hamile olduğunu düşünenler

Canım benim dualarımız sizinle :) hayırlı haberlerle gel inşallah:)

insallah hamilesindir canim yasadiklarin hepsi ona isaret
canım ben bu gun adetın 34 gunundeyem hayla neqatıf ben ne yapım pekı. Sıkma canını gec yumurtalamada ola bıler.
canim silikde olsa cikti sende sukur ama bende cikmadi bekliyicem olmazsam yine yaparim belki silik filan cikarda beni sevindirir
Bugün adet oldum, bebişim yok çok mutsuzum. Rabbim inşallah bir gün nasip eder hepimize...

canim uzulme bitanem Rabbim elbet nasib edecek tez zamanda hayirlisi bidenem

Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil

Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil

artışın çok güzel ama sürekli kan verme kuzum bebişine lazım olacak o kanlar doktor bana tembih etmişti

selammmm kıjjjlarrr.. kan verdim 1 saat sonra alacağım inşallah bir kaç belirtim vardı ama adetime daha 1 hafta vardı. dr.um bebiş varsa kanda çıkar dedi.. inşallah vardır Allahımm inşallah bugün sabaha kadar uyudum uyandım hep rüyalarıma girdi.. Allahım tüm bekleyiş içinde olanların yüzünü güldürsün

insallah hamilesindir canim

benım de bat 20 haz dı ama hala adet olmadm,hamıle oldugumu dusunmuyorum yogun ılaclar kullandım antıbıyotık kullandım onlar adet gecıkmesı yaptı sanırım.ama bır an once adet olmalıyım.hem calısmalara baslıcaz,hemde tatıle gıdıcem ayın 3unde arkadaslar sızce ne kadar sure adetım gelmezse doktora gıtmelıyım?acıl yardım lutfen.yane kac gunde adet gelmezse gecıkme yasanmıs oluor

Kizlar bebisimi gördüm minicik 6 haftalik olmus cok güzel bir duygu cok heyecanlandim aglayasim geldi görünce Allahim hepinize tattirsin bu duyguyu dualarim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…