hamile olduğunu düşünenler

ben erken oldugunu bılıyorum yaptrmazdım ama mecburdum ılac yazacagı ıcın baktı.
walla bızde 27 mayıs tan sonra duzenlı olarak yumurtlama donemı bıtene kadar 2 gunde bır calıstık ama ctesıden ber tık yok cok hastayım

arkadaşlar hamile olduğunuzu düşünüyor ve benim gibi test yapmak için yerinizde duramıyorsanız ve gün sayıyorsanız buraya yazın duygularımızı paylaşalı...bu zaman yoksa geçmezzzz........

aranıza yeni katıldım kızlar.24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz.eşimdede bendede ne zaman hangi doktora gitsek bişi çıkmıyo.ama bı son ay doktorum klomen verdi ardından da progestan verdi.2 gün kullandım acillik oldum.çok şiddetli ağrım oldu 2 büklüm kaldım.son adet tarihim 13 mayıs.yani bu gün son günüm olmaım hala.kasıklarım çok ağrıyo olcakmışım gibi.benim kep 1 gün önce olur adetim.bu ay böle oldu.inşallah hamileyimdir ya.

kimse bana cvp vermiyooo

inşallah canım inşallah sende bende isteyen tüm kadınlar hamiledir test yaptınmı hiç

kızlar ben sabh test yaptım dayanamadım bu arada bat 15 haziran ama bişi çıkmadı. öğlen bu sefer başka bi test yaptım. önce tek çizgi görünüyo ama iyice bakınca çok soluk ikinci çizgi de var. hiç böle oldu mu size. hamile olabilir miyim yaaa

Adet günmden 1 hafta önce idrar testinde 2.çizgi silik çıktı .ertesi gn kan vardim .şuan hamileyim.umarım sizde öylesinizdir.biraz daha bekleyip kan testi yaptırın.

Adet günmden 1 hafta önce idrar testinde 2.çizgi silik çıktı .ertesi gn kan vardim .şuan hamileyim.umarım sizde öylesinizdir.biraz daha bekleyip kan testi yaptırın.

benm adetime 2 gün var. bir de sizinki de mi çok ama çok silikti. allah ım inşallah

kızler merhabalar nasılsınız. ya size bir sorum olcak....aranızda ovulasyon testi kullanan ve hamile olan var mı ve bu testi nerden aldınız...hangi marka...gittigidiyordan alan varsa ve memnunsa satıcının ve kitlerin markasını yazabilir misiniz. isterseniz satıcı ismini özelden yazın ....şimdiden teşekkür ederim kızlar....bide fazla yazamıyorum hastalandım dün acillik oldum fena üşütmüşüm hergün serum takcaklar 3 gün boyunca....hep aklımdasınız...güzel haberler veren arkadaşlarımı tebirik ediyorum...kızlar hepiniz harika anne olacaksınız....sizin adınıza çoook sevindimmmm:))))))))))))

Öyküm adet oldun mu?? Bende bu testler hakkında bilgi istiyorum bir dahaki aya lazım olacak sanki. Adet olmadım bayılacak gibi oluyorum içim kopuyor sanki

ben gıttıgıdıyordan aldım laboguıck marka nevıncı dıe bı kadındı sanırım uygun fıyattıda ve faydası oldu sukur allahıma bebısım gelıyor

ben gıttıgıdıyordan aldım laboguıck marka nevıncı dıe bı kadındı sanırım uygun fıyattıda ve faydası oldu sukur allahıma bebısım gelıyor

Sevilay ya şimdi benm iki günüm geçti beklicez Pazartesi'ne kadar kararlıyım. Ama üzülüyorum da idrar testlerinde çıkmıyor ya. Sen bugün tekrar idrar yapcam hatıra kalsın diye demiştin çıktı mı ?? Çift çizgi birde senin belirtilerinin aynısı bende var fakat arada çok şiddetli karnım da ağrıyor (( ilaçta içmiyorum hala ama belki diye offff çok sıkıntıdayın

Öyküm adet oldun mu?? Bende bu testler hakkında bilgi istiyorum bir dahaki aya lazım olacak sanki. Adet olmadım bayılacak gibi oluyorum içim kopuyor sanki

canım hala bişey yok kırmızılarda gelmedi bebekte yok acilde yinede bakalım dedi doktor farklı bir ilaç kullanmayalım diye yine negatif çıktı...ama benim anlamadığım nasıl yani bugün 34.gün hala bişey yok ...artık gelsin istiyorummmm

Canım bende test yapmaya korkuyorum

cnm cok sıcaktı ıdrar testı alamadım artık yrn bırgun ama dedıgım gıbı bat gunune kadar negatıftı belkı smdıde ya sılık cıkıcak ya cıkmıcak nde canını sıkma pazartesıyıde bekle bn smdıkı aklım olsa cok beklerdım dun 31 .76 idi bugun 47.53 tü dedım 2 ye katlaması lazım degılmı yok artıs gostermesı yeterlı dedı daha cok yenı heralde dedı genelde 2000lerde cıkıo dedı cook moralım bozuldu bn hamıleyım deyıpte degerı 2000lerde olan cok nadır gordum yanıı karın agrısıda belırtıler arasında canım sıkma canını ıns. ebısın senınledırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…