hamile olduğunu düşünenler

Canim guzel haberini beklioruz hadi belli olmadimi daha sonuc
cnm napıosun hc yazmıosn dr ye gıttınmı degerlern nasl sen nasılsınn. İLAYK arkadasm korkma dınlen ayaga klkma ıs ypma sırtustu yat ayaklarını topla yatıs pozısyonun bu olsun tatlım.PSİPSİKO gıt ve kan testı ver hemen kuzucummm

İyiym cnm cok sukur sen nslsn?yaptinmi bida test??gitmedim cnm bida doktora..bir hafta falan bekliyim Allahin izniyle degeerlerm yukselirse keseyide gorebilirz belki diye biraz daha bekliyim dedim..bugun evde idrarda yaptm yine test cok su icmis olmama ramen cizgim biraz daha koyulasmis..demekki artis var die biraz daha bekliyeyim dedimm..sende durumlar ne??

Son düzenleme:

Canım korkuyorum ya bugün de bişey yok.. Bekliyorum... Ama adet olacak gibi tedirgin bekliyorum şimdi yine idrar testi yaptım negatif. Benim hiç hiç hiç umudum yok gecikmede 3. Gün biticek bugün olmazsam. Olsa idrar da silikte olsa çıkardı. Korkuyorum....

sogan kuru kullananlar topiki ne sana bir iki sualim oldu cevaplandirirsan sevinirim simdiden tesekkurler

cnm dunde kan testı yptrdm artıs var ama tedırgınımde bugun hatıra olsun dıye ıdrar testı yptm ılk basta cıkmayacak sandım snra sılık cıktı cok sılık dgl tabı.psipsiko bal 47kusur olmasına ragmen ıdrarda sılık cıkıyor bkı kaldıkı senın cıkmaması normall yanı uanı adetım 4gun gecms oluo kan testı r bnce

belemedeyim insallah bende sevilay gibi kalirim hamile butun hamileleri Allah korusun hamile olmayanlarada hamilelik kismet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…