hamile olduğunu düşünenler

Canım benimde normalden biraz kalındı yumurtlama döneminde gitmiştim bir kaç güne adet olucam ben sonrada kontrole gidicem tekrar bakacak kalınlığa

kızlar benım bu ayda olmadı rabbim hayırlı zamanda kısmet etsin inşş

Canım arkadaşım hiç üzülme yılmadan çalışmalara devam edicez..benim de açık kahve rengi lekelenmem oldu karnımda ağrıyor sanki olacağım gibi hayırlısı inşallah diyorum... Çok beklemetmez bizi inşallah ...

Canım benimde normalden biraz kalındı yumurtlama döneminde gitmiştim bir kaç güne adet olucam ben sonrada kontrole gidicem tekrar bakacak kalınlığa

Bende olucam heralde ama gecikmesi 1 haftayı aştı. Hiç böyle olmazdı. Regli olmasamda önümüzdeki 1 hafta içinde doktor yine çağırdı. Olduktan sonra da 3. günü gidicem, TSH ve FSH testleri yaptırıcam. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin canım.

Kızlar selam...
Ben regl oldum bugün bitince de doktora gidicez bakalım durum ne olacak... Umarım siz güzel haberlerle gelirsiniz...

bnm BAT bugün ama müjde yok. regl de yok. ama regl bekliyorum. geceikmeli olacağım sanırım.

Kızlar ya herkes bir yerlerde sanırım kimse yazmıyor... Adet oldum ya ben ped konusunda çok titizimdir yani hiç yoksa evde rahat 2-3 paket kapalı ve bir de diğer adetten arayanlar yani çok sayıda pedim olur bir ay önce ped almayıp evdekileri tüketeyim artık ne de olsa hamile kalacağım dedim ama bugün yine marketten bir sürü ped aldım. Benim umudum kırıldı biraz ya (( bu arada öyküm tatile gitmeden test yapacaktın bize ne olduğunu bildirmedin

Kızlar ya herkes bir yerlerde sanırım kimse yazmıyor... Adet oldum ya ben ped konusunda çok titizimdir yani hiç yoksa evde rahat 2-3 paket kapalı ve bir de diğer adetten arayanlar yani çok sayıda pedim olur bir ay önce ped almayıp evdekileri tüketeyim artık ne de olsa hamile kalacağım dedim ama bugün yine marketten bir sürü ped aldım. Benim umudum kırıldı biraz ya (( bu arada öyküm tatile gitmeden test yapacaktın bize ne olduğunu bildirmedin

canim kismet uzulme bu ay kalirsin o pedlerin hepsini pencereden disari atarsin adet olunca ben kendimden nefret ediyorum bazen

canim kismet uzulme bu ay kalirsin o pedlerin hepsini pencereden disari atarsin adet olunca ben kendimden nefret ediyorum bazen

İçimde bir sürü soru var. Acaba olmayacak mı... doktora gidicem bakalım ne dicek... Aklımda hep olumsuzluklar bu ay ikinci aydı... Git gide negatifleşiyorum ve moralim bozuluyor (

İçimde bir sürü soru var. Acaba olmayacak mı... doktora gidicem bakalım ne dicek... Aklımda hep olumsuzluklar bu ay ikinci aydı... Git gide negatifleşiyorum ve moralim bozuluyor (

Canim daha cok yeni kafana takma rahat birak kendini doktora gitsen bile 1 sene gecmesi gerekiyormus daha erken sorun yapma kendine oluruna birak benim bir yakinimda cok sorun yapti niye olmuyo diye 1 sene olmadi olmuyo nasil olsa dedi ise girdi o ay hamile kaldi kafasi mesgul oldu ya baska seyle rabbim belirlemistir onun zamanini vakti gelince gelicek hic merak etme hersey Allahtan hepinize dua ediyorum Allahim hepinize biran önce bebekler versin hamile haberlerinizi alalim dualarim sizinle ne de olsa beraber yol aldik dertlestik bekledik belirtilerimizi konustuk

Bilmiyorum ama böyle düşünmeye başladım içimde hep umutsuzluk var

selam kızlar....bakalım temmuz ayında bebişim olucak mı merak ediyorum:18:...allah isteyen herkese verir inş.... hepimizin cok tatlı bebişleri olsun

Kizlar 31 aylık kızım tup bebek ile oldu.benim sağ yumurtaligimda 5 cm kist var hic korunmuyoruz ve adetlerim hep duzensizdir.ilk defa gecen ay günümde adet gördüm. 13 haziran.simdi ise 2 gündür sol yumurtaligimda bariz sekilde seyirme .midemde bulantı ve sol göğüs umde az bir sıvı geldi.umut etmekte istemiyorum.

aranıza ben de yeni katıldım merhaba arkadaşlar. Siteyi alt üst ettim baya bir okudum tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 yıl oldu evleneli ve hep korunduk. geçen aydan bu yana korunmayı bıraktık artık aile olmak istiyoruz çiftten ziyade :) aldığım testler negatifti bu zamana kadar. şimdi elimde bir test yok ama bazı belirti ya da farklılıklar hissediyorum kendimde. ilk kez yumurtlama tarihini göz önünde bulundurarak Allah'tan hayırlısını sağlıklı çocuklar istedik. psikolojik olarak kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama farklılıklar da dikkatimi çekmiyor değil hani.. idrarım normale göre daha koyu renkli adetime 4-5 gün var ama herhangi bir belirtisi yok göğüslerimde dolgunluk olurdu özellikle vücutta ödem oluşurdu bunlar yok. bugün ilk kez içtiğim çaydan hiç çay tadı almadım acımsı bir tat geldi ağzıma eşime sordum ona göre gayet iyiydi. bir de ara sıra bir ter boşalıyor ki hiç böyle olmamıştım. geçenlerde de bir koku hassasiyeti başlamıştı mutfak dolapları kokmaya başladı burnuma :S ora kokuyor bura kokuyor diyip duruyorum bir de gaz problemi var :S başta da dediğim gibi şartlandırmamak için kendimi bu durumları başka şeylere bağlıyorum ama yine de acaba diyor insan...yorumlarını bekliyorum arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar..

canim insallah hamilesin bunyeler cok farkli bende her ay yasadiklarimi hamileliye yozuyorum ama olmuyo bu ay hic birseyi yozmuyorum artik kimisi hamile oldugunu sen dediyin gibi 1 hafta once belirtilerden anlar kimiside hic anlamaz yani belirti yasamaz bize dua etmek duser insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…