15 subat canim:)benim kan degerim 35.6.. 18-19mayista yumurtlamam olmustu...doktor daha cok yeni oldugu icin ultrasonda gorunmiceni soledi cuma gunu kontrole gel dedi yarabbim olmayan herkeze versin...kazasiz belasiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
aynı şey geçenelrde bana da oldu..adet olmaıyoruz ve acaip stresliyiz kızlar..patlıyoruz bi şekilde....bu arada slm cnm sende durumlar ney bende negatifler dışında gelişme yok!
kızlar ben sabah dayanamadım test yaptım testte net ıkı çizgi gördüm ve çok şaşırdım hemen onun ardından kan tahliline gittim adete 1 gun kala 214.6 çıktı değer sizce değer iyimidir? allahım olmayan herkese nasip eder inşallah ... çok şaşkınımmmm çok şakotaydım bugunnn bıraz kendıme geldim ama şaşkınım hala beklemiyordum :))))
canım muhtemel doğum tarihimiz aynı..benimde beta dün 33 çıktı..satım 11 mayıs..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.ilk gebelik mi?
kızlar benim adet ağrılarım çok şiddettli ama acaip çok beyaz bir akıntı geliyor bende anlamadım gitti... bugün başladı sizce adetin habercisi midir? yani adet oldum diyorum ped alıp tuvalete koşuyorum çok fazla geliyor...
cnm adet oldun mu sen o beyaz akıntı bendede var adet oluyorum sanıyorum bakıorum yokk bısey camasırımda beyaz akıntı oluyor üşüttük mü noldu acbasııı:44::44:
canım muhtemel doğum tarihimiz aynı..benimde beta dün 33 çıktı..satım 11 mayıs..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.ilk gebelik mi?
sat ı 11 mayıs 3 kişiyiz 2 si hamılee süperr bende öle guzel haber alırsam cok mutlu oluurum sen bıım diğe topıktesın dımı ALLAHALLAH dıorum ısım tanıdık gelıyorr tebrkler canım tekrarrr
9 unda olmam gereklıydı oncekı yaptıgım ıdrar testlerı negatıftı kan testı vereyım dedım kısmet olmadı nebılım karısık bıseyler oldu buara hayatım hızlı akıyor hıcbısey anlamadım yetısemıyorum hızına bende uzaktan izler gibiyim :) asrı asırısı basdonmelerım var sanırım stresten hem bedenen hem beyınen cok yordum
sat ı 11 mayıs 3 kişiyiz 2 si hamılee süperr bende öle guzel haber alırsam cok mutlu oluurum sen bıım diğe topıktesın dımı ALLAHALLAH dıorum ısım tanıdık gelıyorr tebrkler canım tekrarrr
Benim de sat 11:):)evet canim resmen ayni kaderi paylasiyoruz...peki doktorun ultrasonlada baktimi...benimki bakmadi erken diye cuma kontrole gel dddi...evet canim ilk bebisimiz..sekizaylik evliyim daha...rabbim kazasiz etsin..
kızlar beni şu konuda bilgilendirin......sat 3 mayıs benim........7 haziranda kan testi yptm sonuç negatif..........ama adet de olmadım...sizce testi ne zaman tekrar ediyim?????geç döllenme olduysa eğer sonuç ne zaman çıkar???
burdayımmmnmnmm
Sevilay var mı durumunda bir değişiklik benim adet olmam lazım olmadım ve testler negatif(
cnm sbh kan testıne gdcem ıdrar testı ypmıorum adet olucam gbı bsyler oluo gdyrm bkıorum yok heran olablrm yanı gıbıme gelıo 9 da olmm gerektı eger o gunude sayarsak gecıkmenn 4.gunu
Benim gecikme 1 gün bende her an adet olacak gibiyim. Hayırlısı olsun inşallah yarın sonucu yazarsın güzel haber alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?