bizim ilk denememiz canım bu ayinşallah hayırlı haberler alırızz
pinarrrr aynı durumdayız
bu ay ilk kez korunmadık adetim 4 unde bitti 4-6-9--12-13-15-16 ilşki oldu ama çok durmadım yatakta genelde kalktım 5 dk sonra bacak havaya kaldır falan yapmadım
çocuk için bi kaç ay sonra başlamayı dusunuyoduk bu ay kendiğinden gelişti :)
ve acaip kasıkklarım agrıyo karnımın üzerine eğilemiyorum adet olacak gi,bi hiseediyorum daha 9-10 gun var ama bi garip ya bilmiyorum belkşde psikolojik :S
bu durumda
lingen
enigma-90
meltemba ve ben hepbirlikte beklenmeyen tarihimizi bekliyoruz
inş canım....seninde mi ay sonu bat?
bende varım bat 26 temmuz
ohhhh hepberaber bekleriz....benimde 30 temmuz
canım vallahi aynı durumdayız ya..ilk olduğu için insan ayrı bir heyecanda duruyor galiba :)) hayırlısı bakalımmmm sende katıl birlikte bekleyelim
selam canım....amin ins hepimizi bebişi olsun......stres yapıyoruz o yuzden regl gecikiyo....oyuzden ben akısa bıraktım allahım biliyodur bebişimin ne zaman gelecegini .....ama yine de sabırsızım işte
Bat 2 ağustos benim
bende m,de bulantısı ve canın bişeyler çekmesi zaten kronik evlenmeden de oluyodu
Hem sizler için hemde kendim için dualarımı hiç eksiltmiyorum. İnşallah kısa sürede hamile kalmak için değil, doğum için sabırsızlanırız kızlar. :)
herkes batını yazsın o zaman
ya kızlar çok afedersiniz ama bişey sorcam
az once lavaboya gittim ve yoğun şekilde sut beyazı böyle çektikçe uzayan çok özürdilerim sümük kıvamında akıntım gelmiş bunun anlamı nedir bilen var mı
yumurtlama akıntısı mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?