Kizlar bugün ilk doktor kontrolüme gidiyorum bana dua edin bi sorun cikmasin cok heyecanliyim sanki sevdigin kisiyle ilk bulusmaya gidersin ya kalbin yerinden cikar gece uyuyamazsin cok degisik bir duygu ya birde onu görürsem dünyalar benim olcak
insallah hamilesindir canim yasadiklarin hepsi ona isaretBu gece hıc uyumadım ınanıyosunuzmu aksam saat 1 de yatdım, sabahda 4 de uyandım. Belım agrıyordu,bu gun kı gunun stresı hepısı uzerımde zaten. Bı de kızlar bunla 2 gecedı bacaqlarım uyusur bılmem anlata bıldımmı damarım dartıldı agrısına uyandım zaten. Hamıle arkadaslarımız sızde boyle sey oldumu hıc?
canim silikde olsa cikti sende sukur ama bende cikmadi bekliyicem olmazsam yine yaparim belki silik filan cikarda beni sevindirircanım ben bu gun adetın 34 gunundeyem hayla neqatıf ben ne yapım pekı. Sıkma canını gec yumurtalamada ola bıler.
Bugün adet oldum, bebişim yok çok mutsuzum. Rabbim inşallah bir gün nasip eder hepimize...
Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil
Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil
selammmm kıjjjlarrr.. kan verdim 1 saat sonra alacağım inşallah bir kaç belirtim vardı ama adetime daha 1 hafta vardı. dr.um bebiş varsa kanda çıkar dedi.. inşallah vardır Allahımm inşallah bugün sabaha kadar uyudum uyandım hep rüyalarıma girdi.. Allahım tüm bekleyiş içinde olanların yüzünü güldürsün
Malesef hamile deyilim(((((test sonucum 0.02 negatiff.cok uzgunum hayla adet olmadim.hamile olma sansim varmi sizce????
canım ne kadar var adetıne
Malesef hamile deyilim(((((test sonucum 0.02 negatiff.cok uzgunum hayla adet olmadim.hamile olma sansim varmi sizce????
kizlar bebisimi gördüm minicik 6 haftalik olmus cok güzel bir duygu cok heyecanlandim aglayasim geldi görünce allahim hepinize tattirsin bu duyguyu dualarim sizinle
Kizlar bebisimi gördüm minicik 6 haftalik olmus cok güzel bir duygu cok heyecanlandim aglayasim geldi görünce Allahim hepinize tattirsin bu duyguyu dualarim sizinle
Hayırli olsun darisi basimiza diyorum cok sevindimKizlar bebisimi gördüm minicik 6 haftalik olmus cok güzel bir duygu cok heyecanlandim aglayasim geldi görünce Allahim hepinize tattirsin bu duyguyu dualarim sizinle
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar darisi basiniza insallah
Evet canim 6 haftalikken alttan usg ile belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?