kızlar kızlar fikirlerinize ihtiyacım var sabahtan beri araştıradığım yer kalmadı ,sorun şuki dn sabah test yaptım ilk 10 dk. tek çizgi çıktı ama belli belirsiz bi çizgi daha vardı ama dediğim gibi emin değilim çıktık evden akam döndüğümüde aklıma geldi baktım pembe bariz bi çizgi belirmş ondan önceki2 çubuk testime baktım onlarda tek çizgi ?ve bu böyle olunca ben sayısız test yaptım günlerce beklettiğimde oldu hiç silik dah olsa 2.çizgiyi görmemiştim nedersiniz ?
canım tşklr cvpın için kan testi yaptırmayı pek istemiyorum beklemeyi yeğliyorum bakalım bu biaz üit olu bana ama bilmiyorum yanılıyormuyum...cnm testlerde yanılma payı çok olyor tavsiyem hemen kan testi yaptırman..
Dün size cok dua ettim Allahim bu ay göbislerinizi doldursun insallah
canım tşklr cvpın için kan testi yaptırmayı pek istemiyorum beklemeyi yeğliyorum bakalım bu biaz üit olu bana ama bilmiyorum yanılıyormuyum...
kızlar kızlar fikirlerinize ihtiyacım var sabahtan beri araştıradığım yer kalmadı ,sorun şuki dn sabah test yaptım ilk 10 dk. tek çizgi çıktı ama belli belirsiz bi çizgi daha vardı ama dediğim gibi emin değilim çıktık evden akam döndüğümüde aklıma geldi baktım pembe bariz bi çizgi belirmş ondan önceki2 çubuk testime baktım onlarda tek çizgi ?ve bu böyle olunca ben sayısız test yaptım günlerce beklettiğimde oldu hiç silik dah olsa 2.çizgiyi görmemiştim nedersiniz ?
günaydın öykümlistendeki gebeler neredeeeeeee, onların duasına htiyacım vaaar
kızlar sat 20 haz dı,antıbıyotık kullandm gecıkme oldu sanırım adetımde.ama yınede test yapmak ıstıyorum cunku 3 temmuzda tatıle cıkıcaz bı an once olmam lazım doktora gıdıcem ondan oncede evde test yapayım dıyorum ne dıyorsunuz?
gebelık testı ne kadar? markası onemlı mı nasıl uyguluyoruz? bıde sabah ılk ıdrarla deılde sonra yapsak nasıl olur cunku ben sabahları ıse gıdıorumda onunla ugrasamam
Canım gebelik testi 3 lira falan bence markası önemli değil ben baya değişik markalar aldım gecen ay her eczanedeki farklı marka bir bulduğumu bir daha bulamadım. Canım senin zaten adetin geçmiş varsa büyük olasılıkla çıkar bir kaç saat idrarını tut fazla sıvı tüketme sonra testi yap umarım hamilesindir...
kızlar bizim bu ilk denemeydi ama olmadı sat 22 haziran. neler yapmalıyım tavsiyeleriniz varmı 13 aylık evliyim bu arada :)
Pelinbozum canım sen neyaptın hala geçikmen devam ediyor mu test yaptın mı seni merak etttim
Kızlar selamlar... Nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz adet olmayanlar son durum ne ,adet olanlar çalışmalara devam mı ne durumdasınız sesiniz soluğunuz kesildi birbirimize destek oluyoruz dimi ama bebişleri olanlar en çok size ihtiyacımız var sizin moralinize ve motivasyonunuza dualarınıza...
Kızlar merhaba
Dün vajinal yanma ve mantar şikayetleri ile doktara gittim.Çok fazla mantar olduğunu fitil ve antibiyoktik vereceğini söyledi ve öncelikle kan ve idrar testi istedi. Kan da beta hgc 16 çıktı gebelik var dedi ama henüz çok yeni.Peki bu durumda mantarla nasıl baş edicem .Yarın tekrar kan vermeye gideceğim yükselme var mı diye.
Canim gozun aydin tebrik ederim.adetinden kac gun kecmisdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?