nasılsın canım hersey yolundamı ?? smdı gecmss sayfaları okudum neguzel seyler paylasmısız eskılerdn cok yokuz yaa nerdeler cok heyecanlıymısız ozmn dı durulmus bayagı
Ben burdayım :) eskilerden nasıl gıdıyo hamilelik umarım herşey yolundadır göbiş cıktımı hiç
psipisiko tatlım uzulme gec olsun guc olmasın bılıosn smdı herseyın caresı tedawısı war alınsın polip hersey daha hızlı ılerlıcek .alıskanlık olmus bnde ztn bırakamıorum her gece okuorum topigi takıpteym cvp yazamıorum. canım ewet 9+2 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse hamılelık cok sukur ıyı gecıyor bebegım uzmuyor benı buyuyoruz bklm Rabbım en kısa surede sızlerede tattırsın bu duyguyu ınsallah dualarımdasınızzhamileymişsin canım hayırlı olsun eski yazıları çook okudum :) nasıl geçiyo hamilelik
a canim evet bunu hesab arkadasimin, kendisi hamile oldukdan sonra bana tavsiye etdi, hesabini verdi bana..kendisi iyi siz tansiyrmuydunuz?
Ben burdayım :) eskilerden nasıl gıdıyo hamilelik umarım herşey yolundadır göbiş cıktımı hiç
psipisiko tatlım uzulme gec olsun guc olmasın bılıosn smdı herseyın caresı tedawısı war alınsın polip hersey daha hızlı ılerlıcek .alıskanlık olmus bnde ztn bırakamıorum her gece okuorum topigi takıpteym cvp yazamıorum. canım ewet 9+2 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse hamılelık cok sukur ıyı gecıyor bebegım uzmuyor benı buyuyoruz bklm Rabbım en kısa surede sızlerede tattırsın bu duyguyu ınsallah dualarımdasınızz
psipisiko tatlım uzulme gec olsun guc olmasın bılıosn smdı herseyın caresı tedawısı war alınsın polip hersey daha hızlı ılerlıcek .alıskanlık olmus bnde ztn bırakamıorum her gece okuorum topigi takıpteym cvp yazamıorum. canım ewet 9+2 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse hamılelık cok sukur ıyı gecıyor bebegım uzmuyor benı buyuyoruz bklm Rabbım en kısa surede sızlerede tattırsın bu duyguyu ınsallah dualarımdasınızz
canım bugun tekrar ıdrar testı yaptım negatıf çıktı sende nasıl olmuştu hemen çıkmışmıydı ıdrar da yada sen sadece kan da mı baktırdın çünkü ilk defa gunum gectı boyle hiç yaşamamiştim daha önce
cnm bat gunu test ypmıstım silik dahi cıkmamıstıı 3gun snra kan werdım 31.76cıkmıstı muhtemeln kana yenı gecıyordu bhcg umutszluga kapılmayın yanı.profıterıl tatlım idrar testı yp once bnde ck ypmstm hp negatıftı ama ınatla hamıleyım dıordum mytlu hbr ver canımm
mozijiku0134 benim durumum da aynı senin gibi en son 8 Haziran'da adet oldum 15 gündür gecikti yani.. 7 gün gecikmişken kanda baktırdım negatifti ama hala adet olmadım ve acayip bi mide yanması var bende gerçi oruçtan dolayı olabilir. 20 gün gecikince bi daha bakıcam. Sen de bi kan testi yaptırsana
mozijiku0134 benim durumum da aynı senin gibi en son 8 Haziran'da adet oldum 15 gündür gecikti yani.. 7 gün gecikmişken kanda baktırdım negatifti ama hala adet olmadım ve acayip bi mide yanması var bende gerçi oruçtan dolayı olabilir. 20 gün gecikince bi daha bakıcam. Sen de bi kan testi yaptırsana
bu arada çok kişiden duydum ama kanda idarda çıkmayıpta sonradan hamile oldugunu öğrenen geç döllenme oluyorsa ondan da çıkmıyor olabilirmiş en son bı arkadaşım söyledı bugun onun ıkısındede çıkmamış dr gitmiş ult. çıkmış :))
arkadaşlar hamile olduğunuzu düşünüyor ve benim gibi test yapmak için yerinizde duramıyorsanız ve gün sayıyorsanız buraya yazın duygularımızı paylaşalı...bu zaman yoksa geçmezzzz........
Sevilayemre ve psipsiko arkadaslarım yoldaşlarım :) dıyorum cünkü beraber ilerledık hamile oldugumu ilk sızınle paylaştım :) 10+6 olduk büyüyo bebişim Allahıma sükürler olsun mıde bulantısı falan yok uykum cok oluyordu sebebide troid düşmüş ılaç kullanıyorum hersey yolunda hepinize dua ediyorum özellikle psipsiko sana ve öyküme hamile kalın diye tabi sevilaycım sanada bebegıni kucagına saglıkla alman ıcın sızde bana dua edın öpüyorum sizi
Merhaba kızlar kendime yeni bir doktor buldum uzun araştırmalardan sonra harika bir kadın hastalarıyla çoook ilgili ve içimi çok rahatlattı. dün doktora gittim hassas ultrasonla muayene etti önce sonra hormon tahlililerinin hepsini yaptı bu gün sonuçları aldım sadece biraz prolaktinim yüksek çıktı Buda hamileliğe engel olabilirmiş 2 doz ilaç yazalım dedi doktor . Bu arada prolaktinim referans değere göre yüzde 15 yüksekmiş Yani çok yüksek sayılmazmış ama yinede ilaçı kullanmak gerek dedi ..Bakalım umarım herhangi bir sorun yaşamam bundan sonra. Artık bebişim benimle olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?