hamile olduğunu düşünenler

canımm benım cok tesekkur ederım,ıns bakalım adet olmazsam gıdıcem doktora.ıns bu ay hepımız calısıp temmuzda guzel haber alıcaz

Ben evleneli 5 yıl oldu herkes eeee artık olsun diye yorum yapıyor geçen ay ilk denememizdi ya ben olmayınca panik oldum açıkçası ama rahat olmalıyız ki çok beklemeyelim sen ne zaman gidiceksin doktora birde bu yakında test yaptın mı hiç

canım benım bat 20 haz,ama haz ayı ıcerısınde cok kotu ıdrar yolu enfeksıyonu oldum antıbıyotık kullandım.adetıme 8 gun kala kan testı yaptı doktor ılac yazmak ıcın gebelık yok cıktı.zatı sonasında yogun ılaclar kullandım olma ıhtımalı yok.teste yapmadım hıc cunku adet gecıkmesı yapıormus antıbıyotıkler.adet gecıkmesı 35 gun olunca gecıkme sayılıormus bende o zaman gıdıcem yane salı gıdıcem kı sokturucu falan versın cunku tatıle cıkıcaz 3 temmuzda o zaman adet olayım da calısmalara baslarız D

Benim birsürü arkadaşım tatilde hamile kaldı :) çok fazla düşünmeye fırsatın olmuyor tatilin verdiği rahatlık falan var tabi inşallah sende hamile olursun dönüşte :) bu ay güzel haberler alacağız ilk ay olma ihtimali biraz düşülmüş zaten...

ıns canım dedıgın gıbı olur,sızınde ılk denemenız mıydı bu ay

inşallah cnmmm ağzın bal yesin! öyle tabi stres her rahatsızlığın başı.. olumlama yapıyorum ben de bikaç gündür
"Ben sağlıklıyım, eşim sağlıklı, bebeğimizin olmaması için hiçbir sebep yok..
Sorun olsa dahi Allah "ol" der ve olur..
Sağlıklı bir aile olacağız hepimiz.. sağlıklı ay yüzlü çocuklarımız olacak..
Biz sağlıklı büyük bir aile olacağız..
Olmaması için bir neden yok..
Aşkımız için evlendik ve bir aradayız, aşkımızın meyvelerini de bir gün alacağız.."

Allah büyük.. Herkese hayırlı kandiller.. Dualarınız kabul olsun

canım hayırlısı olsun bat ne zamandı? ne kadar sonra geldı
benim bat 2 gun gecdi 20 si yaziyordu netde
olsun canım bu ay daha sıkı çalış bugünden başlayarak günde 2 fincan ada çayı içmeni tavsie ederim :26::26:

bu ay esim yanimda olmuyucak canim 10 gun oda yumurtlama gunlerine dusuyor boyle kismet canim kismet olsa gelirdi bebeyim ben rusyadayim bilmiyorum adacayi rusca ne bulsam alicam insallgah sagolun iyiki varsiz

cnm olsun iyi düşün iyi olsun Rabbim bizede verir inş :26::26::26:

canlar bugün ayıptr sölemesi biraz fazlamı kaçırdım bilmiyorum da fazla olamazda ( sol kasıgımda batmalar var vücudum yanıyor kendimi çok kırgın hissediyorum gaz var akıntımda var beyaz ve koyu ve çok uykum geliyor akşama kadar uyudum diyebilirim bat günüm 5 haziran..sizce bana neler oluyor...

iyi iyi seyler oluyor canim iyiye isaret bunlar hamilelige isaret

30 gün var canım ilk bat günününden diğer ikinci bat gününün arasında..

günaydın öyküm listendeki gebeler neredeeeeeee, onların duasına htiyacım vaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…