Canım hiç korkma yerleşme kanamasıdır o belkide ... Sen stres yapma doktorunu ara sor bence...
Canım benimde kasıklarım ağrıyor arada ama hep değil arada... Daha da adet olmadım... Bence umudunu yitirme eğer umutluysan bende hiç umut yok çünkü bütün idrar testleri negatif yapmıyorum artıkkızlar ben de bugüne kadar çok umutluydum ama bugün kasık ağrılarım şiddetlendi sanki heralde adet olucam bat 16 haziran
Canım benimde kasıklarım ağrıyor arada ama hep değil arada... Daha da adet olmadım... Bence umudunu yitirme eğer umutluysan bende hiç umut yok çünkü bütün idrar testleri negatif yapmıyorum artıkPazartesi'ni bekleyeceğim
Günaydın Arkadaşlar,
Adetim 4 gün geçikti dün kan testi yaptırdım gebelik yoktu, fakat aklımı karıştıran şu adet tarihimin 2 gün öncesi ilişki oldu kalmış olabilirmiyim zor ihtimal ama bir ihtimal:) düne kadar göğüslerim hassas ve dolgundu bugün normale döndü sanki adet dönemim bitmiş buda kafamı karıştırdı hamile olan arkadaşlar adet olacakmışım gibi belirtiler yaşıyorum diyorlar ya adet dönemi geçince bunlarda geçiyormu? ara ara sağ sol kasık sancılarım var hafif hafif mide bulantısı akıntı piskolojik te olabilir ama yinede sormak istedim
benim bugün olmam gerekiyodu olmadım.hep 1 yada 2 gün önce olurdum.son adetim 13 mayıs.bu ay klomen ve progestan kullandım ümitleniyorum ama bakalım kısmet. 1 buçuk yıldır istiyoruz.
kan verdim bakalım 3 te çıkıcak. Duas edin kızlar lütfen bugün cumaa
hayalet çizgi çıkıyorsa heveslendirmek istemem ama hamile olabilirsin bende de öyle hayalet çizgi çıkmıştı ve şükürler olsun hamileyim darısı da sizlere inşallah:)ben test yaptım hayalet çizgi çıkıyor 4 saat sonra hamile olduğumu düşünmek istiyorum ama bilmiyorum rabbim nasip etmiştir inşallah.
merhaba arkadaşlar bende birşey sorcam inş bi fikri olan vardır.9 mayıs ta adet oldum bu ayda adet günüme bir hafta kala bir gün sadece bi kaç damla kan geldi ama rengi pembeydi.sonraki günlerde de gelmeye başladı ama çok az ve açık renkliydi adet gibi değildi yani. neredeyse 10 güne yakın sürdü. ama o dönemde ne kasıklarım ağrıdı nede göğüslerim. ama şimdi 5 gün oldu biteli ve göğüslerim şiş ve felaket ağrıyorlar birde karnımda şişlik var acaba bu durumda hamile kalmış olabilir miyim sizce?
merhaba arkadaşlar bende birşey sorcam inş bi fikri olan vardır.9 mayıs ta adet oldum bu ayda adet günüme bir hafta kala bir gün sadece bi kaç damla kan geldi ama rengi pembeydi.sonraki günlerde de gelmeye başladı ama çok az ve açık renkliydi adet gibi değildi yani. neredeyse 10 güne yakın sürdü. ama o dönemde ne kasıklarım ağrıdı nede göğüslerim. ama şimdi 5 gün oldu biteli ve göğüslerim şiş ve felaket ağrıyorlar birde karnımda şişlik var acaba bu durumda hamile kalmış olabilir miyim sizce?
günaydın cnm aynı durumdayız ben dayanamadım dun test yaptım ama negatıf cıktıyok bebeiş bende senın gıbı acabamı dıyorum off çok istiyorum (
İnş Allah İkimizinde herkesin gönlüne göre verir bu mübarek günde dularımızı kabul eder.
ama hamile olsam bu kadar uzun süre kanama olurmu ki yaa kafam çok karıştı
azar azardı ve rengide pembe gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?