Insallah canim.ama son adetim olandan 4 hafta 3 gun kecib normalda idrar testinde belirgin cikmali deyilmi neden silik cikir?bilen varmi?sende de silik cikmisdi da he caglardamla.son adet tarihinden bu gune kimi kac gun kecib?belkede yazmissin ama unutmusum kusura bakma canim
Kusuruma bakma canim anlayamadim senin batin ne zaman bende test silik ciktiginda bat ima 3-4 gun vardi
Canim ben son adet gunum 19 mayisda oldu by ay 17 haziranda olmaliydim ama olmadim.adet gunumu kecdim ama hayla testde silik cizgi oluyo
hemen kan testine hemenn haddiii kooooşşşşşşşşşşşşş
Cumaertesi kan verecem canim adet gormessem eyer
Cumaertesi kan verecem canim adet gormessem eyer
gecikme yaşadığın oldu mu hiç :26:
canim bence cumartesini beklemene gerekk yok hemen kan testine kos bence kesin hamilesin
canim kan vermek icin ac olmana gerek yok.daha onceden düşük yaşadıysan kesin hemen git doktora. hamilelik varsa dusun olmamasi icinde onlem alirsin erkendenCanim kan vermek ucun ac karninami getmeliyimmi
canim kan vermek icin ac olmana gerek yok.daha onceden düşük yaşadıysan kesin hemen git doktora. hamilelik varsa dusun olmamasi icinde onlem alirsin erkenden
Canim ben son adet gunum 19 mayisda oldu by ay 17 haziranda olmaliydim ama olmadim.adet gunumu kecdim ama hayla testde silik cizgi oluyo
hamilesin kesin canim kan vermissin hayirli ugurlu olsun bitanem orda soyleseydin bugun almam gerek cevabi yardim edin vereciydiler... bugun demi idrar testi yaptin silik cikti?
Evet canim bu gunde test eledim silik cikdi.sen neynedin adet oldunmu?
senin topikte yeniyim, ilk mesajım bu ama benim için ne düşünüyosunCanım harikasın bildiklerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler... Bu arada içimde bir his var sen hamile olabilirsin çünkü hep seni hamileymişsin gibindüşünüyorum
yine sukur Rabbime yok hayir olmadim olmakda istemiyorumRabbim duysunda sesimi olmuyum diye yalvariyorum guzel haberler yazicaksin buna eminim bizde arkandan gelerik
senin topikte yeniyim, ilk mesajım bu ama benim için ne düşünüyosun
senin topikte yeniyim, ilk mesajım bu ama benim için ne düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?