hamile olduğunu düşünenler

1----boncuk-------------------:))))))))))
2----sevilayemre--------------:)))))))))))
3----oykum35-----------------18 Temmuz
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------15 Temmuz
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))
17----eliflider---------------------:)))))))))
18----seray3008-----------------15 haziran
19--- sgun-------------------------?
19---çağlardamla------------------:))))))))))

Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi

Öyküm nrkny de hamile canım... Kızlar bir avuç kalmışız bunlar çok çalışalım...

benimde 1 gunum kaldi adetime yarin son gun bilmiyorum neler olucek benide ekleyin belkim guzel haberler veririm

salam necesen canim getdin daha gelmedin niye nece oldun var birseyler nevaxtdir qirmizilarinin gunu?

Salam canim ilk once seni tebrik edirem.insallah cocugunu xeyirlisi ile kucagina alirsin.benimde son acetone 19 mayis idi hayla adet olmadim.testde de silik gorsenir oda bir kac saatdan sora.kan analuzimi versem acaba.sende ne gibi belirtiler var canim?

canim testinde arka arkaya silik varsa get kan ver insallah hamilesindir

Canim sogan kuru kullana bilmedim ona gorede gelmedim.adetim 15_17 arasi idi.ama hic bir sey yok.test etdim sabah bakdigimda silik cikmisdi.bu aksam yine yapicam onda

guzel haberlerini yaz bura olsun hic birsey olmaz icmedin ne var bunda Rabbim hic birsey yapmadan vermis yavrunu test yap menede haber ver... gozleyecem 4 gozle

Benim test yapmadan bikac gun once belim agriyordu bir de bacaklarim ama adet belirtisi gibi ama karnima ciddi kramplar giriyor ozellikle yatarken ama suanlik batim gelmedigi ivin adet belirtileri benzeri seyler bir de goguslerim cok sis ve aciyor

guzel haberlerini yaz bura olsun hic birsey olmaz icmedin ne var bunda Rabbim hic birsey yapmadan vermis yavrunu test yap menede haber ver... gozleyecem 4 gozle

Ok canim.benim topicim var temmuzda gebe olmaq isteyenler deye orda cok vaxt oluram ama sene gore hayirli haberlerm olsa burada yazaram.

Benim test yapmadan bikac gun once belim agriyordu bir de bacaklarim ama adet belirtisi gibi ama karnima ciddi kramplar giriyor ozellikle yatarken ama suanlik batim gelmedigi ivin adet belirtileri benzeri seyler bir de goguslerim cok sis ve aciyor

Benimde bir haftadi belim agriyor.adet agrilari gibi agrilar oluyor.goguslerim sis ama acimiyor.olur mu oyle sey

Ok canim.benim topicim var temmuzda gebe olmaq isteyenler deye orda cok vaxt oluram ama sene gore hayirli haberlerm olsa burada yazaram.

men getdim ora yazdim ordada gelirim canim orada bakalim hakkimizda hayirlisi zencefil koku hakkinda sual verdim orda sana cevaplandirirsan sevinirim

1----boncuk-------------------:))
2----sevilayemre--------------:))
3----oykum35-----------------18 Temmuz
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------15 Temmuz
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))
11----krizantem---------------- :))
12----ayşe8607-----------------:))
13---- nihayet55---------------- :))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------:))
16----keping----------------------:))
17----eliflider---------------------:))
18----seray3008-----------------15 haziran
19--- sgun-------------------------?
20---çağlardamla------------------:))
21---Asyacan----------------------26 haziran
22---sercem1----------------------:))

Son düzenleme:

ama ben yokum

rasyacan42 canim seni listeye eklerken farkinda olmadan isminin karsisina gülen surat koymusum son anda fark ettim düzelttim ... canim umarim hamilesindir öyle olduğuna dair bir his var icimde...

bence varsın:))) düzeltim artık ..kusura bakma önce yazmayı unutmuşum canım ya....canım benim senin adına çok sevindim tebrikler....

kızlar yeni hamişleri kutluyorummm....harika haberler vermişsiniz hepiniz adına çoook sevindim...

Son düzenleme:

ivet neguzel benide gulmek koymussun ama 20si adet gunum

kizlar ya ne ugurlu topik oldu bizim bu topikk herkesten güzel haberler aliyoruz...kizlar bizede dua edin umarim bizede ugur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…