hamile olduğunu düşünenler

kızlar kızlar fikirlerinize ihtiyacım var sabahtan beri araştıradığım yer kalmadı ,sorun şuki dn sabah test yaptım ilk 10 dk. tek çizgi çıktı ama belli belirsiz bi çizgi daha vardı ama dediğim gibi emin değilim çıktık evden akam döndüğümüde aklıma geldi baktım pembe bariz bi çizgi belirmş ondan önceki2 çubuk testime baktım onlarda tek çizgi ?ve bu böyle olunca ben sayısız test yaptım günlerce beklettiğimde oldu hiç silik dah olsa 2.çizgiyi görmemiştim nedersiniz ?

cnm testlerde yanılma payı çok olyor tavsiyem hemen kan testi yaptırman..

canım tşklr cvpın için kan testi yaptırmayı pek istemiyorum beklemeyi yeğliyorum bakalım bu biaz üit olu bana ama bilmiyorum yanılıyormuyum...

hakkında hayırısı canımm :) minik bebişlerimizde bizleri çok bekletmese ne güzel olur :) Rabbim gönlümüzze göre versi

kızlar bizim bu ilk denemeydi ama olmadı sat 22 haziran. neler yapmalıyım tavsiyeleriniz varmı 13 aylık evliyim bu arada :)

Idrar testini tekrarla bitane daha yap ondada silik cizgi varsa hamilesin canim

kızlar bat 20 haz dı,antıbıyotık kullandm gecıkme oldu sanırım adetımde.ama yınede test yapmak ıstıyorum cunku 3 temmuzda tatıle cıkıcaz bı an once olmam lazım doktora gıdıcem ondan oncede evde test yapayım dıyorum ne dıyorsunuz?
gebelık testı ne kadar? markası onemlı mı nasıl uyguluyoruz? bıde sabah ılk ıdrarla deılde sonra yapsak nasıl olur cunku ben sabahları ıse gıdıorumda onunla ugrasamam

Son düzenleme:

Canım gebelik testi 3 lira falan bence markası önemli değil ben baya değişik markalar aldım gecen ay her eczanedeki farklı marka bir bulduğumu bir daha bulamadım. Canım senin zaten adetin geçmiş varsa büyük olasılıkla çıkar bir kaç saat idrarını tut fazla sıvı tüketme sonra testi yap umarım hamilesindir...

saol kuzummm yane ben sımdı gıdıp alsam bı kac zaman yapmasam cıkar mı dıorsun? yada yarın ısten gelırken alsam hemen yapsam varsa cıkar dımı?sonucta yarın 5gun gecmıs olucak gercı 10 gun sonra yapın dıor ama.ben hep adet olucam dıye bekledım cunku bayagı hasta oldum ılac kullandım.adetıme 8 gun kala kan testım 0,1 cıktı ee sonasında zaten bırlıkte olmadık,bırlıkte olmasakta oncekıler ıse yarar mı ? :)) bunu da merak edıorum yane 8 gun kala cıkmıor ama sona cıkabılır mı ılıskıye gırmesekte

kızlar bizim bu ilk denemeydi ama olmadı sat 22 haziran. neler yapmalıyım tavsiyeleriniz varmı 13 aylık evliyim bu arada :)

Canım benimde ilk denemeydi olmadı panikl edim hemen doktora gittim doktorum biraz kızdı bu kadar çok kendimi yıprattığım için...tabi ben şimdi daha iyi anladım ki işin sırrı rahat olmaktan geçiyor...bence rahat olmalıyız ve birde ovulasyon testi kullanmalıyız gün aşırı ilişki yaşamalıyız ve sadece çoçuk için değilde gerçekten istediğimiz için doyuma ulaşmak için bunu yapmalıyız...

Pelinbozum canım sen neyaptın hala geçikmen devam ediyor mu test yaptın mı seni merak etttim

yok yawrum yapmadım henuz,ya benım hıc umudum yok beklıorum kırmızıları :)
sana bısey sorcam canım.bat'a 8 gun kala cok hasta oldum ıdrar yolu enfeksıyonu doktor ılac vermk ıcın kana baktı beta 0,1.sonasında zaten bırlıkte olamadık 1 hafta cok kotuydum.yane onun ıncesı yasadıgımız ılıskı benı gebe kılar mı bata 8 gun kala kanda cıkmasa bıle hamıle olabılır mıyım yane bu bıyolojık olarak mumkun mu bence olmadıgı ıcın ben test yapmıorum

Kızlar selamlar... Nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz adet olmayanlar son durum ne ,adet olanlar çalışmalara devam mı ne durumdasınız sesiniz soluğunuz kesildi birbirimize destek oluyoruz dimi ama bebişleri olanlar en çok size ihtiyacımız var sizin moralinize ve motivasyonunuza dualarınıza...

Ben yazim canim 38 gun kecdi hala adet olmadim.insallah olmaram.testlerde silik cikiyor aksam yenede test yapicam

Kızlar merhaba
Dün vajinal yanma ve mantar şikayetleri ile doktara gittim.Çok fazla mantar olduğunu fitil ve antibiyoktik vereceğini söyledi ve öncelikle kan ve idrar testi istedi. Kan da beta hgc 16 çıktı gebelik var dedi ama henüz çok yeni.Peki bu durumda mantarla nasıl baş edicem .Yarın tekrar kan vermeye gideceğim yükselme var mı diye.

Canim gozun aydin tebrik ederim.adetinden kac gun kecmisdi?

Ya arkadaslar bende dun yani batima.2 gun varken test yaptim hayalet cizgi gordum. daha sonra bi kac farkli markanin testlerindende yaptim. Onlarinda hepsinde cok silik pembe bir cizgi cikiti bir tanesinde cok daha belirgindi. Bugun tekrar yaptim yine cok silik bir cizgi cikti. hamile olma ihtimalim sizce nedir kizlar? Meraktan catliycam kan testinede cuma gidebilcem ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…