn 4.gunu

cnm sbh kan testıne gdcem ıdrar testı ypmıorum adet olucam gbı bsyler oluo gdyrm bkıorum yok heran olablrm yanı gıbıme gelıo 9 da olmm gerektı eger o gunude sayarsak gecıkmenn 4.gunu

Benim gecikme 1 gün bende her an adet olacak gibiyim. Hayırlısı olsun inşallah yarın sonucu yazarsın güzel haber alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…