hamile olduğunu düşünenler

kımse bana cvp vermıcek mı yalnz bıraktınız benı

Çok sevindim canım hayırlısı olsun hemen doktora :)) bak hiç umut yok diye düşünmemek lazım dimi :) hadi hayırlısı olsun tatlım şimdi okudum iş çok yoğundu bakamadım :)) çok sevindim ben senin adına öykümmmmm bu ay Allah bizede nasip etsin inşallah kızlar bize de dua edin ya nolur :)))

canımmmm ınanılcak gıbı deıl ya resmen ıkıncı cızgıyı gordum ama bıraz sılık sence hamıle mıyım nasıl olur ya adetıme 8 gun kala negatıf sımdı poztıf o kadar antıbıyotık kullandım ınanamıyorumm

Yahu ikinci çizgi çıktıysa işlem tamam :)) olmuş işte hemen doktora git hiç geciktirme erken dönemde kullanılan ilaçların bir etkisi olmuyor bildiğim kadarıyla hiç kafana da takma canım hadi tadını çıkar hiç bişeyi takma kafana :)) darısı başımıza artık :))

tebrik edirem canim cok sevindim.adetinden kac gun kecib acil cav ab yaz nolur benimde 38 gunum hala testde silik cikiyo ama cok az cikiyor.sende kac gun idi?

cnm tebrık ederım kan testıne kos hemenn.bn hamıle old. ogrendm hatıra klsn dıe yptıgımdakı testım bıle sılıktı tabıkı hamilesın

canım resmen soktayımmm senın cızgı belırgınlestı mı ne zaman doktora gtmelıyım? ne yapmalıyım
deger 47lerdeykn yptrmstm snra 575 lerdydı yapmadm ewıme gdnce yprm babası gorsun bzm hayalımızdı yrn hemen ıyı bır dr bul kndını ona emanet et o senı yonlendrcekk bndan snra

kızlarrrrrrrrrrr test yaptım ıkıncı cızgı aynı bunun gıbı hamıle mıyım Hamilelik testinin silik çıkması

süper haber buuu tebrik ederiiiiimmmm sende benim gibi umutsuzlardandın darısı basımaa inşallaahh batım yarın dua edermisin benim içindee.. gecıkmem olursa cumaya kadar beklıcem bende olmazsa ramazan sonrasında kalır umutlar artık..

tebrik ederim canımmm hayırlı olsuunnnn

KIZLAR benım durumumu bılen bılır bılmeyen ıcın ozetım;
adeıme 8 gun kala fecı sekılde ıdrar yolu enfeksıyonu gecırdım doktorda kan testı yaptı antıbıyotık yazmk ıcın kanda gebelık 0,1 cıktı..ondan oncede dogru duzgun ılıskıye de gırememıstık.ılk denememızdı.antıbıyotık adet gecıkmesı yapıor dıye kac gundur sallamıordum yarın doktora gıtmeye karar vermıstım 5 gun gecınce ıdrar testı aldım ve bugun ıkıncı cızgı sılık ınanılcak gıbı deıl..hala ınanamıyorum kanda da cıkarsa ıns o zaman ınanıcam.ama sımdılık sızın sozlerınıze guvenıorum ıns hamıleyım.saglıklı bı gebelıgım vardr ıns.yarın kan testı yaptrcm ama cok korkuyorum.orda cıkmazsa dıye cok tuhaf bı hıs arkadaslar eger saglıklı bı gebelıgım olsun her zaman her daım ıcın sıze dua edıcem kuran okıcam herkesın ısmıyle tek tek.

canım bak batın gecse bıle hemen yapma bekle testını al pazar gunu yap cunku benım gecen persembeydı adetım bugun yaptım.sende bekle.cunku benım ıkıncı cızgı sılık halen ınsan emın olamıor.ıns sende de vardr bebıs bende de

Canım yüreğini ferah tut aklını bulandırma Allahın izniyle hamilesindir inşallah.benimde aslında umudum yok bizde eşimde sıkıntı varmış sayı ve hareket sorunumuz oldugunu bu ay ögrendik daha kürlere basladık tabi ama 2 hafta kullanabıldı yumurtlama günüme kadar. olursa Rabbimin mucizesidir dicem gerçekten.ismim gamze buarada listeye al benide ben oldguna inanıyorum :)

canım idrar testi almadım gecikmem olursa direk kan testi yaptırayım diye.beklicem ama cumaya kadar canım daha önce 10 gün bekledim kanda negatifi gördüm cok moral bozucuydu.gebelik yoksa psikolojikse hemen gelir adetim nasılsa. inşallah arkadaşım sende varda ben mechul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…