hamile olduğunu düşünenler

canım sende benım gıbı sabırsız olanlardasın ama ben kendımı tuttum ve kan testı yaptrmadım cunku nette yaptrmayın dıyor yane erken yaptırmayın dıyor.benımde son adet tarıhım 20 mayıs bende o zamandr calısıyorum dun aksam yane 2 haz da kan geldı adetımden 18 gun once bu aksam da geldı hafıfte yanma var senınkı nasıl? bıde canım ılk ay hemen tutar mı yaf?cok acele mı edıyoruz acaba sen ne zaman yaptın kan testını adetınden ne kadar once

canım adetin 19 günü o lekelenme oldu 20. günü ben hemen kan tahlili yaptırdım ama negatif üzüldüm çok ama sonra doktoru aradım daha çok erken bekle dedi ben çok sabırsızım bu konuda bir de 17 günde ben yumurtlama akıntısı olan yapışkan akıntıyı gördm ve o akşam birlikte olduk doktora bunu da söyledim daha erken dedi bilemiyorum...
hemen belli olsun istiyorum olmadıysa gelen ay çalışmalara devam...

canım adetıne tam kac gun vardı yaptırdıgında?

Cnm test yaptim..ovulasyon testi...7.gunden itibarenn yapmaya basladim her gun..18.ve 19.gunler koyu cizgiyi gordum...18.ve 19.gunlerden once iki uc gune bir esimle birlikte olduk ve sonrasinda hemen kalkmamaya dikkat ettim...18.ve 19.gunlerdede yine birlikte olduk ve sonrasinda hep belime yastik koyarak bekledim...20.gun yapmadik..21.gun yaptik ama cisim geldii icin cok fazla yatakta kalamadim herhangibir rahatsizlihim yok ama hamile kalmayi kolaylastirdini duydugum icin adetin 7.gununden itibarende 10 gun sadce aksmlari sogan suyu ictim... yani biz tevekkulumuzu yaptikk gerisini duayla Allah a biraktik...İnsallh tutmustur hayirlisiyla..bugunde 24.gunum ve goguslerim cok agrio..kasklarimda batma var ve belimde agri var ozelkikle biraz ayakta kalinca agrio...bilmiorum cok erken belki ama insan acaba demedende edemiyo...

11 gün vardı...

canım cok erken daha 11 gun var dıyosun.
3 kala yaptır.o zaman kesın sonuc verır cunku cogu gebelık kımyasal gebelık olarak kalabılıyormus.yane kan testı ılk once yuksek cıkıp sonra dusebılıomus.kendını bosuna uzme.bnde cok merak edıorum senın benden daha az gunun kaldı ole dusun.bıde canım sana sorucam kan geldı mı sende

test yaptırdığımda 11 gün vardı şimdi 9 yarın 8 :)... kan geldi canım hatta trafkteydim araç kullanıyordum çok panik oldum bildiğin su gibi geldi çünkü... çamaşırım bayağı ıslaktı.. arkasından da açık kahve rengi akıntı geldi ama kahverengi çok çok az geldi.

canım benım de ıkı gundur gelıor dun aksam geldı bıde az once gunduz yok aksam var camasıra deıl ıdrardan sona bılmıorum bakalım benım 20 gunum var senın bısey kalmamıs canım D

Bende senin gibiyim galiba son adet tarihim 7 mayıs seninki ? 19 mayıs ilişkiye başladım 21 mayıs 23 mayıs 28 mayıs ve en son 1 haziran

Ben kendimdeki belirtilere göre değerlendirdim yani sıvı akıntı falan ıslanma gibi.Bu ay olmassa ovulasyon testi deniycem.Şuanda belim de ağrı var o kadar yorgunluktanmı bilemedim.
Benim 28.günüm ....

Peki canım ovulasyon testinde koyu çizgi gördükten sonramı çalışmalara ağırlık verdin öylemi oluyor .Benim o testeler hakkında hiç bir bilgim yok.

ama iyi ki buradayız... yalnız beklenmiyor... ben hemen olacak diye düşündüm... sanırım bir sonraki ay garanti olsun diye ovulasyon testi deneyebilirim :)

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----pisipsiko-------------------12 Haziran

slm kızlar iyi akşamlar ben yaklaşık bir senelik evliyim ve adet günüm gecikti gögüslerim bir kaç günden beri aşırı hassaslık ve şişmeye basladı bazen ara ara kasıklarıma agrılar saplanıyo ama hemen gidiyo yarın gebelik testi yapıcam inş hamile kalırım ya cok istiyorum sizinde daha önce hamile kaldınız sırada bı belirtileriniz varmıydı

Benim son adet tarhm 11 mayis cnm..eger 21-22mayis yumurtlama olduysa tutmus olabilir cnm...testi anlatiyim..lh hormonu yukselince test pozitif cikio.yani esit koyulukta iki cizgi cikiyo...buda 24-48saat icinde yum olucagini gosteriyo..bu benim 18.gunumde oldu..)lh hormonu pik yapinca yani hormin en yuksek seviyeye uladtiginda testteki t bolumundeki cizgi c den daha koyu oluyo..pik yaptiktn sonra 12saat sonra yumurtlma olmadi gerekio normalde..oda benim 19.gune denk geldi...biz 18.ve 19.gunlerde birlikte olduk..kritik gunler sonra her ihtimale karsi 21.gunde yapdik..zaten 21.gun artik test negatife donmustu..artik testleride kociside rahat biraktim taktirr Allahin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…