Bende senin gibiyim galiba son adet tarihim 7 mayıs seninki ? 19 mayıs ilişkiye başladım 21 mayıs 23 mayıs 28 mayıs ve en son 1 haziran
Ben kendimdeki belirtilere göre değerlendirdim yani sıvı akıntı falan ıslanma gibi.Bu ay olmassa ovulasyon testi deniycem.Şuanda belim de ağrı var o kadar yorgunluktanmı bilemedim. Benim 28.günüm ....
slm kızlar iyi akşamlar ben yaklaşık bir senelik evliyim ve adet günüm gecikti gögüslerim bir kaç günden beri aşırı hassaslık ve şişmeye basladı bazen ara ara kasıklarıma agrılar saplanıyo ama hemen gidiyo yarın gebelik testi yapıcam inş hamile kalırım ya cok istiyorum sizinde daha önce hamile kaldınız sırada bı belirtileriniz varmıydı
Ya aslında bende bunu çok merak ediyorum kızlar kesin bilen varsa cevap verin lütfen
Kızlar ya acaba psikolojik mi bu belirtiler diye düşünmeye başladım ....acaba regl mi olcam ya offffff beklemek gerçekten çooook zor..... Ama biliyorum ki sabır çok önemli
pembe akıntıyı baz al canım
Canım hoş geldin yarın güzel haberlerini bekliyoruz.....
bende ilişkiden sonra bile belirtileri vücudumda gördüm arkadaşım... rahat olun diyor herkes ama insan düşünmekten acaba oldu mu dan kendini alamıyor..
hoş buldum ama bir kaç kere de böle olmustu ama sonuc negatif cıktı acaba diyorum şimdimi yapsam testi ama en dorusu sabah kahvaltı yapmadan testt yapmakmıs o yüzden de bekliyorum yarın evdede tek olucam bi yandan cok istiyorum bi yanmda saclama hamile değilsin kendini kandırıyosun diyo ufff ne bilim işte
Umutsuzluğa kapılma canım pozitif düşün
bekletmesinler tabi.... hatta hepimiz öğrendikten sonra başka bir konu açalım aynı zamanda doğacak bebeklerimiz için... Allah'ım sen hayırlısını ver hepimize...
kızlar bir şey sorucam düzensiz adet olmak hamile kalmayı zorlastırırmı
Tamam canım mutlaka acalım ama yeni torpiğimizi bekleme süreçimiz olumlu olursa.
kızlar bir şey sorucam düzensiz adet olmak hamile kalmayı zorlastırırmı
konuya direk atladım ama benim kuzenim aylar ben evlenmeden önce 7 ay uraştılar kuzenim 8 aya yaklaştında ancak hamile kalmıştı hemde saglık acısından hiç bir sorunları olmadı halde tabi bizimki daha erken olurda ınş ama hayırlısı olsunbence de testini yap arkadaşım negatif olsa bile gelen ay bizim moralimizi bozup ara vermek yok... Allah nasip ederse bebeğimiz olacakkkk...
35 günden daha fazla yada 21 günden az sürelerde regl olunuyorsa hamile kalmakta zorluklar yaşanıyormuş .....tatbiki sürekli düzensiz olmasından bahsediliyor. Bir kaç kez geçikmesi falan olabilir sorun olacağını sanmıyorum....
Canım benim ya inşallah güzel olcak herşeyinşallah hepimiz güzel haber alırız kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?