hamile olduğunu düşünenler

canim bencede hamile ola bilirsin git uzuiynen baksinlar istersen yada tekar baska yerde kan ver

canım kanda cıkmıyor ama testte mı cıkıor anlamadım,kan testı yanılmaz canım.ıdrar testınde yanılma payı vardır.adetın gecıkmesı 35 gun olduysa ptesı doktora gıt benımde gectı 20sınde olmam lazımdı 2 gun oldu ama ben hala test yapmadım salıya kadar gelmezse test yapıcam negatf olsada doktora gıtcem ben bı an once sokturucu versın gelsınde onumuze bakalım

cok rahatsin arkadasim benim sabri yok 2 gun gecdi ve 4 test yaptim hepside neqatiff cok uzuldum kismet bakalim neler olucak :26:

Sanırım bende hamileyim.. yani kime sorduysam hamile olduğumu düşündüğünü söyledi.. pazartesiden sonra belli olcak kısmet olursa..

insallah hamilesindir canim
Arzum canim diyer topikde bir kiz 4 gun once kan testi yaptirmis neqatif ama bugun test yapmis evde pozitif doktorunu aramis oda demiskki belki gec kecmis kana gel tekrar yapalim kiz hamile yani cunki idrar testi pozitif

insallah hamilesindir canim
Arzum canim diyer topikde bir kiz 4 gun once kan testi yaptirmis neqatif ama bugun test yapmis evde pozitif doktorunu aramis oda demiskki belki gec kecmis kana gel tekrar yapalim kiz hamile yani cunki idrar testi pozitif

Dogurdan canim))))?insallah bende de oyledi dunki testim hayla duruyor cizgide silikde olsa belli.gorunuyor.haylada adet olmadim

Dogurdan canim))))?insallah bende de oyledi dunki testim hayla duruyor cizgide silikde olsa belli.gorunuyor.haylada adet olmadim

evet canim oyle yazmis bende okudum hemen sana yazdim Allahtan umut kesilmez dua ediyorum sana bebeyin gobusde olsun diye

cok rahatsin arkadasim benim sabri yok 2 gun gecdi ve 4 test yaptim hepside neqatiff cok uzuldum kismet bakalim neler olucak :26:

canım ben antıbıyotık kullandım o gecıktırıyor o yuzden heycan yapmadım hayal kırıklıgı yasamak ıstemıorum adetım 5 gun gecsın ole yapcam :))) yada ptesı yaparım zatı cıkmazsada doktora gıtcem sokturucu versın bı an once calısmalara baslayalım temmuzda bebıs olsun

adi ne kulandigin antibiotikin acaba evet bende gecikdi heves yaptim iste kismet belkim gelir beyimiz

cnm yanıtını yeni gördüm, sana takılmıştım sadece ama şöyle "tez vakitte güzel haberler alacaksın, sen de hamileler listemize gireceksin, hissediyoruuuummm" türünden bir şey fena olmazdı morale ihtiyacımız var hepimizin, seni de kendi listende hamile görmek ümidiyle .. bu arada bat 13 temmuz benim.

Canım benim bence bu topikteki herkes en kısa zamanda hamiş olacağız ben böyle hissediyorum ...toptiği ilk açtığımda hamiş haberleri almıştık işte o bebişlerimiz hepimize Uğur getirdi ve arkadaşlarımızın göbişleri de bebişle doldu... Bizde henüz birşey yok ama bence yakında olacak bunun da tek yolu var kızlar rahat olmalıyız kafamıza çok takmamalıyız ...biz geçen ay burada birkaç arkadaş okalar çok kafamıza takmışız ki pikolojikmen bütün belirtileri yaşadık ve Reglimizde baya geçikti.ben tam 37. günde oldum ki bu güne kadar sadece bir kez gecikmişti hiç geçikmezdi 30 günde olurdum. Kızlar hepimizin bebişi olcak ben innıyorum ama lütfen bu bekleme sürecinde benim gibi kendinizi çok yıpratmayın...bebişlerimizin psikolojik acıdan sağlıklı annelere ihtiyacı var ...

1----boncuk-------------------:))
2----sevilayemre--------------:))
3----oykum35-----------------20 Temmuz
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------15 Temmuz
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))
11----krizantem---------------- :))
12----ayşe8607-----------------:))
13---- nihayet55---------------- :))
14----ahseeen------------------10 haziran
15----nrkny----------------------:))
16----keping----------------------:))
17----eliflider---------------------:))
18----seray3008-----------------15 haziran
19--- sgun-------------------------?
20---çağlardamla------------------:))
21---Asyacan42--------------------26 haziran
22---sercem1----------------------22 Temmuz
23---lillyfee-------------------------5 Temmuz
24---folikasitka--------------------13 Temmuz
25---niyeilknur---------------------25 Haziran

Son düzenleme:

benım bat gectı ama hala tık yok

Kesinlikle rahat olalım... Sadece bebek olsun diye birlikte olmayalım arkadaşlar karşılıklı doyumda çok önemli.. Birde bu ay ben karar verdim son günlere kadar test yapmayacağım... Bu ay olursa iyi olur... Ramazan'da oruç var falan zor olur... Herşeyin hayırlısı ama şunu kesinlikle kafamda oturttum; bebeğim olacak ne kendimi ne eşimi strese sokmayacağım ve geç olsun ama sağlıklı mutlu olalımdiyorum bir kaç aylık gecikmeden bir şey olmaz Heralde... Bu arada ing ing arkadaşım nerelerdesin nasılsın keyfin yerinde mi?? Hiç yazmadın... Umarım iyisindir... Sevilay sende gelişmeleri bize anlat bebişimizi neler yapıyor :) bir de krizantem sende gelişmelerden haberdar et bizi sizi merak ediyorum kızlar... Öyküme tarihlerimiz aynı zaten Pelin sende inşallah en kıza zamanda adet ol ve çalışmalara başla arkadaşım... Hepinizi öpüyorum... :)

canımm benım cok tesekkur ederım,ıns bakalım adet olmazsam gıdıcem doktora.ıns bu ay hepımız calısıp temmuzda guzel haber alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…