hamile olduğunu düşünenler

slm kizlarr benim bir sorum var ben dogum kontrol hapina basladim
ve birinci kutum bitti 7günlük ara verdim ara verdigim 4gün damla seklinde pembe birsey geldi ve 3gün sürdü ve bugünde bitti
belim cok agriyor o akinti gelmedende kasiklarim agrimisti sizce hamile olma ihtimalim varmi testi nezaman yapayim

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------:)))))))))))
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))
17----eliflider---------------------20 haziran
18----seray3008-----------------15 haziran
19--- sgun-------------------------?
19---çağlardamla------------------23,24 haziran

Cnmmm yupiiii cok sevindim kader arkadasimmm:)allah kazasiz belasiz kucagimiza almayi nasip rrsinn..isteyenn herkeze versin...kaccc cikti degerin cnm???
ewet canım kader arkadasıyız valla sat ı 11 mayıs olan hepımızde hamıle haberı aldık 31.76 cıktı degerım sanırım sızlerınde 31 cıvarındaydı yarın tekrar gıdıcem randevu aldım artıs varmı dıye ben soktayım hala ınanamıyorumm bır yanım buruk annem ablamın yanında esım sırnaktaa yalnızım ama ıyıkı sızler varsınızzz

Cnm benim insallah kazasiz belasiz kucagimiza aliriz:)benim deger dun 35.6 cikmisti gun gun katliyomis..banada doktor cuma gel dedi...cnm bide folikasit kullaniomusun..ben basladim amadoktor vermedi..arkadasn onerisiyle basladim...bende hala inanamiorum cnm ya...

merhaba kızlar ben bugünde gittim dun 214.6 olan betam bugun 383.1 olmuş doktor yınede düşük önleyici ilaç ve multivitamın verdi 1 hafta sonra bekliı benı siz neler yaptınız?

ben 3 ay once baslamıstım folık asıte yenı bıtmıstı yarın kndı doktoruma gıdıcem kanda baktırayım katlanıyor mu hemde folık asıt yazdırayım fılan ben soku atlatamadım ya saka gıbı sende olemıın ruya gıbı

doğm kontrol hapı maalesef öyle yapıyor düzensizlik adet kan miktarında değişiklik söz konusu olabiliyor ama bence değilsindir sanmam her an tekrar kanama başlayabilir insanın düzenini alt üst ediyor sen neden kullanıyosun bundan sonra içmemeyi düşünüyorsan bebek istiyorsan bence ovu. testii kullan yumurtlama gününü kaçırmamış olursun çünkü doğ.kontrol hapları yumurtlama gününü de değiştiriyor için rahatlayacaksa bi idrar testi yap risk hep vardır

Son düzenleme:

cevabin icin cok sagol canimm
yok daha istemiyorum aslinda
yani böyle 3gün pembe akinti normalmi

cevabin icin cok sagol canimm
yok daha istemiyorum aslinda
yani böyle 3gün pembe akinti normalmi

ne demek canım rica ederim yardımcı olmuşumdur umarım.. bende kullandım 1 ay boyunca kahve gibi koyu pembe gibi akıntım olmuştu ama 2. kutudan sonra düzene giriyor

ne demek canım rica ederim yardımcı olmuşumdur umarım.. bende kullandım 1 ay boyunca kahve gibi koyu pembe gibi akıntım olmuştu ama 2. kutudan sonra düzene giriyor

ama benimki acik pembe
heryerde yerlesme kansmasi olabilir diye yaziyor
cok merak ediyorumm
yani bu reglim mi benim

aynen canım ya rüyada gıbıyım esımde bende ınanamıyoruz...rabbım hayırlısıyla kazasız belasız sag salım azası noksansız kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah...

ama benimki acik pembe
heryerde yerlesme kansmasi olabilir diye yaziyor
cok merak ediyorumm
yani bu reglim mi benim

dediğim gibi risk her zaman varmış tıbben =) test yap istersen yerleşme kanamasıda olabilir tabi ama bana kalırsa hamile değilsindir gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…