hamile olduğunu düşünenler

Yerlesme kanamasi dollenmeden 7 ila 10 gun sonra olur iliskidende 10gun sonra diyebilirsin hersey normal olsada beklemek gerekebiliyor bu4.ayim hormon testlerinizi yaptirdinizmi hormonlarda onemli....benim adet tarihimde 24 06 2013

herkese günaydın... öncelikle dün verdiğim kan sonucu yetişmedi pazartesiye kaldı. malum bulunduğum şehir çok küçük. ama bi tane özel hastane görünümlü bi sağlık ocağı var:))) birazdan oraya gidicem eğer açıksa bugün. bu arada dünkü testte de bu sabah ki iki ayrı markanın testinde de silik bi şekilde çıkıyo. ama emin olamıyorum tabi ki bakalım hayırlısı olur inşallah herkes için.

benim kasık ağrılarım bi geliyo bi gidiyo kramp gibi geliyo sonra geçiyo bi garip yani ama ağrıdığı zamanda adet olucakmışım gibi ağrıyo inşallah gelmez kırmızılar :18:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))) değerim 81 çıktı bikaç gün sonra bidaha vericem bakalım. iyi dimi kızlar normalde batım bugün erken öğrendi,m brz:)))))

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))) değerim 81 çıktı bikaç gün sonra bidaha vericem bakalım. iyi dimi kızlar normalde batım bugün erken öğrendi,m brz:)))))

çok sevindim cnm rabbim kucana almayı nasıp etsın bızler ıcınde dua et gunum ggecelı 6 gun oldu 4. günde dayanamayıp test yaprım ama maalesef tek cızgı cok uzuldum ara ara sancım oluyo sankı adet olucakmısım gıbı ortada bırsey yok

hayırlı olsun tebrik ederim benim de bugün batım inşallah senin gibi güzel haberleri ben de alırım evde test yapmış mıydın canım? :26:

hayırlı olsun tebrik ederim benim de bugün batım inşallah senin gibi güzel haberleri ben de alırım evde test yapmış mıydın canım? :26:

evet canm 13 ünde çıkmıştı dün ve bugünde silik şekilde çıktı sonra kan verdim işte. sat ım 17 mayıs tı

evet canm 13 ünde çıkmıştı dün ve bugünde silik şekilde çıktı sonra kan verdim işte. sat ım 17 mayıs tı

ben dün sabah test yaptım negatifti o yüzden beklemeye karar verdim benim satım da 18 mayıs 28 günde bir oluyorum genelde yani bugün batım bakalım bekliyorum:18:

canım tebrık ederım rsbbım dewamını getırsın ınsallahh. psipsiko cnm neden kan testıne gıtmedın arkadsslar bebek calısması yapıyorsanz adetınız gecıktıyse kan testı muhakkak yaptırın dusuk vs olablr sız adet goruyorum sanarsınız lutfen

oykum napıosun cnm topıkın baslarında bence sen hamilesin ismini gordugumde hamıle gibi anımsıyorum yazmıssın gecmıs sohbetlerı pkudumda icine dogmus kızz. topik in hamisleri sesleriniz cıkmıyor napıyprsunuzz

benim kramp şeklinde kasık ağrılarım devam ediyo bu kadar ağrır mı kasıklar bilmiyorum ama kramp şeklinde geliyo gidiyo acaba hamilelik belirtisi mi bilemedim :26: hamile arkadaşlardan kasık ağrısı hissedenler cevaplarsa ççok sevinicem

Canım benim hem de o kadar çok kasık ağrım oldu ki hala da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…