hamile olduğunu düşünenler

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Bnmde regl dönemimde gecikme olmuştu. 7. günde beta hcg yaptırdım ve negatif çıktı. Gecikmem 12 gün sürdü. Bu aralar (mevsimsel olabilir) bir çok arkadaşımda gecikme oldu. İstersen biraz daha bekle. Eğer bebiş istiyorsanız inşalah Rabbim hayırlısı ile nasip eder.

Evet istiyoruz ilk denememiz :)) 28 gunde bır adet olurdum hiç aksama olmadı bu zamana kadar artık bakalım kısmet diyorum bekliyecem bıraz daha tüm belirtileri de yaşıyorum göğüslerımde aşırı hassasıyet var ve şişme kasıklarımda batmalar var adetım gecıktıgınden berı adet oluyorum sanıyorum ama yok 8 gundur fln yaşıyorum bunları ozlellikle artık kıısmet hersyeın hayırlısı hakkımızda ALLAH herkese gonlune göre versın ınş

Arkadaşlar bugün doktora gittim ben yine. Polipler bir iken iki olmuş ya da iki tanedeydi daha önce gözükmedi... Neyse yumurta takibi yapacağız dedi Çarşamba günü gideceğim yumurtanın dölleneceği en iyi tarihleri söyleyeceğiz dedi bekleyeceğiz dedi eğer gebelik oluşmazsa gelen adetin bittiği gün tüp ve rahim filmi çekilip poliplerin tam yerleri belirlenecek ve histeroskopi olacağım nolur dua edin... Bu ay olsun...

hakkında hayırlısı olsun canım uzme kendını diğer yazılarıda okudum çok takma kafana gercekten bız yapıyoruz kendımıze aslında rahat olmak gerekıyor

Kızlar tatildeydim yazmamadım şimdi bir fırsatını buldum hemen yazayım dedim ...ben ayın 17 şinde regl oldum tüm uğraşlara rağmen yine olmadı.tatil dönüşü hemen doktora gideceğim bakalım artık hayırlısı...

Merhaba arkadaslar bende hamile oldugunu dusunenlerdenim..1yillik evliyim,e28-26gunde adet goruyorum.bu ay ovulasiyon testi yapdim yumurtalama gunlerini degerlendirmeye calisdik..adetim 31 temmuz..zaman gecmiorki.bende belirti falan yok,5gun once yumjrtaldim,10gun var adetimede.goguslerim azar azar sizlamaya basaldi ama zaten heray sizlar zaten..artik belirtilere kanmakk yokkk..gecikmeyi beklicemmm..ama cok sabrisizim...benim hikaye bu kadaercikkk

Ama bekleme süreci hiç rahat geçmiyor ( birde şimdi doktor nokta atışı yaptırıcam ya bu ay da olmazsa ben iyice çökerim...

içini ferah tut gercekten belki de kafan rahat oldugu zaman olacaktır ben buna inanıyorum bak bugun 7 gun oldu adetım gecelı takmıyorum kafama 2 gun daha bekleyıp gıdıcem çunku negatıf ı görmek gercekten cok zor kafamız rahat olursa ınanıyorum kı sonuclarda oyle guzel olur

bende hala olamayanlardanım belirtilerın çogunu yasıyorum ama daha oncede dedıgım gıbı adetım 2 gun gecınce test yaptım negtıf umutlanmıştım şimdi korkuyorum adet olacakmışım gıbı sancım oluyo göguslerıme dokunamıyorum bıle şiş yınede ya çıkmazsa dıye bekliyorum işte

kizlar adetime 9 gun var, bel agrim var, bide beyaz sut akintii...bu da nee? belirti ola bilirmi sizceee? offf yine basladimmm yaaaa

Canım inşallah evladın seninledir :) ya bende salıyorum ama adet olmadan önceki son hafta içime bir şey oluyor ve birden takıntılı bit şekilde sadece ona odaklanıyorum... Bu ay yapmayacağım... Bakalım hayırlısı... İnşallah sende hayırlı bir haber alırsın...

umarım canım eşimde bende çok istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk denememiz ilk deneme oldugu için çokta umitlenmek istemıyorum kafama takarsam bılıyorum kendımı çunku takıntı haline gelıyo bende :)) aminnnn inş hayırlı bır haber alırım belirtilerim çok uyuyo ama belli de olmaz bakalım görecez artık bugun bile adet oldum sandım sancım oldu yıne baktım sadce akıntıymış

Kızlaaarrrr bende yeni katildim araniza, 11aylik evliyim bu ay bebis icin ilk denemeyi yaptık, ilk seferde olacagini sanmıyorum ama dusunmedende yapamiyorum cok heyecanliyim:) psikolojkmi bilmiyorum ama iki gundur kasiklarimda batmalar oluyo.. Batım 2agustos benide listeye ekleyin, ins hepimizden hayirli haberler gelir

nasılsın canım hersey yolundamı ?? smdı gecmss sayfaları okudum neguzel seyler paylasmısız eskılerdn cok yokuz yaa nerdeler cok heyecanlıymısız ozmn dı durulmus bayagı

nasılsın canım hersey yolundamı ?? smdı gecmss sayfaları okudum neguzel seyler paylasmısız eskılerdn cok yokuz yaa nerdeler cok heyecanlıymısız ozmn dı durulmus bayagı

Canım iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl :) ben uğraşıyorum hala rahimde polip çıktı ... Alacaklar polipi ama Dr bir ay daha bekleyelim dedi yumurta takibine aldı Çarşamba tekrar gidicem işte bakalım hayırlısı inşallah... Çok öpüyorum dikkat et kendine arada gelin buraya yaaaaaa ;((

buyuk gun yarın tekrar ıdrar testı yapıcam sabah artık çıkmazsa birşey dr gitmem gerekıcek ama şu durumda çooook zor kıbrıs a tayınımız çıktı ve gıdıyoruz yarın artık orda bakıcam bır sekılde dua edın bana da guzel şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…