aslinda 24 mayista olmusdum en son sonra adetimin 13 cu gunu yumurtlama oldu ve haziran 20si ne adet dustu ben herzaman cabuk olurum ama bugun adetin 27 ci gunu yok ama bebekde yok testim neqatifffff
Sevilayemre hayırlı olsun .Allah'ım sağlıklı sıhhatli gebelik ve bebiş ve hayırlı evlat olmasını nasip eylesin İnşallah
Allah kimsenin kollarini bos brakmasin seninde tez zamanda dileyin olsun gobusun dolsun guzel bir evladin olsun canim burdaki herkesin olsunteşekkür ederim canım bende rüyamda bebek görüyorum ama işte bakalım teşekkür ederim inancın için canım inşallah birbirimiz için dua edelim canım:))) Allah başkası içilen yapılan duayı kabul eder.
canim bidenem oylemi dersin bekliyim olmazsam yinemi yapiyim dersin belkim cikar belkim vardir bebeyim dimi?canım arkadaşım ümitlendirmiyim ama bişe söylicem adet gününden en az 15 gün geçmeli gün içindeki idrarda belli olması için
ama senin daha bugün adet olman gereken gün
sen bir test daha al ve sabah ilk idrarla tekrar et testi
amın cnm ınsallah en kısa surede rabbım olmayanlara nasıp etsınn. sercem1 üzülmee bnce sen hamıssın eger bebegın varsa bak böle yapark onu cok uzuyorsun hbern olsunn
cok erken canim bekle bebeyin gelir tez zamandaBen test yaptim ama bata9 gun var daha negatif cikti cokmu erken yaptim ya? Ama ben bilmek istiyorum heyecanla beklemek cok zor biliyim bitsin bu cile olmamissada bilmek istiyorum am simdi bunlari okuyunca cok erken yaptigima eminim oooff
cok erken canim bekle bebeyin gelir tez zamanda
canım sana önce de yazdığım gibi ümit vermiyim ama ben öyle biliyorum yarın bir test daha al ve öbürgünün sabahı ilk idrarla tekrar test yyap
umarım hamilesindir
olmazsam dediyin gibi yaparim eyer dediyi gibise omrum boyu her bebeyim bir yasina girdikde seni hatirlar dualar yaparim insallah oyledir
Benim adetim 4 gün geçti ama bakmaya korkuyorum, ne yapacağımı bilmiyorum silik çıkan arkadaşların kesin hamile olduğunu düşünüyorum, sercem arkadaşında öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin. Arzum arkadaşım kesin sende hamilesin umarım hamileliğinde güzel geçer Rabbim bebeğini kucağına alacağın günü gösterir darısı benim başıma:)( umudum var ama korkuyorum bakmaya arkadaşlarbanada biraz destek olur musunuz:)
Canım benim dört gün geçtiyse sen hemen bir test yap bizi meraklarda bırakma ... Bence sende hamiş olabilirsin olasılığı yüksek yani 4 gün uzun bir süre bence:))))
Haklısın canım da işte bende bekliyorum bir kaç gün geçsin de içine öyle mi doğuyor tatlım hayırlısı inşallah öyledir bebişlerimiz olur... Ben tam 30 güne tamamlamak istiyorum... Ay kızlar... Çok heyecanlıyım... Allahım hepimize nasip eder inşallah:)Canım benim dört gün geçtiyse sen hemen bir test yap bizi meraklarda bırakma ... Bence sende hamiş olabilirsin olasılığı yüksek yani 4 gün uzun bir süre bence:))))
benim adetim 4 gün geçti ama bakmaya korkuyorum, ne yapacağımı bilmiyorum silik çıkan arkadaşların kesin hamile olduğunu düşünüyorum, sercem arkadaşında öyle rabbim hayırlısını nasip etsin. Arzum arkadaşım kesin sende hamilesin umarım hamileliğinde güzel geçer rabbim bebeğini kucağına alacağın günü gösterir darısı benim başıma:)( umudum var ama korkuyorum bakmaya arkadaşlarbanada biraz destek olur musunuz:)
yok malesef simdi en pahali testden yaptim neqatifffUzuldum ama kismet tanrim beni yalniz koymasin boyle zamanlarda
aslinda 24 mayista olmusdum en son sonra adetimin 13 cu gunu yumurtlama oldu ve haziran 20si ne adet dustu ben herzaman cabuk olurum ama bugun adetin 27 ci gunu yok ama bebekde yok testim neqatifffff
canım benımde adetımnen 4 gun kecdı. Bu gun testımın sonucunu oyrenecem ınsallah ben hayırlı haber verırımse hemen sende gıdıb kan verersen tamammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?