ewet canım kader arkadasıyız valla sat ı 11 mayıs olan hepımızde hamıle haberı aldık 31.76 cıktı degerım sanırım sızlerınde 31 cıvarındaydı yarın tekrar gıdıcem randevu aldım artıs varmı dıye ben soktayım hala ınanamıyorumm bır yanım buruk annem ablamın yanında esım sırnaktaa yalnızım ama ıyıkı sızler varsınızzz
cnm sacmalamasınlar yaa saglıklı bebegıde dusurtcekler adama stres yaptırıp yrn dr bul tekrar kan ver ıkıye katlıyorsa daha iyi tamam o ıhtımalleride dusunmek lazım ama olede denmezkı bana sekreter deger cok dusuk dedı dr daha cok yenı dedı aradakı okumusluk farkı iste rabbım hayırlısını vrsn saglılla kucagımıza almayı nasıp etsın tebrıllerKızlar merhaba ...bu ay BAT 12-13 haziran civarında bekliyordum. SAT 17 MAYIS Şirkette sağlık taraması yapılacaktı akciğer filmi çektirmem gerekiyordu. Nolur nolmaz radyasyon alıp riske atmıyım diye hiçbir beklentiye girmeden gittim beta hcg ye baktırdım
sonuç 45.19 geçen ay 1,2 idi. regl daha gecikmeye girmedi ama lab. doktoru kadın doktoruna görünün sonuç pozitif dedi.ama çevrenize henüz yaymayın henüz çok erken boş gebelikte çıkabilir regl kanamasıyla gidebilirde dedi. sevilsem mi üzülsemmi bilemedim.
cnm sacmalamasınlar yaa saglıklı bebegıde dusurtcekler adama stres yaptırıp yrn dr bul tekrar kan ver ıkıye katlıyorsa daha iyi tamam o ıhtımalleride dusunmek lazım ama olede denmezkı bana sekreter deger cok dusuk dedı dr daha cok yenı dedı aradakı okumusluk farkı iste rabbım hayırlısını vrsn saglılla kucagımıza almayı nasıp etsın tebrıller
şimdi bugün henüz 45.19 yarın yaptırsam artar mı ki sence? Sen ne zaman öğrendin. Eğer bende hamileysem doğum tarihlerimiz sanırım hemen hemen aynı olacak :))
ben bugünde gittim dünde gittim benımde bat 12 hazıran yanı bugun bence yarında baktır artmışsa süper ki bence artmıştır... sakın stress yapma hepimiz aynı anda doğum yapcaz bu gidişle 16 şubatlar çoğalıyor:)))))))
ayyy batımız aynı.. peki senin dün ve bugün değerler kaç ? ay Allahım hepimize sağlıklı sihhatli bebişler versin
herkesin yumurtlamasın agöre betası değişir benım dun 214.6 bugun 383.1 di ama tabıı benden düşüklerde yükseklerde var kişiden kişiye değişir beta önemli olan katlanması:)
evet sana göre benim ki çok düşükmüş. Umarım regl olmam ya wc ye gitmeye korkuyorum...Doktora gittin mi peki kese görünüyomu falan diye?
canım gıttım bugun keseyı görmek için kanda beta 1000 ve ustu olmalı ondan 1 hafta sonraya gel dedi.. ve belki geç döllenme olmuşsundur bu yüzden beta yenı yenı yukseliodur bence hıç stresssssssssss yapmaaaaaaaaaaaaa kızarım yoksa sanaaaaaaaaaaaaaa:))))))) sakın ol....
Öncelikle hamilelere hayırlı olsun, bekleyenlere de Allah hayırlısını versin. Ben nacizane yaşadıklarımı yazayım. Belirtiler herkeste farklı oluyor. Yani illa herkes bulantıyla ögrenecek diye bi şey yok. O yüzden kendinizi dinlemeyin. Akışına bırakın. Ben sadece mide yanması ile belirti gördüm. Diğer belirtilerin hiçbirini yaşamadım ki mide yanması da adet tarihini geçince ortaya çıktı. adet tarihinden önce zaten hiçbir şey beklemeyin. Adet tarihinizi en az beş gün bekleyin ki hayal kırıklıgına ugramayın. adet tarihi öncesi test filan yapmayın. Bu zor bi süreç. Erken ögrenince ne olacak? Kese beklemek, kalp atışı beklemek daha zor. Hamileliğinizin üstünden altı yedi gün geçsin neredeyse her şey belli olsun öyle öğrenin hamileliğinizi. Boşa strese gerek yok yani. Sonrası malum hazırlık evresi :)) inşallah isteyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip eder. Ben iki ay denedim. Çok strese girip adet tarihim geçti, yalancı mide bulantısı çekip kustum bile ama bıraktım olursa olur dediğim ay nasip oldu. Hatta hiç beklemiyordum ki sekizinci güne kadar test bile yapmadım. Sizler de kendinizi bırakın, olacak olursa hiçbir şey dinlemez. Ama tabi her şeye ragmen bu tekmeler büyük büyük büyük nimet....
istiyor musun bebek
Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına almanı nasip etsim. Benim bat bugün yani 12 haziran, şirkette sağlık taraması vardı. akciğer filmi çektirmem gerekiyordu. Bir anda aklıma düştü ya hamileysem dedi bir baktırayım dedim. aslında beklemiyordum değerim 45.19 henüz gecikme yok.Yarın gecikmeye girecek şimdi bu hafta sonu tatile gidiyorum 21 haziranda gelicem. o zamana kadar beklesemmi uzak yol sorun olur mu bunları danışmak için doktora gitsem dedim. kafam karışık
daha 23yasindayim ikitane kizim var ama bilmiyorumm ki
bu belirtileri 2kizimdada yasamadim ondan cok merak ediyorumm
kararsizimmm
şimdi bugün henüz 45.19 yarın yaptırsam artar mı ki sence? Sen ne zaman öğrendin. Eğer bende hamileysem doğum tarihlerimiz sanırım hemen hemen aynı olacak :))
ayy allah bağışlasınnn ben hiç yok die tahmin etmiştimm=) bende 23 yaşındayım =)
Amin inşallah teşekkür ederim :) Büyük ihtimal hamilesindir ama çok küçük tabi daha. ben 1400lerdeyken ögrendim. ama değilsen zaten 1 gibi bi şey çıkıyor. Ben 6 haftalık hamileyken konyadan hakkariye gelmek için minibüs hızlı tren otobüs ve uçak yolculugu yaptım bir şey olmadı ama doktora gitmelisin bence. Değer çok çabuk katlanıyor. değeri ögrenip doktorla iletişime geçmen iyi olur.
canım 5ve ustu gebelıktır ve hergun katlanıyorsa saglıklı gebelıltır dr bana dr dedım ya gebesın ama cok yenı dedıbetahcg artar tabı ndn artmasın kanama vs olursa hcg degerın duser lutfen kndını uzme hamılesınn kuzum. bn ıdrar testıne hp hewes etmısımdr yrn alıp hatıra klsn dıe ıdrar testıde yapıcam mesela
herkes öyle saniyor :)
senin varmi canim
ya ben test yapicam cok merak ediyorumm
daha kizlarimda cok kücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?