hamile olduğunu düşünenler

Benimde söyleyeceğim şunlar tabiki herkes kendi bedenindeki değişimleri hisseder ama bende hamilelikte var olan koku hassaslığı her adet dönemi öncesi yaşanıyor ağrılarım olmadan ve vücudum şişmeden geçirdim bu ay adetimi yani adet öncesi belirtiler ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor. Ben artık kendimi üzmemek için belirti aramayacağım insanı çok yıpratıyor... Bu ay bir test yaptım kendime söz vermiştim çünkü... Negatif çıktı ve hemen arkasından adet oldum... Allah yardımcımız olsun...

canlarım aranıza yeni katıldımm 3 temmuz son adet tarihimdi. eşimle 10 temmuz 13 temmuz ve 15 temmuz da birlikte olduk.ilk defa korunmasız bilikte oluşumuzdu bunlar..
şuan adetime 15 gün var meraklardayımmm. benim gibi bekleyen var mııııı:18::18::18::18::18:

selam kızlar....bakalım temmuz ayında bebişim olucak mı merak ediyorum:18:...allah isteyen herkese verir inş.... hepimizin cok tatlı bebişleri olsun

İnşallah canım. Allah isteyen herkese, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin... Bende bu ay çok umutlanmıştım. 4 Temmuz da olmam gerekirken olmamıştım. Kan testim negatif çıktı ve dün regl oldum. Bir daha kini sabırsızlıkla bekliycem.

İnşallah gönlünden geçen olur canım... Ben şahsen bu ayı çok üzgün atlattım.

4 temmuzda regl görmem gerekirken baya bi gecikti. Kan testi yaptırdım 11.07.2013 te sonuç negatif çıktı. 16.07.2013 te de regl gördüm.

canım yaa senin bayağı bir gecikmiş doğal olarak çok umutlanmışsındır.daha önce gecikmelerin oluyormuydu yoksa istisnamı oldu canım. ama üzülme lütfen inşallah bir dahaki aylara nasip olur

canım yaa senin bayağı bir gecikmiş doğal olarak çok umutlanmışsındır.daha önce gecikmelerin oluyormuydu yoksa istisnamı oldu canım. ama üzülme lütfen inşallah bir dahaki aylara nasip olur

Bnm hep düzenliydi. Acaba stres ve mevsimsel nedenlerden ötürü mü bu şekilde gecikti diye düşünüyorum. Ama o kadar umutlanmıştım ki

İnşalah bundan sonrasında olur... Ya bide bişi sorucam canım... BAT ne demek acaba ben bilmiyorum da

Bide şimdi benim düzenim şaştı, ben yumurtlama dönemimi neye göre hesaplıycam ? Offf kafam çok karıştı.

canım BAT beklenen adet tarihi SAT son adet olduğun tarih demek diye biliyorum..sen bundan sonraki adetlerini son olduğun adete göre hesaplayacaksın ama yumurtlama konusu biraz karşık evet neye göre hesaplayacağını bende bilemedim

Teşekkür ederim canım.

merhaba canım nasılsın.....benim daha var temmuz sonu beraber bekleyelım burda zaman gecmiyo

selam canım....amin ins hepimizi bebişi olsun......stres yapıyoruz o yuzden regl gecikiyo....oyuzden ben akısa bıraktım allahım biliyodur bebişimin ne zaman gelecegini.....ama yine de sabırsızım işte

ya canımmmm olurrr birlikte bekleyelim enigma da var üçümüzünde temmuz sonu :18::18: yoksa bu zaman geçmeyecek tek başına. senin hikayen nasıl ?

meltem ben tatlım.bu ay 3 denememiz olucak bakalım....bu ay bebişim benimle olur mu allahım izin verirse......sen ne zamandır düşünüyosun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…