canim insallah hamilesin bunyeler cok farkli bende her ay yasadiklarimi hamileliye yozuyorum ama olmuyo bu ay hic birseyi yozmuyorum artik kimisi hamile oldugunu sen dediyin gibi 1 hafta once belirtilerden anlar kimiside hic anlamaz yani belirti yasamaz bize dua etmek duser insallah hamilesindir
selam kızlar....bakalım temmuz ayında bebişim olucak mı merak ediyorum:18:...allah isteyen herkese verir inş.... hepimizin cok tatlı bebişleri olsun
bnm BAT bugün ama müjde yok. regl de yok. ama regl bekliyorum. geceikmeli olacağım sanırım.
canlarım aranıza yeni katıldımm 3 temmuz son adet tarihimdi. eşimle 10 temmuz 13 temmuz ve 15 temmuz da birlikte olduk.ilk defa korunmasız bilikte oluşumuzdu bunlar..
şuan adetime 15 gün var meraklardayımmm. benim gibi bekleyen var mııııı:18::18::18::18::18:
İnşallah gönlünden geçen olur canım... Ben şahsen bu ayı çok üzgün atlattım.
teşekkür ederim canımm sen neden üzgün atlattın :18:
4 temmuzda regl görmem gerekirken baya bi gecikti. Kan testi yaptırdım 11.07.2013 te sonuç negatif çıktı. 16.07.2013 te de regl gördüm.
canım yaa senin bayağı bir gecikmiş doğal olarak çok umutlanmışsındır.daha önce gecikmelerin oluyormuydu yoksa istisnamı oldu canım. ama üzülme lütfen inşallah bir dahaki aylara nasip olur
Bnm hep düzenliydi. Acaba stres ve mevsimsel nedenlerden ötürü mü bu şekilde gecikti diye düşünüyorum. Ama o kadar umutlanmıştım ki
İnşalah bundan sonrasında olur... Ya bide bişi sorucam canım... BAT ne demek acaba ben bilmiyorum da
Bide şimdi benim düzenim şaştı, ben yumurtlama dönemimi neye göre hesaplıycam ? Offf kafam çok karıştı.
canım BAT beklenen adet tarihi SAT son adet olduğun tarih demek diye biliyorum..sen bundan sonraki adetlerini son olduğun adete göre hesaplayacaksın ama yumurtlama konusu biraz karşık evetneye göre hesaplayacağını bende bilemedim
canlarım aranıza yeni katıldımm 3 temmuz son adet tarihimdi. eşimle 10 temmuz 13 temmuz ve 15 temmuz da birlikte olduk.ilk defa korunmasız bilikte oluşumuzdu bunlar..
şuan adetime 15 gün var meraklardayımmm. benim gibi bekleyen var mııııı:18::18::18::18::18:
İnşallah canım. Allah isteyen herkese, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin... Bende bu ay çok umutlanmıştım. 4 Temmuz da olmam gerekirken olmamıştım. Kan testim negatif çıktı ve dün regl oldum. Bir daha kini sabırsızlıkla bekliycem.
merhaba canım nasılsın.....benim daha var temmuz sonu beraber bekleyelım burda zaman gecmiyo
Teşekkür ederim canım.
benim de temmuz sonu ben de sizle bekliyim mi???
bat 29 temmuz
ya canımmmm olurrr birlikte bekleyelim enigma da var üçümüzünde temmuz sonu :18::18: yoksa bu zaman geçmeyecek tek başına. senin hikayen nasıl ?
benim de temmuz sonu ben de sizle bekliyim mi???
bat 29 temmuz
meltem ben tatlım.bu ay 3 denememiz olucak bakalım....bu ay bebişim benimle olur mu allahım izin verirse. .....sen ne zamandır düşünüyosun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?