hamile olduğunu düşünenler

kızlar tekrardan meraba........durumunda gelişme olan varmı??? bende hala gelişme yok..sadece kasıklarım ağırıyor adet olacam gibi...Allah hayır etsin...

kızlar tekrardan meraba........durumunda gelişme olan varmı??? bende hala gelişme yok..sadece kasıklarım ağırıyor adet olacam gibi...Allah hayır etsin...

merhaba cnm benım batmalar azaldı ama sağ göğüsüm ara ara batıyo şeffaf beyazlıkta akıntım var bırde acayıp uykum var ilk defa işyerınde masamda uyumuşum kımse farketmedı Allahtan :)

sat tarihin kaçtı...benim 3 mayıstı ve adet olmadım daha...7 mayısta kan testi yptm sonuç negatif...yarın doktora gidiceğim inşallah kötü birşey çıkmaz.

merhaba cnm benım batmalar azaldı ama sağ göğüsüm ara ara batıyo şeffaf beyazlıkta akıntım var bırde acayıp uykum var ilk defa işyerınde masamda uyumuşum kımse farketmedı Allahtan :)

sat tarihin kaçtı...benim 3 mayıstı ve adet olmadım daha...7 mayısta kan testi yptm sonuç negatif...yarın doktora gidiceğim inşallah kötü birşey çıkmaz.

ya beklemekte amma zor ya. lavaboya gitmeye korkuyorum kırmızıyı görcem diye.hayırlısı bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre verir de bebişlerimiz olur.

AY İNŞALLAH YA....inan wcye girince şaş oluyorum peçetede adet oldumu diye...bende 10 aydır evliyim ,çocuk istiyorum ..geçen ay doktora gittim ..doktor yumurtalarımın yeteri kadar gelişmediğini bu ay gebe kalmanın güç olduğunu söyledi.....herneyse 11 gündürde adetim gecikti...geçen hafta kan testi yaptım sonuçnegatif...adet sancısı çekiyorum şu an ama olmadım da...yarın doktor yolu göründü..kazasız belasız inşallah

benim bugün olmam gerekiyodu olmadım.hep 1 yada 2 gün önce olurdum.son adetim 13 mayıs.bu ay klomen ve progestan kullandım ümitleniyorum ama bakalım kısmet. 1 buçuk yıldır istiyoruz.

inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım ya.insan her saniye onu düşünüyo.benimde adet sancısı gibi sancım var çok.yarında olmazsam bende bi giderim kan testi için belki çıkar varsa. offf her ay bekle bekle nereye kadar bakalım.

Merhaba kızlar... Son durumu bildireyim hala adet olmadım bu gecede olmasa 3 gün gecikmiş oluyor ama kan tahlili için pazartesiyi beklemeye kararlıyım idrar testleri ile yeterince kendimi üzdüm... Zaten bana adet olacağım gibi geliyor ama beyaz akıntı devam ediyor. Mide bulantısı bayılacakmış gibi bir his, yorgunluk, halsizlik, hepsi mevcut ama kendimi umutlandırmayacağım ilk denememiz. Bakalım sonuç ne olacak bekliyorum ama beklemek zor sonuçlansa bir kaç gün üzülür adetin biter herşey devam ama böyle belirsizlik insanı daha da çıkmaza sokuyor...

canım aynı bnm yasadıkiarımı yasıyorsın umarım bebısın senınledırr

canım aynı bnm yasadıkiarımı yasıyorsın umarım bebısın senınledırr

Aslında kan tahlili yaptırmayı çok istiyorum ama her testte eşimde meraklandı heyecanlandı üzüldü. Yine üzülsün istemiyorum kıyamıyorum zaten Pazartesi'ne kadar olursa adet olur olmazsa da gider bakarız duruma diye düşünüyorum Sevilay peki adet ağrısı gibi arada kasıklarda sızı oluyor mu mesela yarım saat sürüyor sonra çok uzun süre yok sonra yeniden başlıyor birde ağız kuruması bende de var ama uzun zamandır var mesela bir büyük bardaksu içiyorum ama iki dakika sonra hiç su içememiş gibi oluyorum. Offff (

canım ben adet agrısı hıc yasamıyordum yasayanlarınkı cok acılıagrılı oldıgunu bılıyorum bnmde kasıklarımda agrı oldu ama bana gore cok hafıftı yada ağrı eşiğim cok yuksek benım. yanı arkadaslar hamılelık beiırtılerı yazınca cok sıddetli agrılar zannedıyordum aaa bnde yok dyrdum uzuluyordum ama tabı kısıden kısıye degısır muhakkak .agız kurulugu yenı farkettım ben sıcaklardan su ıcıyorum samıstım cnku bn 2gunde bır su icenlerdendım ama smdı amiıyorum beiırtı olablr oldu olacak pzts yı bekle derım esınede mumkunse soleme kan testı yptrdıgını sonuca gore soylersn idrarına bak derım toz gıbı tanecıkler varmı ben ondansuphelenmstm ama testlerde negatıf cıkıyordu ama suda oncedende tortu oluyormuy du onu dikkat etmedım.

İdrardaki tortu bende de bar kristal gibi içinde bişeyler uçuyor dimi bende test yaparken farketmiştim. İdrarda var tortu ama kasıklarımda ağrıda çok var her an adet olacak gibiyim bekliyorum beyaz akıntı hala devam ediyor. Yorgunluk hat safhada işe zor gidiyorum sürüne sürüne neyse bugün cuma haftasonu nasıl geçer bilmiyorum aslında şeytan dürtüyor bir idrar testi daha yap diye ama yapmayacağım...

Merhaba kızlar son durum açıklıyorum hala kırmızılar gelmedi offfff.... Artık beklemek çok daha fazla canımı sıkmaya başlıyor...ıng-ıng canım sen ne yaptın tekrar doktora gittin mi umarım kötü birşey çıkmaz.sonucu bizede bildir canım seni merak ediyoruz...

Son düzenleme:
günaydın kızlar ,
bişi sorcam hani benim dün 2 kat değerim artmıştı 90 küsür. akşam eve gittim duş aldım temiz beyaz çamaşır giydim. sabah kalktığımda çamaşırımda 1-2 damla açık kırmızı , 1-2 damla kahverengi leke vardı ama regl gibi değil. lekelenme çok korktum moralim bozuldu. acaba regl mi olucam diye sonra pet koydum. sabah kalktığımda başka lekelenme yoktu. ama hafif vajina tarafımda sızlama var. belim ağrıyor. Benim beta hcg pozitif çıktıktan sonra yeni yerleşme kanaması olmaz sanırım.
peki bu ne çok moralim bozuldu. (((

Canım hiç korkma yerleşme kanamasıdır o belkide ... Sen stres yapma doktorunu ara sor bence...

canım benim test yaptın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…