hamile olduğunu düşünenler

Benim adetim de henuz gelmedi daha cok yeni evliyiz olabilir mi acaba

Canimmmm artık mutlu haberlerini bekliyorum senin :))) sabırsızlıkla

Daha adetime çok var 12 gün falan ama bende sabırsızlıkla bekliyorum canım yumurtlama dönemi geçti normal sarı renkte bir akıntı var devam eden birde arada kasıklarımda bir ağrı başka bişey hissetmiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah dua edin nolur kızlar :)

Kızlar bişey soracağım kafama takıldı şimdi... Doktor sol yumurtalığımda çatlayacak olan yumurta olduğunu söylemişti karnımın içi şiş gibi sol tarafımda çatlama gününden beri var olan ağrılarım sağ taraftada başladı bu ne şimdi yani iki kasığımda ağrıyor ara ara... Böyle bişey yaşayan var mı?

Canım tam bilmiyorum ama sanırım yumurta çatlayacak benimde oyle ağrılarım oldu sonra hastalandim

Dr dediki ya adetin yaklaşmış ya da gebelik oluşuyor dedi yarın tam belli olcak buarada 21 günlük gecikmem var sizce hangisidir adet mi bebiş mi

Dr dediki ya adetin yaklaşmış ya da gebelik oluşuyor dedi yarın tam belli olcak buarada 21 günlük gecikmem var sizce hangisidir adet mi bebiş mi

canım doktorun ultrasonla bakıp söylediğine göre cuma çatlama günümdü... yani yumurtlama olayı geçti diye düşünüyorum akıntı da hala var ağrılar da kramp şeklinde...

Canim eger gectiyse bebis habercisi olabilir bu belirtiler ins oyledir artik gelsinlet degil mi ama beklemek cok zor gunler gecmez icimde bir his var hamis olacaksin sanki

sonunda Allaha şükür hamileyim..7 aydır bunun icin uğraşan bir pko hastası olarak yazıyorum bunu..ahdim vardı o kadar buradan okudum ben de kalirsam yazicam diye..emin olun rabbim hayırlı zamanı bekliyor..iyi ki daha once olmamış diyorum..bazen rabbim geciktirerek teslimiyetimizi ölçüyor..hayırlı zaman da rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..

tebrikleeeeerrr ne güzel maaşallah çok sevindim darısı başımıza ilk ben mi tebrik ediyorum ne

Slm kızlar. Ben bugün üye oldum. Paylaşımlarınızı o kadar beğeniyorum ki bu kadar paylaşımcı bir kitlenin bi parçası olmak istedim. Yaklaşık bir yıldır yasminle korunuyoruz. Her şey rayında görünüyor ama bu ay adetim bittikten sonra yine herzamanki gibi yasmine başladım. Ama son 10 gündür sabaha karşı aşırı gazım oluyo. Sürekli başım dönüyo. Midem hep ağzımda gibi. Çok halsizim. Ara ara karnım ağrıyo. Normalde doğum kontrol haplarını kullanırken ilk hafta ek bi korunma yöntemi kullanılması öneriliyo. Biz 2. Günden itibaren ek bi koruma olmadan birlikte olduk. Acaba ilaca rağmen hamile kalmış olabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…