hamile olduğunu düşünenler

Kizlar bende aynen belirtilere takilmiyorum cunku hergun mutlaka biryerim agrir canimda oldum olsasi birseyler ceker.ben sadece gunu bekliyorum sabirsizlikla.yoksa belirtiden anlamam zor

Kizlar bende aynen belirtilere takilmiyorum cunku hergun mutlaka biryerim agrir canimda oldum olsasi birseyler ceker.ben sadece gunu bekliyorum sabirsizlikla.yoksa belirtiden anlamam zor

tatlım zaten hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynı oyuzden en iyisi regl gününü beklemek

herkes nerede bakalım

ben geldim
hepinize hoşgeldin mesajı için teşekkürler
kızlar benim 4,5 yaşında bir kızım var ona hamile kalırken de prolaktin tedavisi görmüştüm
şimdi yaş 35 hipotiroidi var bir senedir uğraşıyoruz olmuyor ve herşey normal hiç bir sorun yok
geçen ay soğan kürü bu ay da çörek otu bal tarçın karışımı yaptım bu ay bide ovulasyon testi yaptım yumurtlama günlerini de tam olmasa da değerlendirdik sayılır bakalım nolucak
benim hikayem böyle

Merhaba, bizim 2. Denememiz.bat:23 temmuz.sat:20 haziran.regl ortalamasi 34 gun.bu ay yumurtlama testi kullandim. Simdilik belirtiler goguslerde ozellikle yanlarda aci (4-5 gun once basladi).ara ara hafif regl krampları, akinti (ama o bende arada olur o yuzden belirti mi bilmiom) ve birde bugun aksam üstünden beri midede bulanti demiimde hani bole mide havada gibi anlatabildimmi bilmiom:)))

neden kimse yok?
bata 11 gün var nasıl geçecek bilmiyorum
çok sabırsızlanıyorum

Kızlar selam aslında herkes burda olur ama bu ara yıllık izinler iş yoğunluğu Ramazan herşey üst üste gelmiş sanırım :) hoşgeldiniz hepiniz... Benim ikinci denememde olumsuz rahim kalınlığı var dedi doktor Cumartesi tekrar kontrole gidicez bakıcaz duruma... Bekleyen arkadaşlar umarım hepiniz için hayırlısı olur... Beklemek zor iki ayda görmediğim belirti kalmadı :))

Kızlar;

Dün yaptırdığım testin sonucu aşağıdaki gibi çıktı. Doktor bir problem yok dedi. Fakat bir arakadaşım bu hormon değerleri ile çocuk olmaz, ilaç kullanman lazım dedi. Kendisi de daha önce bu testleri yaptırmış. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şuan çok buruk bir durumdayım.

Test Adı: Sonuç:
TSH 0,784
E2(ESTRADİOL) 40,82
FSH 3,85
LH 5,60
PROLAKTİN 11,24

.

Cnm benim olculmedi bunlar ama sonuc raporunda senin degerlerinin yaninda normlarin da yazmiyor mu? Yazmiyorsa internetten arastirip olmasi gereken degerlere bakabilirsin cnm uzulme . Cunku bebek hazirliginda enn kolay cozulebilen sikayet hormonlar

Cnm benim olculmedi bunlar ama sonuc raporunda senin degerlerinin yaninda normlarin da yazmiyor mu? Yazmiyorsa internetten arastirip olmasi gereken degerlere bakabilirsin cnm uzulme . Cunku bebek hazirliginda enn kolay cozulebilen sikayet hormonlar

Tatlım orda yazan referans değerleri çok karmaşık. İnternetten araştırdım. FSH : 2,00-10,00 / LH : 2,00-15,00 / E2 : 30-119 / TSH : 0,4- 2,5 / PROLAKTİN : 13-15 olması gerekiyormuş.

Tatlım orda yazan referans değerleri çok karmaşık. İnternetten araştırdım. FSH : 2,00-10,00 / LH : 2,00-15,00 / E2 : 30-119 / TSH : 0,4- 2,5 / PROLAKTİN : 13-15 olması gerekiyormuş.

bu testi adetin 3. gunu mu yaptırdın
bende de aynı test var sana sonuçları soyleyebilirim

referans aralıkları
TSH ....... 0,35-4,94
FSH .............3,03-8,08
LH.............1,80-11,78
E2.............21-251
DHEA-s...........96-512
prolaktin............ 5,18-26,53
testesteron........... 0,13-1,08

değerlerin normal gorunuyo zaten bişey olsa doktor da söylerdi

Dr bir sorun yok dedi ama... Arkadaş kafamı karıştırdı. Teşekkürler tatlım

canımmm arkadaşın çok bilseydi oda doktor olurdu öyle değilmi hiççç canını sıkma böyle kulaktan dolma şeyler için.bu değerlerle çocuğun olmaz da denmez bir insana

Merhaba arkadaşlar
Bende yeni katıldım aranıza benımde adetım 6 gun geçıktı 4 gun once idrar testı yaptım negatıff tabıkı çıktı ( adet tarıhmden oncede kan testı yaptırmıştım başka bırsey için ama beta hcg ye de baktırdım yaklaaşık adetımden 1 hafta once kadar mlu 2.9 oda negatıf çıktı şimdi ne yapsam bilemiyorum beklesemm mı bilemedım kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…