Kızlar akşam üstü çok fazla sancım oldu adet oldum sandım ama sadece kahverengı leke geldı acaba adet mı olucam ya .(((
Panik yapma canım burda adet sancısı çekip hamile kalanlar olmuş yani normal adet gibi... Hatta adet olup üstüne görüp hamile olanlar... Sıkma canını daha gelmemiş sonuçta ümit kesilmez :)
üzme kendini canım Allah en hayırlı zamanda verecektir bebeğiniama oldum yanıartık ümidim de kalmadı bırdahakı aya artık çok umıtlenmiştim ama kısmet değilmiş henuz demeekkı
üzme kendini canım Allah en hayırlı zamanda verecektir bebeğini
ama oldum yanıartık ümidim de kalmadı bırdahakı aya artık çok umıtlenmiştim ama kısmet değilmiş henuz demeekkı
geçmiş olsun canım neyin varÜzme kendini bak sağlıklısın iyi yönünden düşünben napım kurbanlık koyün gibiyim aynı... Bugün kontrolüm car gidicez bakalım nolcak (
geçmiş olsun canım neyin var
üzülme canım derdi veren Allah dermanınıda verir inşallahRahimde polip çıktı iki aydır deniyoruz olmadıdoktor alınması gerek dedi bir ay daha bekleyeceğiz sonra rahim tüp filmi çekilecek sonra da alacaklar polipleri ( bügünde yumurta takibi yapacak tahmini birlikte olunması gereken günleri söyleyecek bu ay olsun nolur çok canım acıyor kendimi çok kötü hissediyorum (
üzülme canım derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah
hiç moralini bozma zamanı gelince allah sana bebişini de verir
Arkadaşlar gittik doktora yumurtalık çok güzel büyümüş cuma çatlayacak muhtemelen... Bu gece cuma pazar ilişki önerdi haftaya da kan tahlili ile progesteron bakacağız dedi... Rahim çok güzel kalınlaşmış herşey harika ama polipler... İnşallah engel olmaz da bebeğim bu sefer benimle olur... Allahım nolur... Dua edin kızlar nolur... Nolur benim için dua edin... Allahım aratmasın...
Arkadaşlar gittik doktora yumurtalık çok güzel büyümüş cuma çatlayacak muhtemelen... Bu gece cuma pazar ilişki önerdi haftaya da kan tahlili ile progesteron bakacağız dedi... Rahim çok güzel kalınlaşmış herşey harika ama polipler... İnşallah engel olmaz da bebeğim bu sefer benimle olur... Allahım nolur... Dua edin kızlar nolur... Nolur benim için dua edin... Allahım aratmasın...
amin canım inşallah bu ay olur da daha bekletmez bizi bebeklerimiz, gerçekten beklemek umut etmek ve eli boş kalmak çok zor Allahım herbirimizi sağlıklı vatana millete hayırlı bebek sahibi etsin :)
canım benim Allah gönlüne göre versinArkadaşlar gittik doktora yumurtalık çok güzel büyümüş cuma çatlayacak muhtemelen... Bu gece cuma pazar ilişki önerdi haftaya da kan tahlili ile progesteron bakacağız dedi... Rahim çok güzel kalınlaşmış herşey harika ama polipler... İnşallah engel olmaz da bebeğim bu sefer benimle olur... Allahım nolur... Dua edin kızlar nolur... Nolur benim için dua edin... Allahım aratmasın...
canım benim Allah gönlüne göre versin
inşallah sağlıklı ikizlerin olur
valla kalbimden geçti
Kızlarrrrrrr nerelerdesiniz :)
Biz çalışmaları yaptık artık takdir Allah'ın kızlar pazar son ilişki günü demişti doktor sizce pazardan sonrada devam edelim mi? Cuma muhtemel yumurtlama tarihin demişti 24 saat yaşıyor dedi yumurta için... Sizce ne yapıyım devam edelimmi pazardan sonra da
Canım eger doktor cuma günü dediyse dogrudur pazardan sonrası gec olabılir tabi doktorun sana yumurtlama hesabı yapaeak mı dedi yoksa muayene sırasındada mı tespit etti önemli olan bu ben yumurtlama tespitini kendim yapmıstım biliyosunuz ovulasyon testı kullandım internetteki bütün hesaplatıcılar 1 hafta sonrasını gösteriyordu bende erken yumurtlama oldu kişiden kişiye degişiyor eger doktorun hesaplayarak yaptıysa pazarıda degerlendır umarım bu ay güzel haberler gelir heyecanlandım valla sanki bu ay hamileyim diyeceksin içimden geldi hadi bakalım gelişmeleri yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?