- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
bende sanırım hamileyimm silik çıktı 2.çizgi
canım bat 20 hazırandı masallah senın bellı olmus benım adetım gelmedı ama ben kndımı hamıle gıbı hıssetmıorum bu ay cok hastalandım
gecen hafta 12 haz da doktora gttım ılac vermeden kan testı yaptı adetımden 8 gun once 0.1 cıktı bende umıdımı kaybettım bu ay ıcın erken bılıom ama artık kendımı hamıle gıbı sanmıorum bı suru yalancı hamılelık belırtısı yasadım antıbıyotıkte gecıkme yapabılır o yuzden adetımı 10 gun gecmeden test falan yapmıcam.hayırlısı olsun canım sen ne zamn nasıl ogredın erken senınde am ogrenmıssın masallah
tesekkur ederım canım bızım bol bol duaya ıhtıyacımız varDualarimiz sizinle kizlar sizdenden hayirli hebrller alicagimizdan eminiz onemli olan hayirli evlat eli ygi yuzu gozu duzgun evlat nsip etsin bize rabbim strs yapmayin oluruna brakinnnn hersey olurrrrr
maşallah kızlar herkes guzel haberler vermiş bugun allah saglıklı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın
oykum psıpsıko sıra bızde kızlar ınss
ovu testı kullanacak mısınız bu ayy
Kizlar 28 haziranda evleneli 8 ay olacak ve artik bebis istiyorum. Korunmayi biraktim ve adetimden hemen sonra birkac kez iliski yasadim. En son adetim 2 haziranda olmustu normalde bir hafta once baslardi belirtilerim simdi ise acayip kasiklarimda sanki bir kutle var gibi hissediyorum daha once hic biyle olmamisti cok hos bir duygu ama karnim daha sismedi ama kasiklarim tas gibi. Adet sancisi ve tatli batmalar var kasiklarimda. Belim hafif agriyor. Aksam uzerleri ozellikle tuhaf bir mide bulantisi var boyle sanki burnumun diregi sizliyor kusacakmisim gibi oluyorum vr kafam surekli gidip geliyor gibi basim donuyor ve asiri derece kabizim ve sik sik idrara cikiyorum. Ama goguslerimde hicbir sey yok;( idrar testi yaptim negatif cikti simdi kan testi yapmayi dusunuyorum ama korkuyorum ya degilsem diye. Bir de gecen ayki adetim tam gununde geldi ama normalde 7 gun suren adetim 5.gunde bitti ve hic belirti gormedim sadece sivilce cok cikti hayatimda hic boyle olmamisti biri geciyo biri cikiyodu. Ve sadece ilk gun sanci cektim bidaha hic cekmedim. Ama normal adet gibiydi belki ustune gormusumdur diye dusunmustum. Sizce hamile miyimdir???
Canım inşallah öylesindir ama cok yanıltıcı olabılıyor belırtıler ben bu saydıgın belırtılerle beraber 10 günde gecikme yaşadım ilk bebek istiyorum dedğim ay. bende 1 yıl 1 ay oldu evleneli inşallah cok bekletmezler.korunan sensen eger vucut ılacı bıraktıktan sonrada bazı kısılerde etkısını surduruyormus arkadasım ilacı bıraktıgnda 6.ayda hamıle kaldı.inşallah tez zamanda gelirler ne denebilirki.
Insallah canimdedigin gibi cok yaniltici. Bazen kesin hamileyim diyorum. Yani test yapsam %100 hamile cikarim diye dusunuyorum ama bazense simdi oldugu gibi kesin adet belirtisidir deyip test yapmaktan vazgeciyorum hayirlisi Allah'tan nee diyebilirim ki.. bu arada korunan bendim ama 2 ay filan oldu hapi birakali. Insallah cok bekletmezler tez zamanda gelirler
Insallah canimdedigin gibi cok yaniltici. Bazen kesin hamileyim diyorum. Yani test yapsam %100 hamile cikarim diye dusunuyorum ama bazense simdi oldugu gibi kesin adet belirtisidir deyip test yapmaktan vazgeciyorum hayirlisi Allah'tan nee diyebilirim ki.. bu arada korunan bendim ama 2 ay filan oldu hapi birakali. Insallah cok bekletmezler tez zamanda gelirler
günaydın kızlarrrr... Güzel bir gün....
maşallah kızlar herkes guzel haberler vermiş bugun allah saglıklı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın
oykum psıpsıko sıra bızde kızlar ınss
ovu testı kullanacak mısınız bu ayy
kesinlikle kullancam aldim bile cuma elimde olur bide sogan kuru yapcam...kizlar sira bizde bu ay iiyi calisin
sabah test yaptım silik çıktı ikinci çizgii bir saat sonra kan tahlili vericem dua edin kızlar iyi bir değer çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?