Canım yumurtladığını günü biliyorsan üstüne 14 gün say. Ben kendim için şöyle düşünüyorum hani 20. Gün kanamam olmuştu ya galiba o yumurtlama kanaması idi. Üstüne 14 gün ekleyince 14 Haziran adet tarihi. Yani daha 2 günüm var yani olmadığı için sürekli teori üretiyorum(( normalde 31 günde adet olurum ve dün olmalıydım. Sende böyle hesapla bakalım ...
Canım yumurtladığını günü biliyorsan üstüne 14 gün say. Ben kendim için şöyle düşünüyorum hani 20. Gün kanamam olmuştu ya galiba o yumurtlama kanaması idi. Üstüne 14 gün ekleyince 14 Haziran adet tarihi. Yani daha 2 günüm var yani olmadığı için sürekli teori üretiyorum(( normalde 31 günde adet olurum ve dün olmalıydım. Sende böyle hesapla bakalım ...
kızlar durumunda değişiklilk olan varmı...ben hala adet değilim...bugün resmen ağlama krizine gridim..neden de bilmiyorum...çok stres yaptım galiba ya...adet oluyum diye dua edicem nerdeysemeğer ne kıymetliymiş..Rabbime şükürler olsun ya..
canım benim 28 mayıs gibi kasıklarımdaki sancıdan hissetmiştim ve beyaz yapışkan sıvıdan hadi biz buna 30 mayıs diyelim yine üzerine 14 eklersek 13 haziranda olmam lazım o zaman ben yinede hafta sonunu bekleyeyimde bir doktora gideyim söktürücü kullanırım kendiliğinden gelmezse
kızlar hamileymisimmmm)
kızlar hamileymisimmmm)
sbah verdım kan testı oglen 2de cıkıcakmıs dua edın kızlar
kızlar hamileymisimmmm)
gebelik var veya yok olsada olmasa çok erken daha bulantı için inşallah vardırr
İNŞALAH BENDE UMUT EDyorum hayrlı haberler olursa ilk burdan paylaşacağım szden bu süreçle ilgili deneyimlşerinizi öğrenmek isterim forum çok güzel itüm hamile kalmak isteyenlerin allah gönlüne göre versinnn
1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------:)))))))))))
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))
17----eliflider---------------------20 haziran
18----seray3008-----------------15 haziran
Listemize bir hamile arkadasimiz daha eklendi
canımmaslında durumumuz aynı ben şöyle yapmaya karar verdim pazartesine kadar bekliycem pazartesi uyanır uyanmaz test yapcam yine bir şey yoksa doğru doktora söktürücü yazdırcam ve kullancam bu kez... bence sende pazartesini bekle gelmezse direk doktora git belki doktor bir kez daha kan testi yapar (farklı bir doktora görün bence) yine çıkmazsa kesin yoktur zaten ve sende olmadı ilaç kullanırsın ...benim ilk denemeydi hayatımda hiç geçikme olmamıştı şimdi eğer testte negatif çıkınca geçikmenin psikolojik olduğunu anladım ...ben bile psikolojime yaptıklarıma inanamıyorum....bundan sonra kesinlikle daha sakin olcam ....rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ....
Çok sevindim hayırlı olsun umarım hayırlısıyla bu süreci atlatıp kucağına alırsın bebişini:)kızlar hamileymisimmmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?