hamile olduğunu düşünenler

bence ıdrar testı yap once kanı beklemek daha kotu oluor

kızlar yardımınıza ihityacım var.. adetin 12. günü bugün ben geç yumurtlayanlardanım ama bugün adetimin 12. günü ilişki sonrası yumurtlama döneminde olan renksiz yapışkan sıvı eşliğinde hafif bir kanama gördüm sizce bu ay erken yumurtlama mı olmuştur yoksa farklı bir durum mu? doktora 16. gün falan gitmeyi düşünüyordum yani hafta sonundan sonra yumurtalara baktırmak için ama şimdi ya yumurtlama ise bu dönemi kaçırmakta istemiyorum iki günde bir çalışmalara devam ediyorum ama ya kötü bir şeyse diye düşünmeden de edemedim bir fikriniz var mıdır acep???

canım bu lınke tıkla aynı bunun gıbı benımkı Hamilelik testinin silik çıkması

Canim öncelikle tebrik ederim gözün aydin cok sevindim ümidimizi yitirmemek gerek bak gördün mü bu arada böyleyse cizgin silik degil ki zaten digerine göre biraz acik kaliyor ben 3 tane yapmistim 2si böyleydi digeri dijital oldugu icin hamile yaziyordu %100 hamilesin arkadasim aramiza hosgeldinn

Daha önceki yumurtlama dönemlerinde böyle birşey yaşamadıysan rahimde yara oldgundada ilişki esnasında acıma agrı ve sonrasında kanama olabiliyor canım.bende yara vardı kanama olmuyordu ama agrılı ilişki oluyordu sonrasındada idrarda yanma oluyordu. yumurtlama zamanınsa kacırma yınede ama bi smear aldırabilirsin dr a git yinede.

Geçtiğimiz ay kontrole gidip smear verdim çok şükür bir problem yok dedi doktor ama geçtiğimiz ay yumurtlama dönemim adetimin 20. Gününe denk geldi be hafif bir kanamam oldu sonrasında da korkudan ilişkiye girmedik sonradan araştırmalarıma göre yumurtlama kanaması diye bişey varmış o olabilir diye düşündüm ama kaçtı gitti o dönem :) neyse bu ay 12. Gün yumurtlama için erkem diye düşündüm ağrılı ilişki olmuyor çok şükür bende yara vardı 3 yıl önce yakıldı çok şükür bir daha da tekrar etmedi. Ama içime sinmedi yarın yine bir doktora gözükeceğim izin alabilirsem

canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin kan testinide yaptır rahat et sonuç inşallah pozitif çıkar

kızlarrrrrrrrrrr test yaptım ıkıncı cızgı aynı bunun gıbı hamıle mıyım Hamilelik testinin silik çıkması

Yüksek ihtimal hamilesin ama mutlaka kan testi yaptır zaten o tahlil sana kesin sonucu verecek.Ben de hiç bir belirti yoktu tamamen tesadüfen öğrendim hamile olduğumu.Bu gün tekrar kan verdim beta hcg değerim 43 olmuş.Allah dileyen isteyen ve olmayan tüm kadınlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

gebelere sesleniyoruuuum, dualarınıza ihtiyacım var hanımlar, yardımcı olun Allah rızası için, birer Yasin okuyabilir mi gebelerimiz benim için. okursanız bana özelden haber verir misiniz okudum diyeee

kızlarrrrrrr gıttımm bugun kan testı verdım aldım sonucumu beta 520 cıktı :))) ıns saglıklı gebelıktır hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım Allah sıze de versın ıns kuran okumamı ısteyen herkese okıcam su evladımın bı kesesını goreyım hepınıze okıcam

Çok seviniyorum bu haberi alınca, inanılmaz büyük moral oluyo, umutlanıyorum, ben de vericem bu müjdeyi burda bigün
Allah tamamına erdirsin cnm, sağlıkla kal inşallah..

slm kızlar oncelıkle sayfanız cok güzel ve samımısınız.bende aranıza katılmak ıstıyorum.ben gecen yıl tup bebk yardımıyla hamıle kaldım fakat 2 aylıkken bebısımın kalbı durdu maalesef kaybettım bırdahada doktora gıtmedım.o dönemlerde kullandığım ılaclardan dolayı gebelik belırtılerımı hatılıyamıyorum cunkı ılaclarda aynı etkılerı yapıyormuş.duzenlı bır adete sahıbım hıc aksamadan gunu gününe adet olurum fakat bu ay 3 gun gectı ve hıcbır belırtım yok ne yapmalıyım kendımı umutlandırmak ıstemıyorum cunkı depresyonlu 1 sene gecırdım halada toparlanmış degılım ne olur yardım.

Allah yardımcın olsun..ilk bebeğin için çok üzüldüm başın sağolsun...Seni cennetin kapısında bekliyor meleğin..
herkeste belirtiler farklı farklı oluyor..daha da çok umutlanmadan ya kendin test yapmalısın yada kan tahlili yaptırmalısın.3gün gçtiğine göre varsa hamilelik(inşallah vardır) kanda çıkar canım..inşallah güzel haberler verirsin..Allahım gönlüne göre nasip etsin inşallah..olmazsa da üzülme Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucağına almanı nasip etsin inşallah..

cevap verdıgın ıcın cok teşekkür ederım arkadaşım .ılk bebegımde 5 haftalıkken bıle ıdrarda cızgı gorememıstım bıraz bekleyim dıyorum ama nasıl sabrederim.kan vermek ıcın erkenmı gecmı onuda bılmıyorum of kafam cok karışık ya .
Rabbım senı ve bebısını korusun ALLAHA EMANET OLUN CANIM.

Bence bir test yap ama eğer seni çok zorlanayacaksa eğer kan tahlili yaptır ki kesin sonuç versin hem olmasa bile hepimiz bekliyoruz sende bizimle beklersin tatlım canını sıkıp moralini bozdukça daha da geriye atıyorsun tarihi bence hep birlikte bunların üstesinden gelicez tatlım kendini üzmeden bir test yap ki eğer hamileysen ona göre davranırsın daha dikkatli olursun... Sonucunu bekliyoruz tatlım

hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir?

hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir?

Canım transferden falan anlamam ama bildiğim kadarıyla 5 ve 5 in üstündeki değerler pozitif yani hamile olabilirsin...

ALLAH hepınızden razı olsun benımle ılgılendınız rabbım hepınızın kucağını bebıslerle doldursun amın.sabah belkı polıklınıge gıderım esımde bıraz beklıyelım dıyor ama ben dayanamayıp yaptıracam sıze haber verırım bana dua edın kızlar.ALLAHA emanet olun

canım benım oncelıkle hayırlısı olsun dıyelım.bırcok arkadaşım transferden sonra senın gıbı test yapmışlardı 7.ve 8.gun testlerınde hamılelık goruldu cok sukur hepsıde bebıslerını kucaklarına aldılar.insallah senınde güzel haberlerını beklıyoruz

canim benim sabrina hayrandim tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ederimmmmmmmmmmmmmmmmm tum kalbimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sagsalim al kucagina bebeyini bitanem coooooooooooooooooooooook sevindim coooooooooooooooook :116: bizede dua et banada et dua ardindanda biz gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…