Merhaba arkadaşlar
Bende yeni katıldım aranıza benımde adetım 6 gun geçıktı 4 gun once idrar testı yaptım negatıff tabıkı çıktı( adet tarıhmden oncede kan testı yaptırmıştım başka bırsey için ama beta hcg ye de baktırdım yaklaaşık adetımden 1 hafta once kadar mlu 2.9 oda negatıf çıktı şimdi ne yapsam bilemiyorum beklesemm mı bilemedım kafam çok karıştı
Arkadaşlar bugün doktora gittim ben yine. Polipler bir iken iki olmuşya da iki tanedeydi daha önce gözükmedi... Neyse yumurta takibi yapacağız dedi Çarşamba günü gideceğim yumurtanın dölleneceği en iyi tarihleri söyleyeceğiz dedi bekleyeceğiz dedi eğer gebelik oluşmazsa gelen adetin bittiği gün tüp ve rahim filmi çekilip poliplerin tam yerleri belirlenecek ve histeroskopi olacağım nolur dua edin... Bu ay olsun...
Kızlar tatildeydim yazmamadım şimdi bir fırsatını buldum hemen yazayım dedim ...ben ayın 17 şinde regl oldum tüm uğraşlara rağmen yine olmadı.tatil dönüşü hemen doktora gideceğim bakalım artık hayırlısı...
hakkında hayırlısı olsun canım uzme kendını diğer yazılarıda okudum çok takma kafana gercekten bız yapıyoruz kendımıze aslında rahat olmak gerekıyor
Ama bekleme süreci hiç rahat geçmiyor( birde şimdi doktor nokta atışı yaptırıcam ya bu ay da olmazsa ben iyice çökerim...
Kızlar tatildeydim yazmamadım şimdi bir fırsatını buldum hemen yazayım dedim ...ben ayın 17 şinde regl oldum tüm uğraşlara rağmen yine olmadı.tatil dönüşü hemen doktora gideceğim bakalım artık hayırlısı...
içini ferah tut gercekten belki de kafan rahat oldugu zaman olacaktır ben buna inanıyorum bak bugun 7 gun oldu adetım gecelı takmıyorum kafama 2 gun daha bekleyıp gıdıcem çunku negatıf ı görmek gercekten cok zor kafamız rahat olursa ınanıyorum kı sonuclarda oyle guzel olur
Canım inşallah evladın seninledir :) ya bende salıyorum ama adet olmadan önceki son hafta içime bir şey oluyor ve birden takıntılı bit şekilde sadece ona odaklanıyorum... Bu ay yapmayacağım... Bakalım hayırlısı... İnşallah sende hayırlı bir haber alırsın...
kizlar adetime 9 gun var, bel agrim var, bide beyaz sut akintii...bu da nee? belirti ola bilirmi sizceee? offf yine basladimmm yaaaa
Nihayet sen hamile deyilmiydin?ne oldu?
Canım inşallah evladın seninledir :) ya bende salıyorum ama adet olmadan önceki son hafta içime bir şey oluyor ve birden takıntılı bit şekilde sadece ona odaklanıyorum... Bu ay yapmayacağım... Bakalım hayırlısı... İnşallah sende hayırlı bir haber alırsın...
nasılsın canım hersey yolundamı ?? smdı gecmss sayfaları okudum neguzel seyler paylasmısız eskılerdn cok yokuz yaa nerdeler cok heyecanlıymısız ozmn dı durulmus bayagı
nasılsın canım hersey yolundamı ?? smdı gecmss sayfaları okudum neguzel seyler paylasmısız eskılerdn cok yokuz yaa nerdeler cok heyecanlıymısız ozmn dı durulmus bayagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?