hamile olduğunu düşünenler

benimde adet yarin ama teste cikmiyor benimde 23 yasim var senin gibi belki bendede yarin cikar dua et bende senin yasadigin duygunu yasiyim canim lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 1yil 1ay 20 gundur evliyim sen bende 1 ay once evlenmissin tebrikler canim cani gonulden tebrik ederim

ınsallah canım hayırlısı. Ne ruyası gordun ben yozmayı bılırem.gel aksam ıkımızde test edek yarın sonucları yazarız
yha çok gerçekti canım rüyam sanki uyanıktım sabah namazından sonra oldu... uyudum güya rüyamda uyandım kocam baş ucumda ayağına baktım sonra kapıya baktım aynı kocamın üzerindeki kıyfatlerle üç harfli bana seslendi yanıma geliyor kocam rüyada uyandı korktu... sonra ben yüksek sesle rüyamda ayetel kürsü okudum korktu kaçtı ona bakarken tekrar geldi yine okudum hemen uyandım kocama sarıldım ağladım... sonra internetten baktım genelde hamilelerle ya da loğusalarla uğraşırlarmış ama çok gerçekti... hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama...

canım tam anlayamadım ama ayetul kursu okumussun daha nıye korkursan ayetul kursu duası cok ıyı bır dua ınsallah sıze ugur getırer.sıkma canını dua okumaq hep savabdı ruyada da aynısı olar ınsallah.bılmırem sızde de varmı nezır koy dısarı cıxanda kımsesızlere verersen

teşekkür ederim canım desteğin için korktum işte ama dediğin gibi geçti... sen bugün yapacak mısın testi? ben yapamayacağım bugün akşam memlekete gideceğim...

allahım sana da tüm isteyenlere bu mucize duyguyu tattırsın canımmmm allah razı olsun

bunlar hepsi bendede var ama benim sag diyilde sol tarafim fena agriyor gece yatarken bile tam uzanamiyorum :44:

rivayete göre sağ tarafta kendini gösterirse erkek sol da ise kız olurmuş benim oğlum senin de kızın olur belki çok dikkat et kendine hızlı hızlı yürüme kesinlikle uzanma bi yere çok dikkat et tutunmaya çalışıyor annesi doktor aynen bunları dedi bana

selam kızlar...
şimdi 1 temmuzda 1 senelik evli olucam ve bebek istiyorum, tam kendim gibi birileri olduğunu görünce yazayım dedim.
biz geçen sene hazirandan beri yazz 24le korunuyorduk (ben hiiiççç istemememe rağmen), bu sene nisanda hapı eşimden habersiz bıraktıım tabi sonradan haberi oldu ve ne enteresandır ki bişey demedi, iyii dedi. geçen ay korunulmayan ilk aydı ama o kadar çok ümit bağlamışım ki 20sinde adet olunca çok ağladım moralim bozuldu ve dedim ki tamam, demek ki benim çocuğum olmayacak. tahmin ediyorum ki yıllardır çocuk isteyen nice hanımlar bu mesajıma çok kızıyorlardır, ama yapım gereği o kadar panik bir insanım ki, ya hep ya hiçcilik de var biraz, o yüzden böyle dediim,Allah sizlere çabucak sağlıklı yavrular nasip etsinler insaallah. adetlerim de düzensiz, bazı bazı 28 günde bazı bazı 30 günde bazen de 2 ayda 3 ayda bir hasta oluyordum normalde(yani haptan önce, hatta bazen hap kullanırken bile!) şimdi yarın adet günüm, karnımda ağrılar, midemde ince bir bulantı var 1-2 haftadır, eşimle kayınvalidem bebek konusuna kafayı ne kadar takmış olduğumu biliyorlar, kendilerince moral olmak için hamilesin sen hamilesiinn diye gülüşüyorlar, geçen ay da çok heyecanlanmıştım olmayınca yıkıldım, şimdi yine öyle olurum diye ümitlenmek istemiyorum hatta onlara da hamile falan değilim ben benim çocuğum olmuyor falan diyorum ama içim nasıl buruk. doktora gitmek de istemiyorum daha 20 yaşındasın 2 aydır deniyorsun neyin telaşı bu der diye, amaann kafam çok dolu. nefret ediyorum bu aceleci tavrımdan. doğum kontrol hapını yutmaya başlamadan önce doktora gittim kan tahlilinde prolaktinim yüksek çıkmıştı değeri tam hatırlamıyorum. acaba hapı bırakınca o mu yükseldi, midem ondan mı bulanıyor? bi de çok panik, stresli bi insanım ondan mı bulanıyor midem acaba? karnım da adet düzensizliğim var demiştim ya o yüzden ağrıyor gibi geliyor. kızlar dua edin de bebeğim benim de olsun olur mu? evet yaşım çok büyük değil, hatta okuyorum da, ama ben bunları bilerek evlendim, evlenmeyi de bebek sahibi olmayı da kendimistedim. gece uyumamayı, geziip tozmamayı her şeyi göze alıyorum, yapım bu benim çocuklarım olması lazım ooff off ( dua edin emi, Allaha emanet olun Allahım sizlere de biran önce bebişler canlar nasip etsin inşaallah...

inan cevabina cok ihtiyacim vardi cok tesekkur ederim, cok guzel yazmissin insallah oyle olur dunur oluruz belki,m ben cok kiz istiyorum olsun kocamda kiza hevesli insallah o guzel gonlunden benim icin gecirdiklerini Yuce Rabbim duyurda verir bu ay yavrumu

canim bir sorum daha olucak kac vakitdir istiyorduz ve neler yaptin kendiliyindenmi oldu kusun?

ilk once hosgeldin guzel gelin bak arkadasim cok bosuna uzmussun kendini daha bekle 2 ay neki sana onerim prolaktini mutlaka indir cunki o cok engel gebeliye inaniyorumki tez zamanda kalicaksin hamile hicde kucuk diyil yasin tez doguralimki cocuklarimizin cocuklarinin cocuklarinida gorelim dimi ama

tatlım rabbimin hepimiz için biçtiği bir zaman var kimi hemen hamile kalır kimi bekler sonra olur, üzülme kafana dert ettikçe psikolojik olarak ta kendini yıpratıyorsun emin ol burda hepimiz gergin ve tatlı bir heyecanla hamile miyiz diye merak ediyoruz, bende korkumdan test alıp yapamıyorum adetim gecikmesine rağmen ... ama çocuğum olmuyor diye kafana takma allah isterse sen ne kadar olmuyor desende olur. rabbim hayırlı bir evlat versin daha yaşın küçük... kocanıda ailenide tedirgin etme... herşeyi oluruna bırak... rabbim sana da bütün isteyenlere de bebekler nasip eder inşallah... ( bende dahil):)))))

Iyi geceler arkadaslar cok sukur bizde bu ay denedik . Ben hem prolaktin hapi hemde metformin kullaniyorum doktorum bu 2 hapin yumurtaliklari guzellestirip hamile kalmami kolaylastiracagini soyledi ve tam yumurtlama gununde denedik ama ben cok merak ediyorum acaba tuttumu bat ima 10 gun kaldi daha ne kadar beklemeliyim ? Kantesti yaptirsammi ? Biliyorum bi seferde sak diye olcak diye bisey yok ama olumsuzsa biran once ogrenmek istiyorum :)

rasyacan42 canim seni listeye eklerken farkinda olmadan isminin karsisina gülen surat koymusum son anda fark ettim düzelttim ... canim umarim hamilesindir öyle olduğuna dair bir his var icimde...

Canım buraya eklemedenmi farkettin :) agzın bal yesin inşallah öyleyimdir :) serçemmde gülensuratı görünce heyecan yaptım bende batı yakındı oda dogru cıkar ınsallah. :)

yok kuzum adetim yarin ben dun test yaptim neqatif yarin yapicam bakalim belki silik cikar arzumda silik cikdiydi

serçem sende gülensuratı gorunce heyecan yaptım yanlıslıkla koyulmus ama bakarsın dogrusu gelir bikacgune kadar inşallah:) birde bu topik gercekten moral oldu bana arka arkaya guzel haberler gelıyor:)

bence daha erken şimdi yaptırsan bile kan testi negatif çıkıcakstır sabretmek zor ama beklemek zorundayız

KIZLAR DUN AKSAM TEST YAPDIM SILIK CIZGI CIKTI,. SABAH UYANINCA TEkrar test yapdim yene silik cikti AMA COK NET GORUNMUR ikiside dikkatla bakinca gorunur.sabah saat 6 da uyanib testi yapdim tekrar uyudum ruyamda gordumki kucagimda cocug var simsiki sarilmisam ona resim cekdiririk. insallah guzel ruya olur sevindirir beni

Cok sevindim hadi hayirli olsun bence hemen kan ver 1-2 saate cikiyor Allah bilir ama bence kesin hamilesin benim de oyle oldu simdi de iki gunde bir bakiyorum iki katina cikiyor mu degerlerim diye

Cok sevindim hadi hayirli olsun bence hemen kan ver 1-2 saate cikiyor Allah bilir ama bence kesin hamilesin benim de oyle oldu simdi de iki gunde bir bakiyorum iki katina cikiyor mu degerlerim diye

Insallah canim.ama son adetim olandan 4 hafta 3 gun kecib normalda idrar testinde belirgin cikmali deyilmi neden silik cikir?bilen varmi?sende de silik cikmisdi da he caglardamla.son adet tarihinden bu gune kimi kac gun kecib?belkede yazmissin ama unutmusum kusura bakma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…