sercemim, burda mıydın seeentemiz kalpli arkadaşım benim, Allah gönlüne göre versin, önce rahmini sonra kucağınızı doldursun bebişler inşallah
p
canim benim oyle tahminlerim yok ama bazi arkadaslarla ilgili surekli hamile olduklatini dusunuyordum bunu onlarada soyledim bakalim henuz birinin dogru cikti .umarim digerleride dogrudur.yani bu bir tahmin degilde daha cok onlarla sohpet ederken ki hislerimdi.ilerleyen zamanda senle ilgili de böyle birşey hissedersem hemen yazarim.
merhaba pelın gg den laboquıck dıye marka var hem kaliteli hem de fıyatı uygun sende alabılırsınn.
birsey sorucam bildiyiniz\ gibi bugun adet gunum benim ama benden sari akinti geldi bu ne demek acaba boyle birsey yasiyan varmi?
birsey sorucam bildiyiniz\ gibi bugun adet gunum benim ama benden sari akinti geldi bu ne demek acaba boyle birsey yasiyan varmi?
O bende de geliyo canim.
canımm idrar testi yap hemen çıkabilir benim de bugün batım normalde sarı akıntı geliyor ve hamileyim hadi sende yap
canlarim namaza gidiyorum okudum smslerinizi agladim cunki baska yerdende sordum adettden once herkesden gelir dediler cok uzuldum siz umut olduz uzuntum sanki ucdu gitdi biranda ama gozlerim yasli olmuyor sanki yureyim yaniyo arkadaslar test yapib yine yazarim sonuc sizleri seviyom
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn guzel olmasini umud ediyorumiçini ferah tut herşey güzel olacak
Merhaba öncelikle tüm bebek isteyen arkadaşların Allah gönlüne göre versn dualarınızı kabul etsn.. Ben bşy öğrenmek istiyorum.. Bebek için bu ay çalışmalara başladk..pzt günü tatile gideceğim ve hamile kalmadıysam o gün adet günüm.. Bende merak edip dün kan testi yaptrdm yani adetmden 4-5 gün önce yaptrmş oldum. Kanı sabah verdim.. Akşamüstü bendrn çok açık pembe sanki içinde kırmızı ince çizgiler olan bi akıntı geldi selpağa. Bi kaç kere daha sildm yine aynısı oldu.. Akşam test sonucumu aldm ve sonuç negatifti.. O pembe akıntı akşamında kesildi şu an hçbşy yok ama kasklarmda adet olcakmşm gibi ağrı var göğüslerm adet olckmşm gibi şişti.. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Eğer öyleyse sabah verdiğim kanın negatif çıkması normal mi yani adet günüme kdr hala bir umut beslemelimiyim?;( Ha bu arada pembe akıntıdan önce sol kasğmda batma vardı şu an normal ağrıya döndü..
Arkadaslarim eyer yarin test sonucum pozitif cikarsa bu benim ucun buyuk bir surpriz olacaq.cikmazsa eyer uzulmeyecem zaten bu ay esimle duzgun bir kez bele olsun korunmadan iliskiye girmemisik.olsa zevk suyundan subhelenirim.insallah Allahim nasib eder.
benle ılgılı nr dusunuyorsun canım? Hmmm
Kızlar selam... Adetim bitti... :) bu ay bir garip oldu ya parça parça geldi çok geldi. Son günü yani dün çok koyu kahve geldi anlamadım. Biraz biraz kasığımda batma var sağ tarafta doktora 15 gün sonra falan doktora gidicem yumurta gelişsinde ultrasonda görür neticede diye düşündüm... Bakalım hayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?