hamile olduğunu düşünenler

Canım folik asidi ilk defa bu ay bende başladım inşallah yararını görürüz bende kansızlık sınırdaydı doktor bu biraz engel olabilir dedi bende besinlerden takviye yaptım kan ilaçları falan iciyorum bu ay yine kan sayımı yaptırıcam...arkadaşımın annesi ebe 6 ay içerisinde bekle panik yapma olmuyor diye dedi çünkü yumurtalık tembelliği olmuş olabilir dedi o da nasıl bişeyse doktora onu da soracağım her ay adet olan insan da yumurtlama tembelliği olur mu kş

inş cnm ilk defa duydum tembel yumurta :) ama olabılır tabı yumurta kalıtesı dusuk bunu duydum da yumurta tembellıgı duymamıstım

inş cnm ilk defa duydum tembel yumurta :) ama olabılır tabı yumurta kalıtesı dusuk bunu duydum da yumurta tembellıgı duymamıstım

Walla bende ilk duyduğum da güldüm ama sonra mantıklı geldi :)) uzun süre korunmadan sonra oluyormuş biz 5 yıldır korunuyoruz...

Walla bende ilk duyduğum da güldüm ama sonra mantıklı geldi :)) uzun süre korunmadan sonra oluyormuş biz 5 yıldır korunuyoruz...

hjım bak sımdı oldu evet olabılır bak sımdı gordum kızklar yazmış hayıt tohumu kullananlar var normele cevırıyormus yumutlamayı duzenlıyormus
bende onu aratırıyorum sımdı doğum gonturol hapı ıle korunuyorsan oda duzenı bozuyor cnm

Ben doğum kontrol hapı kullanmadım canım. Eşim korundu hep yani ben bişey kullanmadım... Yinede olur mu bilmiyorum araştırmalarında bişey bulursan bana da yaz nolur...

Ben doğum kontrol hapı kullanmadım canım. Eşim korundu hep yani ben bişey kullanmadım... Yinede olur mu bilmiyorum araştırmalarında bişey bulursan bana da yaz nolur...

Google hayıt tohumu ve faydaları yaz ben yolladım sana
ve denemeye karar verdım bunu belkı faydasını gorurum
bırde hapı varmış bıtkısel bır hayıt tohumunun hap adı agnucaston
Hayıt Tohumunun Kadınlar Üzerindeki Etkileri :

* Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.

* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.
Hayıt Tohumunun Erkekler Üzerindeki Etkileri :

* Hayıt Tohumu, erkeklerde, cinsel isteğin azalmasına sebep olmaktadır.
* Hayıt Tohumu, erkeklerde, depresyona bağlı iktidarsızlık durumlarında kullanılır.

Hayıt Tohumu Nasıl kullanılır? Nasıl Yapılır?

Yarım çay kaşığı olacak şekilde, Hayıt tohumu ezilir. Bir su bardağı suyun içine, yarım çay kaşığı ezilmiş, hayıt tohumu, atılır ve kaynatılır. 10-15 dakika demlendirilir. Süzülür ve ılık ılık içilir.
Hazır hayıt çayı ise, 1 Fincan sıcak suyun içine, 1 sallama çay atılır, 5 dakika demlendirten sonra içilir.

Teşekkürederim canım aktarda vardır dimi bu hayıt

Kızlar merhabalar ben geldim işler çok yogunda kaç gündür yazmamadım sizleri çok özledim....16 Haziran'da kırmızılar geldi ..bu arada Mayıs 1 de yaptırdığım hormon testlerine baktım dün neden bu ay bu kadar geçiktiğini diye düşünürken prolaktin 33 çıkmış ama referans değer 6- 30 Muş yaptırdığım laboratuvara göre .... biraz yüksek diye tekrar doktora gittim hamileliğe engel olur mu diye sordum doktor referans değere göre yüzde 10 yüksek olması hamileliği engellemez sen psikolojikmen kendini yıpratacaksan ilaç yazabilirim dedi:)))) Bide ilk denemede olmayabilir tabiki altı ay olmazsa tekrar gel bakalım dedi. İlk denemede şansımız yüzde on yediymiş kızlar ve biz bu yüzdelik kısma giremedik.... Bu ay soğan kürü yapcam ve ovulasyon testi kullancam bakalım umarım Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı kısmet eder.

Bu arada kızlar yeni hamişlerimizi kutluyorum Rabbim onlarada bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…