amın canım ınsallah mutlu haberler werbelemedeyim insallah bende sevilay gibi kalirim hamile butun hamileleri Allah korusun hamile olmayanlarada hamilelik kismet etsin
amın canım ınsallah mutlu haberler wer
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))) değerim 81 çıktı bikaç gün sonra bidaha vericem bakalım. iyi dimi kızlar normalde batım bugün erken öğrendi,m brz:)))))
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah...
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))) değerim 81 çıktı bikaç gün sonra bidaha vericem bakalım. iyi dimi kızlar normalde batım bugün erken öğrendi,m brz:)))))
Canlar adet oldum okadar çok geliyor ki anlatamam((
hayırlı olsun tebrik ederim benim de bugün batım inşallah senin gibi güzel haberleri ben de alırım evde test yapmış mıydın canım? :26:
evet canm 13 ünde çıkmıştı dün ve bugünde silik şekilde çıktı sonra kan verdim işte. sat ım 17 mayıs tı
benim kramp şeklinde kasık ağrılarım devam ediyo bu kadar ağrır mı kasıklar bilmiyorum ama kramp şeklinde geliyo gidiyo acaba hamilelik belirtisi mi bilemedim :26: hamile arkadaşlardan kasık ağrısı hissedenler cevaplarsa ççok sevinicem
Canım benim hem de o kadar çok kasık ağrım oldu ki hala da oluyor.
canım kasık agrısı oluyor hatta bacaga fln vuruyor arada batmalar oluyor ama cok sıddetlı dgl yanı can yakıcı degıl ama rahatsız edıcıorkideeem
hadi inşallah orkidem inşallah hamilelikten ağrıyodur çekmeye razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?