hamile olduğunu düşünenler

Kusuruma bakma canim anlayamadim senin batin ne zaman bende test silik ciktiginda bat ima 3-4 gun vardi

Canim ben son adet gunum 19 mayisda oldu by ay 17 haziranda olmaliydim ama olmadim.adet gunumu kecdim ama hayla testde silik cizgi oluyo

silik de olsa eğer ki ikinci çizgi çıkıyorsa pozitiftir.benimki de silik çıkmıştı.doktoruma sormuştum böyle demişti.bir kaç gün sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı.sende durma kan testi yaptır yada doktoruna git.

hamilesin kesin canim kan vermissin hayirli ugurlu olsun bitanem orda soyleseydin bugun almam gerek cevabi yardim edin vereciydiler... bugun demi idrar testi yaptin silik cikti?

Canım harikasın bildiklerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler... Bu arada içimde bir his var sen hamile olabilirsin çünkü hep seni hamileymişsin gibindüşünüyorum
senin topikte yeniyim, ilk mesajım bu ama benim için ne düşünüyosun

yine sukur Rabbime yok hayir olmadim olmakda istemiyorum Rabbim duysunda sesimi olmuyum diye yalvariyorum guzel haberler yazicaksin buna eminim bizde arkandan gelerik

sercemim, burda mıydın seeen temiz kalpli arkadaşım benim, Allah gönlüne göre versin, önce rahmini sonra kucağınızı doldursun bebişler inşallah

p
senin topikte yeniyim, ilk mesajım bu ama benim için ne düşünüyosun

canim benim oyle tahminlerim yok ama bazi arkadaslarla ilgili surekli hamile olduklatini dusunuyordum bunu onlarada soyledim bakalim henuz birinin dogru cikti .umarim digerleride dogrudur.yani bu bir tahmin degilde daha cok onlarla sohpet ederken ki hislerimdi.ilerleyen zamanda senle ilgili de böyle birşey hissedersem hemen yazarim.

merhaba canım ben de yeniyim Burda beni de eklermisin listeye sat 9haziran bat 5 temmuz
bugün doktordaydım ve yaşadığım bazı sorunlardan dolayı adet siklusumun değişmiş olabileceğini söyledi yani beşinden daha sonra da olabilirim ve bu ay ilk kez soğan kürü yapıyorum bakalım neler olacak
umarım hepimize bebiş gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…