Kizlar bende aynen belirtilere takilmiyorum cunku hergun mutlaka biryerim agrir canimda oldum olsasi birseyler ceker.ben sadece gunu bekliyorum sabirsizlikla.yoksa belirtiden anlamam zor
tatlım zaten hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynı oyuzden en iyisi regl gününü beklemek
herkes nerede bakalım
Cnm benim olculmedi bunlar ama sonuc raporunda senin degerlerinin yaninda normlarin da yazmiyor mu? Yazmiyorsa internetten arastirip olmasi gereken degerlere bakabilirsin cnm uzulme . Cunku bebek hazirliginda enn kolay cozulebilen sikayet hormonlarKızlar;
Dün yaptırdığım testin sonucu aşağıdaki gibi çıktı. Doktor bir problem yok dedi. Fakat bir arakadaşım bu hormon değerleri ile çocuk olmaz, ilaç kullanman lazım dedi. Kendisi de daha önce bu testleri yaptırmış. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şuan çok buruk bir durumdayım.
Test Adı: Sonuç:
TSH 0,784
E2(ESTRADİOL) 40,82
FSH 3,85
LH 5,60
PROLAKTİN 11,24
.
Cnm benim olculmedi bunlar ama sonuc raporunda senin degerlerinin yaninda normlarin da yazmiyor mu? Yazmiyorsa internetten arastirip olmasi gereken degerlere bakabilirsin cnm uzulme . Cunku bebek hazirliginda enn kolay cozulebilen sikayet hormonlar
Tatlım orda yazan referans değerleri çok karmaşık. İnternetten araştırdım. FSH : 2,00-10,00 / LH : 2,00-15,00 / E2 : 30-119 / TSH : 0,4- 2,5 / PROLAKTİN : 13-15 olması gerekiyormuş.
bu testi adetin 3. gunu mu yaptırdın
bende de aynı test var sana sonuçları soyleyebilirim
Kızlar;
Dün yaptırdığım testin sonucu aşağıdaki gibi çıktı. Doktor bir problem yok dedi. Fakat bir arakadaşım bu hormon değerleri ile çocuk olmaz, ilaç kullanman lazım dedi. Kendisi de daha önce bu testleri yaptırmış. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şuan çok buruk bir durumdayım.
Test Adı: Sonuç:
TSH 0,784
E2(ESTRADİOL) 40,82
FSH 3,85
LH 5,60
PROLAKTİN 11,24
.
değerlerin normal gorunuyo zaten bişey olsa doktor da söylerdi
Dr bir sorun yok dedi ama... Arkadaş kafamı karıştırdı. Teşekkürler tatlım
canımmm arkadaşın çok bilseydi oda doktor olurdu öyle değilmihiççç canını sıkma böyle kulaktan dolma şeyler için.bu değerlerle çocuğun olmaz da denmez bir insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?