ivet neguzel benide gulmek koymussun ama 20si adet gunum
men getdim ora yazdim ordada gelirim canim orada bakalim hakkimizda hayirlisi zencefil koku hakkinda sual verdim orda sana cevaplandirirsan sevinirim
bende aranıza yeni katıldım normalde 2 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım, bekliyorum hala adetim hiç düzensiz değildir 24 günde olurum ama şuan 26. Gündeyim. Test yapmaya da korkuyorum offf inşallah hamileyimdir. 4 gün daha bekleyeceğim... Ay kızlar bana da destek olun yhaa... çok üzülürüm değilsem...
var canım, en çokta yorgunluk belirtisi normalde çok uyuyan bir insan değilim ama sürekli uykuluyum, kasıklarımda hafif ağrılar var, ayakta durunca baş dönmesi oluyor, göğüsler hassas... ama bakalım hayırlısı çok istiyorum bebeğimin olmasını canım inşallah sende hamilesindir.:)))benımle aynı bebde ıkı gun once adet olmalıydım hayla olmadım, ınsallah hamılesın,belırtın varmı?
var canım, en çokta yorgunluk belirtisi normalde çok uyuyan bir insan değilim ama sürekli uykuluyum, kasıklarımda hafif ağrılar var, ayakta durunca baş dönmesi oluyor, göğüsler hassas... ama bakalım hayırlısı çok istiyorum bebeğimin olmasını canım inşallah sende hamilesindir.:)))
yapamıyorum ki canım korkumdan bekleyeceğim 4 gün kadar daha tam 30 gün olsun bakalım, çok heyecanlıyım içimde bir umut var ama bakalım allahtan hayırlısı, sen yaptın mı peki test?Insallah canim.test yapdinmi sonuc ne oldu?
yapamıyorum ki canım korkumdan bekleyeceğim 4 gün kadar daha tam 30 gün olsun bakalım, çok heyecanlıyım içimde bir umut var ama bakalım allahtan hayırlısı, sen yaptın mı peki test?
Peki sende ne gibi belirtiler var?
ben test yapdın sabah uyanınca bakdıgımda sılık cızgı cıkmısdı.aksam ama negatıf ıdı.bende 1 haftadı belım agrıyor.adet olacam kımı karnım agrıyor su andada karnımda hafıf agrı var.psıxolojı olaraq cok hasas olmusam ıstıyırem oturub aglayım
canim benim sen silik cizgi görmemiş miydin.ben mi yanlis hatirliyorum
benimde aynı çok uykum var, hiç bir iş yapmak istemiyorum...hayırlısı canım ama inşallah olursun, bende çok duygusallaştım sabah uyandım ağladım, kötü rüya gördüm, çok korktum, bazen aşıırı tepkiler verip hiç kızmayacağım şeylere bile ağlayabiliyorum... hayırlısı bakalım...halsızlık, cok uykum var
benimde aynı çok uykum var, hiç bir iş yapmak istemiyorum...hayırlısı canım ama inşallah olursun, bende çok duygusallaştım sabah uyandım ağladım, kötü rüya gördüm, çok korktum, bazen aşıırı tepkiler verip hiç kızmayacağım şeylere bile ağlayabiliyorum... Hayırlısı bakalım...
kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarrböyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn
kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarrböyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn
evet canım anlat bakalım ne belırtılerın varıdı, adetınden kac gun kecdı
canım adetim normalde yarın ama son bir buçuk haftadır çok felaket kasık ağrım var özellikle sağ kasığımmm sancı acıya dönüştü artık yatarken bile karnıma çekiyorum sağ bacağımı o derece baş dönmelerim ve baş ağrım çok fazla ve belim tabiki kopacak zannediyorum bazen ,, göğüslerim büyüdü ama acımıyor .. bu kadar canımm rabbim herkese nasip etsinnn dualarım sizlerlee
tebrikler canım çok sevindim darısı bizim başımıza yhaaakızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarrböyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn
bende de aynı belırtıler var ))))))))))))))))))))))))
tebrikler canım çok sevindim darısı bizim başımıza yhaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?