canımm benım cok tesekkur ederım,ıns bakalım adet olmazsam gıdıcem doktora.ıns bu ay hepımız calısıp temmuzda guzel haber alıcaz
Ben evleneli 5 yıl oldu herkes eeee artık olsun diye yorum yapıyor geçen ay ilk denememizdi ya ben olmayınca panik oldum açıkçası ama rahat olmalıyız ki çok beklemeyelim sen ne zaman gidiceksin doktora birde bu yakında test yaptın mı hiç
canım benım bat 20 haz,ama haz ayı ıcerısınde cok kotu ıdrar yolu enfeksıyonu oldum antıbıyotık kullandım.adetıme 8 gun kala kan testı yaptı doktor ılac yazmak ıcın gebelık yok cıktı.zatı sonasında yogun ılaclar kullandım olma ıhtımalı yok.teste yapmadım hıc cunku adet gecıkmesı yapıormus antıbıyotıkler.adet gecıkmesı 35 gun olunca gecıkme sayılıormus bende o zaman gıdıcem yane salı gıdıcem kı sokturucu falan versın cunku tatıle cıkıcaz 3 temmuzda o zaman adet olayım da calısmalara baslarızD
Benim birsürü arkadaşım tatilde hamile kaldı :) çok fazla düşünmeye fırsatın olmuyor tatilin verdiği rahatlık falan var tabiinşallah sende hamile olursun dönüşte :) bu ay güzel haberler alacağız ilk ay olma ihtimali biraz düşülmüş zaten...
Canım benim bence bu topikteki herkes en kısa zamanda hamiş olacağız ben böyle hissediyorum ...toptiği ilk açtığımda hamiş haberleri almıştık işte o bebişlerimiz hepimize Uğur getirdi ve arkadaşlarımızın göbişleri de bebişle doldu... Bizde henüz birşey yok ama bence yakında olacak bunun da tek yolu var kızlar rahat olmalıyız kafamıza çok takmamalıyız ...biz geçen ay burada birkaç arkadaş okalar çok kafamıza takmışız ki pikolojikmen bütün belirtileri yaşadık ve Reglimizde baya geçikti.ben tam 37. günde oldum ki bu güne kadar sadece bir kez gecikmişti hiç geçikmezdi 30 günde olurdum. Kızlar hepimizin bebişi olcak ben innıyorum ama lütfen bu bekleme sürecinde benim gibi kendinizi çok yıpratmayın...bebişlerimizin psikolojik acıdan sağlıklı annelere ihtiyacı var ...
benim bat 2 gun gecdi 20 si yaziyordu netdecanım hayırlısı olsun bat ne zamandı? ne kadar sonra geldı
olsun canım bu ay daha sıkı çalış bugünden başlayarak günde 2 fincan ada çayı içmeni tavsie ederim :26::26:
benim bat 2 gun gecdi 20 si yaziyordu netde
bu ay esim yanimda olmuyucak canim 10 gun oda yumurtlama gunlerine dusuyor boyle kismet canim kismet olsa gelirdi bebeyim ben rusyadayim bilmiyorum adacayi rusca ne bulsam alicam insallgah sagolun iyiki varsiz
cnm olsun iyi düşün iyi olsun Rabbim bizede verir inş :26::26::26:
canlar bugün ayıptr sölemesi biraz fazlamı kaçırdım bilmiyorum da fazla olamazda( sol kasıgımda batmalar var vücudum yanıyor kendimi çok kırgın hissediyorum gaz var akıntımda var beyaz ve koyu ve çok uykum geliyor akşama kadar uyudum diyebilirim bat günüm 5 haziran..sizce bana neler oluyor...
ben test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adetim 4 gün geçti hamilemiyim kızlar sizce
günaydın öykümlistendeki gebeler neredeeeeeee, onların duasına htiyacım vaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?