hamile olduğunu düşünenler

Kızlar ya acaba psikolojik mi bu belirtiler diye düşünmeye başladım ....acaba regl mi olcam ya offffff beklemek gerçekten çooook zor..... Ama biliyorum ki sabır çok önemli

Benim son adet tarhm 11 mayis cnm..senin icnn soluorum..eger 21-22mayis yumurtlama olduysa tutmus olabilir cnm...testi anlatiyim..lh hormonu yukselince test pozitif cikio.yani esit koyulukta iki cizgi cikiyo...buda 24-48saat icinde yum olucagini gosteriyo..bu benim 18.gunumde oldu..)lh hormonu pik yapinca yani hormin en yuksek seviyeye uladtiginda testteki t bolumundeki cizgi c den daha koyu oluyo..pik yaptiktn sonra 12saat sonra yumurtlma olmadi gerekio normalde..oda benim 19.gune denk geldi...biz 18.ve 19.gunlerde birlikte olduk..kritik gunler sonra her ihtimale karsi 21.gunde yapdik..zaten 21.gun artik test negatife donmustu..artik testleride kociside rahat biraktim taktirr Allahin canim..

Canım hoş geldin yarın güzel haberlerini bekliyoruz.....

Kızlar ya acaba psikolojik mi bu belirtiler diye düşünmeye başladım ....acaba regl mi olcam ya offffff beklemek gerçekten çooook zor..... Ama biliyorum ki sabır çok önemli

bende ilişkiden sonra bile belirtileri vücudumda gördüm arkadaşım... rahat olun diyor herkes ama insan düşünmekten acaba oldu mu dan kendini alamıyor..

Canım hoş geldin yarın güzel haberlerini bekliyoruz.....

hoş buldum ama bir kaç kere de böle olmustu ama sonuc negatif cıktı acaba diyorum şimdimi yapsam testi ama en dorusu sabah kahvaltı yapmadan testt yapmakmıs o yüzden de bekliyorum yarın evdede tek olucam bi yandan cok istiyorum bi yanmda saclama hamile değilsin kendini kandırıyosun diyo ufff ne bilim işte

bende ilişkiden sonra bile belirtileri vücudumda gördüm arkadaşım... rahat olun diyor herkes ama insan düşünmekten acaba oldu mu dan kendini alamıyor..

Kesinlikle haklısın canım ....bende ilk günden tüm belirtileri hissettim gibi......sanki bizim bebişler 9 günlük olacak ne aceleci çıktık ya kızlar merak merak işte böyle bişey ya.....artık olsun dimi kızlar bekletmesin daha fazla bizi

Umutsuzluğa kapılma canım pozitif düşün

bekletmesinler tabi.... hatta hepimiz öğrendikten sonra başka bir konu açalım aynı zamanda doğacak bebeklerimiz için... Allah'ım sen hayırlısını ver hepimize...

kızlar bir şey sorucam düzensiz adet olmak hamile kalmayı zorlastırırmı

35 günden daha fazla yada 21 günden az sürelerde regl olunuyorsa hamile kalmakta zorluklar yaşanıyormuş .....tatbiki sürekli düzensiz olmasından bahsediliyor. Bir kaç kez geçikmesi falan olabilir sorun olacağını sanmıyorum....

bence de testini yap arkadaşım negatif olsa bile gelen ay bizim moralimizi bozup ara vermek yok... Allah nasip ederse bebeğimiz olacakkkk...
konuya direk atladım ama benim kuzenim aylar ben evlenmeden önce 7 ay uraştılar kuzenim 8 aya yaklaştında ancak hamile kalmıştı hemde saglık acısından hiç bir sorunları olmadı halde tabi bizimki daha erken olurda ınş ama hayırlısı olsun

benimki baya düzensiz

bayagı sohbet cevırmıssınız kızlar 3 sayfada bırakmıstım en son:) ısımlerını hatırlayamdım arkadaslarım ama okurlar muhakkak. ıkı cızgısı cıft cıkan arkadasım eger test bozuk degılse kesılıkle hamılesın kı bozuk teste cok rastlayacagını sanmam ornegegın omrumde hıc 2 cızgı gormedım ovulasyon testı harıc yanı bozuk testtemı denk gelmez ınsan gormek ıstıyor yanı . kan degerı 1.44 cıkan arkadasım degerının yukselme ıhtımalı cok yuksek ben degerı 1 üstü cıkanlara umutla bakıyorum ıkı kez gebelık testı yptırdım kan degerım hep 0.01 cıktı umudunu kaybetme. vee ılıskıden snra kan gelen arkadasım yumurtlama kanı olabılır ama nsl olur bılıomusun 1-2 damla ole adet kanaması gbı degıl ılıskının hemen arkasına yerlesme kanaması olmaz cunku yumurtayla spermın bulup dollenıp rahme gırmesı nerden bkmsan 3 gunu bulur ama adetınıze yakın kanama gelıyorsa yada suphelı ılıskıde 2-3 gun snra kanama gelıyorsa ıste ona yerlesme kanaması dıyebılırsınızz umarım ıcınız bıraz rahatlamıstır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…