Canım yüreğini ferah tut aklını bulandırma Allahın izniyle hamilesindir inşallah.benimde aslında umudum yok bizde eşimde sıkıntı varmış sayı ve hareket sorunumuz oldugunu bu ay ögrendik dahakürlere basladık tabi ama 2 hafta kullanabıldı yumurtlama günüme kadar. olursa Rabbimin mucizesidir dicem gerçekten.ismim gamze buarada listeye al benide ben oldguna inanıyorum :)
canım idrar testi almadım gecikmem olursa direk kan testi yaptırayım diye.beklicem ama cumaya kadar canım daha önce 10 gün bekledim kanda negatifi gördüm cok moral bozucuydu.gebelik yoksa psikolojikse hemen gelir adetim nasılsa. inşallah arkadaşım sende varda ben mechul :)
canım bu lınke tıkla aynı bunun gıbı benımkı Hamilelik testinin silik çıkması
kızlar yardımınıza ihityacım var.. adetin 12. günü bugün ben geç yumurtlayanlardanım ama bugün adetimin 12. günü ilişki sonrası yumurtlama döneminde olan renksiz yapışkan sıvı eşliğinde hafif bir kanama gördüm sizce bu ay erken yumurtlama mı olmuştur yoksa farklı bir durum mu? doktora 16. gün falan gitmeyi düşünüyordum yani hafta sonundan sonra yumurtalara baktırmak için ama şimdi ya yumurtlama ise bu dönemi kaçırmakta istemiyorum iki günde bir çalışmalara devam ediyorum ama ya kötü bir şeyse diye düşünmeden de edemedim bir fikriniz var mıdır acep???
Daha önceki yumurtlama dönemlerinde böyle birşey yaşamadıysan rahimde yara oldgundada ilişki esnasında acıma agrı ve sonrasında kanama olabiliyor canım.bende yara vardı kanama olmuyordu ama agrılı ilişki oluyordu sonrasındada idrarda yanma oluyordu. yumurtlama zamanınsa kacırma yınede ama bi smear aldırabilirsin dr a git yinede.
KIZLAR benım durumumu bılen bılır bılmeyen ıcın ozetım;
adeıme 8 gun kala fecı sekılde ıdrar yolu enfeksıyonu gecırdım doktorda kan testı yaptı antıbıyotık yazmk ıcın kanda gebelık 0,1 cıktı..ondan oncede dogru duzgun ılıskıye de gırememıstık.ılk denememızdı.antıbıyotık adet gecıkmesı yapıor dıye kac gundur sallamıordum yarın doktora gıtmeye karar vermıstım 5 gun gecınce ıdrar testı aldım ve bugun ıkıncı cızgı sılık ınanılcak gıbı deıl..hala ınanamıyorum kanda da cıkarsa ıns o zaman ınanıcam.ama sımdılık sızın sozlerınıze guvenıorum ıns hamıleyım.saglıklı bı gebelıgım vardr ıns.yarın kan testı yaptrcm ama cok korkuyorum.orda cıkmazsa dıye cok tuhaf bı hıs arkadaslar eger saglıklı bı gebelıgım olsun her zaman her daım ıcın sıze dua edıcem kuran okıcam herkesın ısmıyle tek tek.
kızlarrrrrrrrrrr test yaptım ıkıncı cızgı aynı bunun gıbı hamıle mıyım Hamilelik testinin silik çıkması
Yüksek ihtimal hamilesin ama mutlaka kan testi yaptır zaten o tahlil sana kesin sonucu verecek.Ben de hiç bir belirti yoktu tamamen tesadüfen öğrendim hamile olduğumu.Bu gün tekrar kan verdim beta hcg değerim 43 olmuş.Allah dileyen isteyen ve olmayan tüm kadınlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
kızlarrrrrrr gıttımm bugun kan testı verdım aldım sonucumu beta 520 cıktı :))) ıns saglıklı gebelıktır hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım Allah sıze de versın ıns kuran okumamı ısteyen herkese okıcam su evladımın bı kesesını goreyım hepınıze okıcam
Çok seviniyorum bu haberi alınca, inanılmaz büyük moral oluyo, umutlanıyorum, ben de vericem bu müjdeyi burda bigün
Allah tamamına erdirsin cnm, sağlıkla kal inşallah..
slm kızlar oncelıkle sayfanız cok güzel ve samımısınız.bende aranıza katılmak ıstıyorum.ben gecen yıl tup bebk yardımıyla hamıle kaldım fakat 2 aylıkken bebısımın kalbı durdu maalesef kaybettım bırdahada doktora gıtmedım.o dönemlerde kullandığım ılaclardan dolayı gebelik belırtılerımı hatılıyamıyorum cunkı ılaclarda aynı etkılerı yapıyormuş.duzenlı bır adete sahıbım hıc aksamadan gunu gününe adet olurum fakat bu ay 3 gun gectı ve hıcbır belırtım yok ne yapmalıyım kendımı umutlandırmak ıstemıyorum cunkı depresyonlu 1 sene gecırdım halada toparlanmış degılım ne olur yardım.
Allah yardımcın olsun..ilk bebeğin için çok üzüldüm başın sağolsun...Seni cennetin kapısında bekliyor meleğin..
herkeste belirtiler farklı farklı oluyor..daha da çok umutlanmadan ya kendin test yapmalısın yada kan tahlili yaptırmalısın.3gün gçtiğine göre varsa hamilelik(inşallah vardır) kanda çıkar canım..inşallah güzel haberler verirsin..Allahım gönlüne göre nasip etsin inşallah..olmazsa da üzülme Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucağına almanı nasip etsin inşallah..
slm kızlar oncelıkle sayfanız cok güzel ve samımısınız.bende aranıza katılmak ıstıyorum.ben gecen yıl tup bebk yardımıyla hamıle kaldım fakat 2 aylıkken bebısımın kalbı durdu maalesef kaybettım bırdahada doktora gıtmedım.o dönemlerde kullandığım ılaclardan dolayı gebelik belırtılerımı hatılıyamıyorum cunkı ılaclarda aynı etkılerı yapıyormuş.duzenlı bır adete sahıbım hıc aksamadan gunu gününe adet olurum fakat bu ay 3 gun gectı ve hıcbır belırtım yok ne yapmalıyım kendımı umutlandırmak ıstemıyorum cunkı depresyonlu 1 sene gecırdım halada toparlanmış degılım ne olur yardım.
hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir?
Bence bir test yap ama eğer seni çok zorlanayacaksa eğer kan tahlili yaptır ki kesin sonuç versin hem olmasa bile hepimiz bekliyoruz sende bizimle beklersin tatlım canını sıkıp moralini bozdukça daha da geriye atıyorsun tarihi bence hep birlikte bunların üstesinden gelicez tatlım kendini üzmeden bir test yap ki eğer hamileysen ona göre davranırsın daha dikkatli olursun... Sonucunu bekliyoruz tatlım
hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?