Bence test yapmadıysan bir test yapıp durumuna bak... Ama 10 gün çok uzun bir süre sanki... Hayırlısı olur inşallah
Canım senin durumun ne var mı bir gelişme??
azar azardı ve rengide pembe gibiydi
dün aksam test yaptım cnm dayanamadım 4 gun gecınce yaptım test hama negatıf cıktı tek cızgıyine hayal kırıklığı ama hala tık yok hala adet olmadım off ooff (
Canım kan tahlili yaptırdın mı
kan verdim bakalım 3 te çıkıcak. duas edin kızlar lütfen bugün cumaa
cnm napıosun hc yazmıosn dr ye gıttınmı degerlern nasl sen nasılsınn. İLAYK arkadasm korkma dınlen ayaga klkma ıs ypma sırtustu yat ayaklarını topla yatıs pozısyonun bu olsun tatlım.PSİPSİKO gıt ve kan testı ver hemen kuzucummmCanim guzel haberini beklioruz hadi belli olmadimi daha sonuc
tutunma kanaması 10 gün sürer mi acaba?
İyiym cnm cok sukur sen nslsn?yaptinmi bida test??gitmedim cnm bida doktora..bir hafta falan bekliyim Allahin izniyle degeerlerm yukselirse keseyide gorebilirz belki diye biraz daha bekliyim dedim..bugun evde idrarda yaptm yine test cok su icmis olmama ramen cizgim biraz daha koyulasmis..demekki artis var die biraz daha bekliyeyim dedimm..sende durumlar ne??cnm napıosun hc yazmıosn dr ye gıttınmı degerlern nasl sen nasılsınn. İLAYK arkadasm korkma dınlen ayaga klkma ıs ypma sırtustu yat ayaklarını topla yatıs pozısyonun bu olsun tatlım.PSİPSİKO gıt ve kan testı ver hemen kuzucummm
kan verdim bakalım 3 te çıkıcak. duas edin kızlar lütfen bugün cumaa
cnm napıosun hc yazmıosn dr ye gıttınmı degerlern nasl sen nasılsınn. İLAYK arkadasm korkma dınlen ayaga klkma ıs ypma sırtustu yat ayaklarını topla yatıs pozısyonun bu olsun tatlım.PSİPSİKO gıt ve kan testı ver hemen kuzucummm
merhaba cnm sonucunu merak ettım allahın ıznıyle aldınmı sonucunu ne cıktı
belemedeyim insallah bende sevilay gibi kalirim hamile butun hamileleri Allah korusun hamile olmayanlarada hamilelik kismet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?