Kızlar günaydın ben adet olmadığım gibi adet belirtilerim geçti...
hadi bi test yap güldür yüzümüzüüü
günaydın cnm benımde 4 gun gectı gunum ne gıbı belırtılerden gectın bende emın olmak ıstıyorum
Benimde iki gün geçti karın ağrılarım geçti göğüslerim şişti indi inince ağrımaya başladılar. Kendimi çok duygusal hissediyorum(
ya bende kendımı acayıp yorgun hıssedıyorum gece gunduz uyku modundayım arada kasıkları kısa surede olsa sancıyo sağ göğüsüme iğne batar gıbı oluyo geciyo bırde herseye alınır oldum beyaz akıntım var az az 4 gundur test yapmaya korkuyorum cok ıstıyorum anne olmak ama herseferınde hayal kırıklı yasamaktan yoruldum acaba dıorum co0k ıstredım ıcın vıcudumun bana oynadı bır oyunmu ?
BeyaZ akıntı bendede var canım
Pazartesi ne kadar bekleyeceğim kendimi umutlandırmayacağım...
gunaydın kızlar bnm belirtilerimi okumussnzdr sızlerınkı onlara benzıyorrr aynı seffaf akınto ama camasıra bulasınca beyaz oluyor yorgunluk azcık ıs ypsam bayılcak gıboydım yıkılcak gıbı ıdrar testlerı bat gununde bile negatif dusunun yanı ama ınatla hamıieyım dyr ıcımden bugun tekrar kan testı verdım deger artıcakmı dıye acaba erken mı haner vrdk herkese dıye korkmaya basladım stres olmayın beiırtı gozetmeyın cnku ayırt edılmıo ıdrar testıyle ugrasmayın gununz gcsn kan testıne kosun benım 4gun gectı kana gdrkn bıle hrlde adetım gecıkcek dedım
kızlar sat 22 mayıs bat 21 haz,
kac gundur gaz problemı cekıodum.wc ye sık sık gıdıyordum.dun acıle gıttım kasık agrılarımdan duramayınca doktora korunmuyoruz deyınce ılac yazamadı kanıma baktılar.degerım adetıme 9 gun kala 0,1 cıktı.bole olması normal dımı ?
yuksek cıkabılır mıydı?bız esımle yumurtlama donemı oncesı 27 mayısta basladık yumurtlama donemı 1haz-6 haz yane yumurtlama donemı oncesı bıle olmus olsa 3 haftalık gebelık cıkmaz kı kan testınde en az 3 haftalık gebelık belırtısı yazıor.yoksa umudumu kaybemelı mıyım ?
bukadar erken kanda bile çıkmaz canım, inşallah bebiş yerleşiyordur
ama bır yıgınla ılac yazıldı anlamadım gıttı.
kızlar sat 22 mayıs bat 21 haz,
kac gundur gaz problemı cekıodum.wc ye sık sık gıdıyordum.dun acıle gıttım kasık agrılarımdan duramayınca doktora korunmuyoruz deyınce ılac yazamadı kanıma baktılar.degerım adetıme 9 gun kala 0,1 cıktı.bole olması normal dımı ?
yuksek cıkabılır mıydı?bız esımle yumurtlama donemı oncesı 27 mayısta basladık yumurtlama donemı 1haz-6 haz yane yumurtlama donemı oncesı bıle olmus olsa 3 haftalık gebelık cıkmaz kı kan testınde en az 3 haftalık gebelık belırtısı yazıor.yoksa umudumu kaybemelı mıyım ?
ama bır yıgınla ılac yazıldı anlamadım gıttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?