hamile olduğunu düşünenler

Kızlar sabah idrarıyla testi tekrarladım. Negatif bir an önce adet olmak istiyorum ( içim çok buruk ((

canım benim takma kafana birde bence pazartesine kadar bekle birşey olmazsa sonra doktora git en azından aklında kalmaz....şimdi gidersen ve kan testi negatif çıkarsa benim gibi acaba mı diye düşünmeye başlarsın ...bence pazartesiyi bekle ve kesin sonuç al derim...ama tabiki sen daha iyi bilirsin....

Öyle yapacağım canım çünkü adet olacağım bişey yok artık ikna oldum kısmet napalım

Kızlar durumunda değişiklik olan var mı

sanırım yok ....beni soracak olursan hala kırmızılar gelmedi ve ben test yaptırmama ragmen negatif çıktı umudum kalmadı...artık kızmızılar needen gelmedi psikolojikmen kendime neler yaptım diye düşünmeye başladım..birde belimdeki ağrı daha fazla artıyo artık dayanamaz hal aldı ve bugün çok halsizim midem bulanıyo sanırım ben enfeksiyon falan kaptım acile gitmem gerek bi kızlar çoook kötüyüm ya anlatamam zor ayakta duruyorum heran kusabilirim yani....ama iş yerinden izin alamıyorum

Son düzenleme:
bende 10 aylık evliyim 1 aydir çocuk düşünüyoruz bu ay çalışmalara başladık olur inşallah hayirlisi bakalım :) bu arada benim batım 21 haziran

Canım ben ağrı kesici içmiyorum psikopata bağladım :) inatla karnım çok ağrıyor...

mrb kızlar şu an malum olay üzerinden 4 gün geçti midemde bulantı birde halsizlik var üzerimde bunlar belirtimidir yoksa ben mi abartıyoruım ymurtlama tarihmde olmştu birliktelik

mrb kızlar şu an malum olay üzerinden 4 gün geçti midemde bulantı birde halsizlik var üzerimde bunlar belirtimidir yoksa ben mi abartıyoruım ymurtlama tarihmde olmştu birliktelik

gebelik var veya yok olsada olmasa çok erken daha bulantı için inşallah vardırr

kızlar ya offf hala kırmızılar gelmedi neden bu kadar geçikti ki bir sorun mu var diye düşünmeye başladım şimdii offf. ya test negatif neden gelmiyor bugün 33.gün yaaa......

kızlar ya offf hala kırmızılar gelmedi neden bu kadar geçikti ki bir sorun mu var diye düşünmeye başladım şimdii offf. ya test negatif neden gelmiyor bugün 33.gün yaaa......

Canım yumurtladığını günü biliyorsan üstüne 14 gün say. Ben kendim için şöyle düşünüyorum hani 20. Gün kanamam olmuştu ya galiba o yumurtlama kanaması idi. Üstüne 14 gün ekleyince 14 Haziran adet tarihi. Yani daha 2 günüm var yani olmadığı için sürekli teori üretiyorum (( normalde 31 günde adet olurum ve dün olmalıydım. Sende böyle hesapla bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…