hamile olduğunu düşünenler

bence ben yarina kalmaz hastalanicam cunki cok sancim var belim kopuyo kizlar dua edin gelmesin o geldiyine bebeyim gelsin nolurrrr

Bel agrisi yerlesme olabilir bende adet olacagimi bel agtisindan anlardim olcam sandim ama olmadim bebis yerlesiyormus ümidini yitirme

canim benim adet dundu vakti gelmedi ama test yaptim neqatifdi ondan yitirdim umudum sen testinde nezam cikmisdi hamileligin? kandami cikti yoksa direk idrardami :26:

canim benim adet dundu vakti gelmedi ama test yaptim neqatifdi ondan yitirdim umudum sen testinde nezam cikmisdi hamileligin? kandami cikti yoksa direk idrardami :26:

Ben bir gün sonra yaptim cikti ama ben ovulasyon testi ile ölvtüm yumurtlama gününü o yüzden biliyorum bende erken döllenme oldu belki sende gec olmustur hemen cikmaz kanda 1 haftalikken bile cikiyormus idrarda hemen degil bazen bir hafta bile gecmesi gerekiyormus

canim bende biliyordum yumurtlama gunum 13 cu gunde oldu 14 gun ustune ekledim dune denk geldi netdede oyle cikti hesap bekliyicem bakalim ne cikicak

Serçemm son durum nedir arkadasım? merka ettim seni geciktiyse bugün 2.gün dimi? bidaha test yaptınmı hiç

Serçemm son durum nedir arkadasım? merka ettim seni geciktiyse bugün 2.gün dimi? bidaha test yaptınmı hiç

evet ama bugun daha cok agrilarim testi kismetse yarin yapicam cikmiyicak biliyorum ama yinede kismet olsa yapicam biliyorum neqatifff yazicam

evet ama bugun daha cok agrilarim testi kismetse yarin yapicam cikmiyicak biliyorum ama yinede kismet olsa yapicam biliyorum neqatifff yazicam

benımde adet 20 haz ama antıbıyotık kullandım onlar gecıktırıyormus galıba,yıne de ınsan umutlanıor adet gunun 35 gun dolduysa gecıkme sayılıormus ben o zaman doktora gıdıcem sokturucu alıcam bebıs calısmaları da gec kalıor bolelıkle yaaa temmuzdabebıs olsun barı bende ovulasyon testı alıcam kızlar ne alım solesenıze

İnşallah bebiştendir sizin gecikmenizde. bende batımı bekliyorum 26sında olursam laboquıck ovu testınden alıcam kullananlar memnunmus hem fıyatıda uygun.

Canım inşallah bebiştendir gecikmen değilsede üzülme olurmu vakti saati gelmemiş demektir.Rabbim mucizesini gönderir inşallah hepimize.

Ibrahim Tatlises
Elimde olsa hic aglarmiydim
elimde olsa hic yanarmiydim
simdi asyacim elimde olsa hiccccc uzulmem ama ne yapiyim iste ana yureyi bebeyinin cabuk gelmesini istiyor
sagol bidenem desteyin icin iyiki varsiz siz olmasaniz daha cok uzulurdum belkim iyiki varsiz :116:

al canim ovi testi cok guzel birsey kac kisi kullandi kaldi hamile sende kalirsin tez zamanda insallah

Canım benim neyi çok istersen imtihanımız onunlar oluyor biraz serin tutalım kalbimizi tevekkülü elden bırakmayalımki imtihanımız cocuk hasreti olmasın inşallah. bende 1 yıl 1 ay oldu evleneli ilk başından beri istiyormuydun hem yanlış hatırlamıyorsam bir sıkıntınızda yoktu seninde eşininde ferah tut kalbini.

evet canim dogru soze ne gerek kismet Rabbim herkesin evinden cocuk sesi gelmesini nasib etsin seninde tez zamanda

Öncelikle merhabalar kızlar, topiğinizi dikkatle her sayfasını ayrıntılarıyla okuyarak ilerledim..Bazı yerlerinde umutlandım sanki o anları ben yaşıyormuşum gibi bazen üzüldüm bazen de çok sevindim yerinizde olmak istedim..7 aylık evliyim..Evlendiğimizden beri hep çocuk istedik ama yeterince özen gösteremedik..Bugün doktora gittim..Folic plus verdi mantar başlangıcından dolayı fitil verdi..Umutlu konuştu bebek sahibi olabileceğimden ötürü..Rabbim isteyen herkesin kucağına bebeklerini nasip eylesin son bat günüm 5 Hazirandı..Ve çatlama dönemim hangi günlerde olabilr;? bir daha ki adet günüm 5 temmuz olması gerekiyor..nasip..

Son düzenleme:
Bu gun 35 gunum hayla adet olmadim.dun aksam saat 6 filan olardi tes.t yapdim cikmadi bu gun sabah kaldigimda bakinca silik cizgi vardi.cildiracam yaa ben.kizlar kan verdiyim laboratorda yalnislik ola bilermi acaba.peki testde neden cikiyor eyer yoksa.

Canım gercekten senin durumun çok farklı ben hep silik çıkanların var diye düşünüyorum ama şimdi böyle bir durumla karşılaşınca garip geldi ... Seni umutlandırmak gibi olmasın ama bence doktoruna bu durumu anlat bence hamile olabilirsin laboratuar yanlış olabilir.

canim bencede hamile ola bilirsin git uzuiynen baksinlar istersen yada tekar baska yerde kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…