cnm aynı sorun bnded war ya yuzustu yatarım baskada uyuyamam kı ama yatınca gerılıyor sırtustu ayaklarımı uzatıpta yatamıyorum gerılıyor walla . sat 11mayıstı 29-31 mayıs arası yumurtladım 9hazıranda olmam gereklıydı 12 hazıranda 31.76 ıle bebısım oldugunu ogrendım 13hazıranda degerım 47.53 cıkmıstı yrn kısmetse dr kontrolum varrkızlar karnınız acıyo mu benm ağrıyo yatamıyorum daha doğrusu bi pozisyon bulamadımkarnım geriliyo sürekli sanki. bunun dışında başka bişey hissetmiyorum. bi de satlarımızla birlikte hcglerimizi yazalım mı ne dersiniz
cnm aynı sorun bnded war ya yuzustu yatarım baskada uyuyamam kı ama yatınca gerılıyor sırtustu ayaklarımı uzatıpta yatamıyorum gerılıyor walla . sat 11mayıstı 29-31 mayıs arası yumurtladım 9hazıranda olmam gereklıydı 12 hazıranda 31.76 ıle bebısım oldugunu ogrendım 13hazıranda degerım 47.53 cıkmıstı yrn kısmetse dr kontrolum varr10dk bir wc cıkmakktan bır hal oldum
canm aramızda 6 gün var benim sat 17 mayıs. 15 haziranda hcg 81 çıktı bakalım salı birdaha kan vericem.inşallah bbebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.
lütfen bana yardım edin...arkadaşlar ben 25 gün arayla adet oluyordum,erken olurum ama hiç gecikmez,1 gün bile.mayısın 10unda adet olmuştum.haziranın 4ünde olmam gerekiyordu.haziranın 10unda kan testi yaptırdım negatifti ve hala olmadım ,bugün azıcık kahverengi leke gördüm, bi kaç damla sonra oda yok oldu.3 -4 gün bekleyip doktora gideyim dedim ama çok korkuyorum kötü birşey çıkarsa diye..fikri olan ya da böyle bir durum yaşayan var mı...
kızlar mrb..sımdı kan tahlılı yaptım geliyorum....11 hazıran degerım 35.6 ıdı...17 hazıran değerim 598 cıktıı..doktorumu aradımmm kesemın henüz gozukmıcenı cumaya bekledıgını soyledı...dua edınn kızlar artışım devam etsınn bebısım benı bırakmasın ınsallah..
kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktıeşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp
Canım bir sene önce bendede ilişki esnasında canımın acıması söz konusuydu. Rahim ağzında yara çıktı. Bence bir doktora gözük...
ben daha 6 aylık evlıyım olurmukı hemen yara ?
Bilmiyorum ki doktora git bence ilişkinin durumu açısındanda kötü bir durum acı acıyan kimse odaklanmaz iyi bilirim... Doktora git derim ben
eevt sadece elım karnımda acıyan yerımı tutuyorum ve esımede bellı etmek ıstemıyorum ama sonunda ayanamadım acıda bağırdım resmen hafta sonuna kadar beklıcem sonra gıdıcem ama dıkkatımı cektı dun ilişki sırasında acımadı ara ara zamanlarda acıyo işte o yara her daım acıyormu
Ya çoğunlukla acıyordu canım benim öyleydi senin belkide daha çok yeni evliliğin zorlanma falan bişey oluyordur ondan kaynaklıdır tatlım telaş yapma ama doktora da görün için rahat etsin zaman zaman oluyorsa belki zorlanma ya da kuruluk oluyordur ondan kaynaklı bir durum vardır belki pozisyon ile alakalıdır yani ne zaman acıdığını anlamaya çalış benim sebepsiz yere hemen hemen her ilişkide acıyordu ve doktora gitmeme sebep akıntı oldu
yok pozısyonla alakalı olmayan bır sey anladım kadarıyla bakalım cnm adetlerımde duzensız zaten gıtmem lazım artık bakıcam hafta sonu ızın alabılırsem gidicembebişte cok ıstıyorum adetrım yıne gectı sabah test yaptım tek cızgı daha önceden gıttım hersey tertemız dedı yaklaşık 2 ay once e pekı neden ben duzenlı adet olmuyorum 6 ayda 3 kere adet gordum off kafam cok karıştı ya
Benimde ilginç bir adet düzenim var 28 gün ile 31 gün arasında değişiyor bu ay 36 gün oldu ama onu kendim yaptım... Kendimi şartladım hamileyim diye gecikti tabi. Ne kadar zamandır cocuk istiyorsun benim bu ay ilk demememdi adetim bittikten sonra yumurtlama gününe yakın doktora gidicem hem yumurtlama oldu mu diye bakar :) ALLAHIM çok bekletmesin bizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?