hamile olduğunu düşünenler

kızlar durumunda değişiklilk olan varmı...ben hala adet değilim...bugün resmen ağlama krizine gridim..neden de bilmiyorum...çok stres yaptım galiba ya...adet oluyum diye dua edicem nerdeyse meğer ne kıymetliymiş..Rabbime şükürler olsun ya..

canım benim 28 mayıs gibi kasıklarımdaki sancıdan hissetmiştim ve beyaz yapışkan sıvıdan hadi biz buna 30 mayıs diyelim yine üzerine 14 eklersek 13 haziranda olmam lazım o zaman ben yinede hafta sonunu bekleyeyimde bir doktora gideyim söktürücü kullanırım kendiliğinden gelmezse

canımmaslında durumumuz aynı ben şöyle yapmaya karar verdim pazartesine kadar bekliycem pazartesi uyanır uyanmaz test yapcam yine bir şey yoksa doğru doktora söktürücü yazdırcam ve kullancam bu kez... bence sende pazartesini bekle gelmezse direk doktora git belki doktor bir kez daha kan testi yapar (farklı bir doktora görün bence) yine çıkmazsa kesin yoktur zaten ve sende olmadı ilaç kullanırsın ...benim ilk denemeydi hayatımda hiç geçikme olmamıştı şimdi eğer testte negatif çıkınca geçikmenin psikolojik olduğunu anladım ...ben bile psikolojime yaptıklarıma inanamıyorum....bundan sonra kesinlikle daha sakin olcam ....rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ....

Aynen çok kötü etkilendi ben bu ay hemen olur diye beklerken baktım ki bu işler öyle kolay değil.. Ve çok stresli şu 15 günde teste verdiğim paralarla rahat tatil yapardık kasma yok artık... Yani her belirtiyi mantık çerçevesinde değerlendiricem... Yapılabilecek en mantıklı şey bu stresle zaten olmuyor

sevilayemre nerelerdesin sonuçunu çok merak ediyoruz çabuk ve hayırlı haberlerle gel canım benim...

Son düzenleme:
1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------:)))))))))))
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))
17----eliflider---------------------20 haziran
18----seray3008-----------------15 haziran

Listemize bir hamile arkadasimiz daha eklendi

sevilayemre
canım harika senin adına çok sevindim canım ya süper bir haber oldu bu şimdi:)))

Son düzenleme:
gebelik var veya yok olsada olmasa çok erken daha bulantı için inşallah vardırr

İNŞALAH BENDE UMUT EDyorum hayrlı haberler olursa ilk burdan paylaşacağım szden bu süreçle ilgili deneyimlşerinizi öğrenmek isterim forum çok güzel itüm hamile kalmak isteyenlerin allah gönlüne göre versinnn

kızlar sonucum çıktı 2 günde 4 katına çıkmış..122 çıktı sonucum

<aminn herşeyden önce zor bi söreç bende pkloyum 3. tedavim 7 aydır bebek düşüyoruz klomen+çatlatma iğnesi kullanıyorum cuma günü test günüm hayırlı bi gün allah yardıcımız olsun senin neyin var cnm yani bir problemin varmı

canım beni neden listeye eklemiyorsun, bir arkadaş eklemişti sen eklememişsin, bende üzüldüm..

meraba kızlar benimde adet tarihim 20-22 haziran arası çatlatma iğnesi vuruldum 6 gün önce ve şu ana progestan kullanıyorum dün geceden beri lekelenmem var hiç olmazdı adetimede tahminen 10 gün var kullandığım hapların yan etkisi mi yoksa yerleşme kAnaması olabilir mi?

kızlar hamileymisimmmm)
Çok sevindim hayırlı olsun umarım hayırlısıyla bu süreci atlatıp kucağına alırsın bebişini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…