hamile olduğunu düşünenler

maşallah kızlar herkes guzel haberler vermiş bugun allah saglıklı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın

oykum psıpsıko sıra bızde kızlar ınss
ovu testı kullanacak mısınız bu ayy

Dualarimiz sizinle kizlar sizdenden hayirli hebrller alicagimizdan eminiz onemli olan hayirli evlat eli ygi yuzu gozu duzgun evlat nsip etsin bize rabbim strs yapmayin oluruna brakinnnn hersey olurrrrr

Kizlar 28 haziranda evleneli 8 ay olacak ve artik bebis istiyorum. Korunmayi biraktim ve adetimden hemen sonra birkac kez iliski yasadim. En son adetim 2 haziranda olmustu normalde bir hafta once baslardi belirtilerim simdi ise acayip kasiklarimda sanki bir kutle var gibi hissediyorum daha once hic biyle olmamisti cok hos bir duygu ama karnim daha sismedi ama kasiklarim tas gibi. Adet sancisi ve tatli batmalar var kasiklarimda. Belim hafif agriyor. Aksam uzerleri ozellikle tuhaf bir mide bulantisi var boyle sanki burnumun diregi sizliyor kusacakmisim gibi oluyorum vr kafam surekli gidip geliyor gibi basim donuyor ve asiri derece kabizim ve sik sik idrara cikiyorum. Ama goguslerimde hicbir sey yok;( idrar testi yaptim negatif cikti simdi kan testi yapmayi dusunuyorum ama korkuyorum ya degilsem diye. Bir de gecen ayki adetim tam gununde geldi ama normalde 7 gun suren adetim 5.gunde bitti ve hic belirti gormedim sadece sivilce cok cikti hayatimda hic boyle olmamisti biri geciyo biri cikiyodu. Ve sadece ilk gun sanci cektim bidaha hic cekmedim. Ama normal adet gibiydi belki ustune gormusumdur diye dusunmustum. Sizce hamile miyimdir???

Canım inşallah öylesindir ama cok yanıltıcı olabılıyor belırtıler ben bu saydıgın belırtılerle beraber 10 günde gecikme yaşadım ilk bebek istiyorum dedğim ay. bende 1 yıl 1 ay oldu evleneli inşallah cok bekletmezler.korunan sensen eger vucut ılacı bıraktıktan sonrada bazı kısılerde etkısını surduruyormus arkadasım ilacı bıraktıgnda 6.ayda hamıle kaldı.inşallah tez zamanda gelirler ne denebilirki.

Kızlar benide eklermisniz listeye ya cok umut vaadeden bir topikmiş burası silik çizgiyi gören görene maşallah umutlandım bende belki banada bulastırırsınız ucundan kıyısından :) bat 26 haziran. 6 aydır korunmuyoruz ama bebek ıcınde özel bir calısma yoktu kafamıza estıkceydı.ve gecen ay dr gıtmeye karar verdık korkmaya baslmıstım cunku genel bı kontrol yapıldı sıkntı yokmus bende.eşimdede sayı ve hareket sıkıntısı varmış onu ögrenmiş olduk kürlerle ve gunasırı calısmayla bu ay ılkkez duzenlı calıstık ama uzun zamandırda korunmadıgımz ıcın ben 6 aydır denıyoruz olmuyor diye sartlandım.

Insallah canim dedigin gibi cok yaniltici. Bazen kesin hamileyim diyorum. Yani test yapsam %100 hamile cikarim diye dusunuyorum ama bazense simdi oldugu gibi kesin adet belirtisidir deyip test yapmaktan vazgeciyorum hayirlisi Allah'tan nee diyebilirim ki.. bu arada korunan bendim ama 2 ay filan oldu hapi birakali. Insallah cok bekletmezler tez zamanda gelirler

Son düzenleme:

hülyacım konu açmışsın yazdım ama yoksun yerinde:)

Bendede aynıydı canım durum ama daha yolun basındayız umudumuzu kaybetmeyelim inşallah cetin olmaz mücadelemiz.hormonlara felan baktırdınmı genel bı kontrol amaclı?

1----boncuk-------------------:))))))))))
2----sevilayemre--------------:)))))))))))
3----oykum35-----------------18 Temmuz
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------15 Temmuz
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))
17----eliflider---------------------20 haziran
18----seray3008-----------------15 haziran
19--- sgun-------------------------?
19---çağlardamla------------------23,24 haziran

sabah test yaptım silik çıktı ikinci çizgii bir saat sonra kan tahlili vericem dua edin kızlar iyi bir değer çıksın

Merhaba,

Ben en son 8 haziranda regl oldum ve 3-4 gün sürdü. 17 hazirandan beri vücudumda tuhaflıklar hissediyorum. Kasıklarımda hafif ağrı, yorgunluk, mide bulantısı ve vücudumun her yeri ağrıyor. Ayrıca sürekli bir uyuma hissi var. Bugün şirkette oturduğum yerde uyuyakalmışım. 2 gündür çok fazla idarara çıkıyorum. Regl dönemim yakın olmamasına rağmen bugün 1-2 damla kanamam geldi. Bu durumun hamilelikle bir ilgisi var mıdır? Yoksa yeni evlendiğim için vücudun dengesi mi değişiyor? Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

maşallah kızlar herkes guzel haberler vermiş bugun allah saglıklı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın

oykum psıpsıko sıra bızde kızlar ınss
ovu testı kullanacak mısınız bu ayy

kesinlikle kullancam aldim bile cuma elimde olur bide sogan kuru yapcam...kizlar sira bizde bu ay iiyi calisin

kesinlikle kullancam aldim bile cuma elimde olur bide sogan kuru yapcam...kizlar sira bizde bu ay iiyi calisin

:) ben ovulasyon testi almadım ama yumurtlama gününde o pembe leke oluyor ya tahmini yumurtlama gününde doktora gitmeye karar verdim bakalım nasıl olacak bu ay kesinlikle daha çok çalışacağız yumurtlama Gününde her gün :))) ayyyy adetim bitmek üzere çok heyecanlandım ben ya :)) süreç yine başladı evde stoklu hamilelik testleri var ama bu ay öyle abartmayacağım geçen ay kendimi çok şartlamıştım üzüldüm bu ay adetimin gecikmesini beklemeden test yok hayırlısı ile gelsin artık bebeklerimiz bende ismimin yanında gülen yüz istiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…