peki benim icin bir fikrin yokmu?
Canım benim düşüncemi biliyorsun zaten seni sürekli hamiş sandığımdan listedede :))) bıraktım isminin karşısına
Benim adetim 4 gün geçti ama bakmaya korkuyorum, ne yapacağımı bilmiyorum silik çıkan arkadaşların kesin hamile olduğunu düşünüyorum, sercem arkadaşında öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin. Arzum arkadaşım kesin sende hamilesin umarım hamileliğinde güzel geçer Rabbim bebeğini kucağına alacağın günü gösterir darısı benim başıma:)( umudum var ama korkuyorum bakmaya arkadaşlarbanada biraz destek olur musunuz:)
Canım nasıl durabiliyorsunnnn, ben adet günüme zor sabrediyorum. Hergün neredeyse gidip beta hcg baktırasım geliyo o derece meraklıyım yani... Hayırlısı olsun hakkında İnşallah..Benim adetim 4 gün geçti ama bakmaya korkuyorum, ne yapacağımı bilmiyorum silik çıkan arkadaşların kesin hamile olduğunu düşünüyorum, sercem arkadaşında öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin. Arzum arkadaşım kesin sende hamilesin umarım hamileliğinde güzel geçer Rabbim bebeğini kucağına alacağın günü gösterir darısı benim başıma:)( umudum var ama korkuyorum bakmaya arkadaşlarbanada biraz destek olur musunuz:)
Üzülme canımmmm.. Her işte vardır bir hayır.. Rabbim dualarını kabul eylesin. Hayırlısını iste herzaman.. Sanırım daha günü gelmedi regl tarihinin değil mi?yok malesef simdi en pahali testden yaptim neqatifffuzuldum ama kismet Tanrim beni yalniz koymasin boyle zamanlarda
Üzülme canımmmm.. Her işte vardır bir hayır.. Rabbim dualarını kabul eylesin. Hayırlısını iste herzaman.. Sanırım daha günü gelmedi regl tarihinin değil mi?
Sevilayemre hayırlı olsun .Allah'ım sağlıklı sıhhatli gebelik ve bebiş ve hayırlı evlat olmasını nasip eylesin İnşallahkuzucuklar nasılsınızz keyıfler yerındemı
Canım üzülme Rabbim hayırlı bir zamanda verir inşallah, sakın üzülmeyok malesef simdi en pahali testden yaptim neqatifffuzuldum ama kismet Tanrim beni yalniz koymasin boyle zamanlarda
Ümitlendirmek gibi olmasın ama daha idrara geçmemiştir belki.. Yarın ya da öbürgün hasta olmazsan betana baktır bakalım.. Reglin kaçgün sürüyor?aslinda 24 mayista olmusdum en son sonra adetimin 13 cu gunu yumurtlama oldu ve haziran 20si ne adet dustu ben herzaman cabuk olurum ama bugun adetin 27 ci gunu yok ama bebekde yok testim neqatifffff
Canım üzülme Rabbim hayırlı bir zamanda verir inşallah, sakın üzülmebekle olacak bu ay olmazsa öbür ay olur.
Bende 25 inde olmuştum en son; 24 günde olurum ama hala yok korkuyorum o yüzden duruyorum bakalım Pazartesi'ye kadar sabredeceğim arkadaşlar, sonra doktora:) inşallah mutlu haberler alırım. Canım sen birde doktora git, testler negatif çıkabilir, kesin git benim bir arkadaşım öle olmuştu. Sonra doktora gitti doktor hamilesin dedi.aslinda 24 mayista olmusdum en son sonra adetimin 13 cu gunu yumurtlama oldu ve haziran 20si ne adet dustu ben herzaman cabuk olurum ama bugun adetin 27 ci gunu yok ama bebekde yok testim neqatifffff
Ümitlendirmek gibi olmasın ama daha idrara geçmemiştir belki.. Yarın ya da öbürgün hasta olmazsan betana baktır bakalım.. Reglin kaçgün sürüyor?
Allahım hayırlı evlat versin canım benimde evleneli 1 yıl 3 ay oldu bende istiyorum, bende yanıp tutuşuyorum o yüzden yaptırmaya korkuyorum yha yoksa diye. Ama hayırlısı sen üzmezsen kendini emin ol bizde üzülmeyiz.her aay biraz daha umudum tukeniyo cok uzuluyorum cocuk hasretiyle yanib tutusan biri nasil uzulmuyum ya canlarim arkadaslarim siz bana bakmiyin uzmeyin kendinizi insallah sizin icin herseyin guzeli olur kismet olmayinca olmuyormus demekki Rabbim bir ol desin baska isteyim yok zaten
eğer 29. Günde de olmazsan git doktora, tamam mı?sanmiyorum canim silikde olsa cikardi bence renglim 3 gun cok gelir 6 ci gune kimi cok az gelir ve kesilir 26-28 gunde regl donumum Rabbim kollarimizi bos koymaz doldurur birgun
Bende 25 inde olmuştum en son; 24 günde olurum ama hala yok korkuyorum o yüzden duruyorum bakalım Pazartesi'ye kadar sabredeceğim arkadaşlar, sonra doktora:) inşallah mutlu haberler alırım. Canım sen birde doktora git, testler negatif çıkabilir, kesin git benim bir arkadaşım öle olmuştu. Sonra doktora gitti doktor hamilesin dedi.
canim benim sagol desteyin icin senin gunun kecmisse kesin hamilesin merak etme canim buna cani gonulden inaniyorumAllahım hayırlı evlat versin canım benimde evleneli 1 yıl 3 ay oldu bende istiyorum, bende yanıp tutuşuyorum o yüzden yaptırmaya korkuyorum yha yoksa diye. Ama hayırlısı sen üzmezsen kendini emin ol bizde üzülmeyiz.
eğer 29. Günde de olmazsan git doktora, tamam mı?
teşekkür ederim canım bende rüyamda bebek görüyorum ama işte bakalım teşekkür ederim inancın için canım inşallah birbirimiz için dua edelim canım:))) Allah başkası içilen yapılan duayı kabul eder.canim benim sagol desteyin icin senin gunun kecmisse kesin hamilesin merak etme canim buna cani gonulden inaniyorumtest nadir hallarda oyle olur sanmiyorum ruyamdad gordum adet oluyorum iste kismet Rabbim beni gozu yasli koymaz birgun guldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?