benim de bat 20 haziran dün dayanamadım gittim 1,01 çıktı yumurtlama günüm 7 haziran dı öncesini o günü ve sonrasını iyi değrlendiriğimize inanıyorum beyaz akıntım çok fazla tortu şeklinde geliyor hatta kasıklarım batıyor bende anlamadım canım en iyisi adet gününü beklemek
bencece ılacları kullanma ve kadın doğum dr gıt derım ben
şüphen varsa kullanma canım ilaçları bence:26: çokmu kötüsün :26:
canım cok kotuydum ayaga kalkıcak halım yoktu fena usutmusum yumurtalıklarımı denıze gıttık pazar aman gıtmeyınnnn sızz
arkadaşlar hamile olduğunuzu düşünüyor ve benim gibi test yapmak için yerinizde duramıyorsanız ve gün sayıyorsanız buraya yazın duygularımızı paylaşalı...bu zaman yoksa geçmezzzz........
aranıza yeni katıldım kızlar.24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz.eşimdede bendede ne zaman hangi doktora gitsek bişi çıkmıyo.ama bı son ay doktorum klomen verdi ardından da progestan verdi.2 gün kullandım acillik oldum.çok şiddetli ağrım oldu 2 büklüm kaldım.son adet tarihim 13 mayıs.yani bu gün son günüm olmaım hala.kasıklarım çok ağrıyo olcakmışım gibi.benim kep 1 gün önce olur adetim.bu ay böle oldu.inşallah hamileyimdir ya.
aranıza yeni katıldım kızlar.24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz.eşimdede bendede ne zaman hangi doktora gitsek bişi çıkmıyo.ama bı son ay doktorum klomen verdi ardından da progestan verdi.2 gün kullandım acillik oldum.çok şiddetli ağrım oldu 2 büklüm kaldım.son adet tarihim 13 mayıs.yani bu gün son günüm olmaım hala.kasıklarım çok ağrıyo olcakmışım gibi.benim kep 1 gün önce olur adetim.bu ay böle oldu.inşallah hamileyimdir ya.
kimse bana cvp vermiyooo
kızlar ben sabh test yaptım dayanamadım bu arada bat 15 haziran ama bişi çıkmadı. öğlen bu sefer başka bi test yaptım. önce tek çizgi görünüyo ama iyice bakınca çok soluk ikinci çizgi de var. hiç böle oldu mu size. hamile olabilir miyim yaaa
Adet günmden 1 hafta önce idrar testinde 2.çizgi silik çıktı .ertesi gn kan vardim .şuan hamileyim.umarım sizde öylesinizdir.biraz daha bekleyip kan testi yaptırın.
kızler merhabalar nasılsınız. ya size bir sorum olcak....aranızda ovulasyon testi kullanan ve hamile olan var mı ve bu testi nerden aldınız...hangi marka...gittigidiyordan alan varsa ve memnunsa satıcının ve kitlerin markasını yazabilir misiniz. isterseniz satıcı ismini özelden yazın ....şimdiden teşekkür ederim kızlar....bide fazla yazamıyorum hastalandım dün acillik oldum fena üşütmüşüm hergün serum takcaklar 3 gün boyunca....hep aklımdasınız...güzel haberler veren arkadaşlarımı tebirik ediyorum...kızlar hepiniz harika anne olacaksınız....sizin adınıza çoook sevindimmmm:))))))))))))
kızler merhabalar nasılsınız. ya size bir sorum olcak....aranızda ovulasyon testi kullanan ve hamile olan var mı ve bu testi nerden aldınız...hangi marka...gittigidiyordan alan varsa ve memnunsa satıcının ve kitlerin markasını yazabilir misiniz. isterseniz satıcı ismini özelden yazın ....şimdiden teşekkür ederim kızlar....bide fazla yazamıyorum hastalandım dün acillik oldum fena üşütmüşüm hergün serum takcaklar 3 gün boyunca....hep aklımdasınız...güzel haberler veren arkadaşlarımı tebirik ediyorum...kızlar hepiniz harika anne olacaksınız....sizin adınıza çoook sevindimmmm:))))))))))))
ben gıttıgıdıyordan aldım laboguıck marka nevıncı dıe bı kadındı sanırım uygun fıyattıda ve faydası oldu sukur allahıma bebısım gelıyor
Öyküm adet oldun mu?? Bende bu testler hakkında bilgi istiyorum bir dahaki aya lazım olacak sanki. Adet olmadım bayılacak gibi oluyorum içim kopuyor sanki
canım hala bişey yok kırmızılarda gelmedi bebekte yok acilde yinede bakalım dedi doktor farklı bir ilaç kullanmayalım diye yine negatif çıktı...ama benim anlamadığım nasıl yani bugün 34.gün hala bişey yok ...artık gelsin istiyorummmm
ben gıttıgıdıyordan aldım laboguıck marka nevıncı dıe bı kadındı sanırım uygun fıyattıda ve faydası oldu sukur allahıma bebısım gelıyor
Sevilay ya şimdi benm iki günüm geçti beklicez Pazartesi'ne kadar kararlıyım. Ama üzülüyorum da idrar testlerinde çıkmıyor ya. Sen bugün tekrar idrar yapcam hatıra kalsın diye demiştin çıktı mı ?? Çift çizgi birde senin belirtilerinin aynısı bende var fakat arada çok şiddetli karnım da ağrıyor(( ilaçta içmiyorum hala ama belki diye offff çok sıkıntıdayın
yok canım benim daha ama çok istiyorumtest yap bakalım bende çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?