canım senın adına sevındım ınş hamiş kalırsın bu ay ...
Benim adetim de henuz gelmedi daha cok yeni evliyiz olabilir mi acaba
Korunmadıysanız olabilir canım ilk geceden hamile kalan tanıdıklarım var :)
Canimmmm artık mutlu haberlerini bekliyorum senin :))) sabırsızlıkla
Daha adetime çok var 12 gün falan ama bende sabırsızlıkla bekliyorum canım yumurtlama dönemi geçti normal sarı renkte bir akıntı var devam eden birde arada kasıklarımda bir ağrı başka bişey hissetmiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah dua edin nolur kızlar :)
Kızlar bişey soracağım kafama takıldı şimdi... Doktor sol yumurtalığımda çatlayacak olan yumurta olduğunu söylemişti karnımın içi şiş gibi sol tarafımda çatlama gününden beri var olan ağrılarım sağ taraftada başladı bu ne şimdiyani iki kasığımda ağrıyor ara ara... Böyle bişey yaşayan var mı?
Canım tam bilmiyorum ama sanırım yumurta çatlayacak benimde oyle ağrılarım oldu sonra hastalandim
Dr dediki ya adetin yaklaşmış ya da gebelik oluşuyor dedi yarın tam belli olcak buarada 21 günlük gecikmem var sizce hangisidir adet mi bebiş mi
canım doktorun ultrasonla bakıp söylediğine göre cuma çatlama günümdü... yani yumurtlama olayı geçti diye düşünüyorum akıntı da hala var ağrılar da kramp şeklinde...
Canim eger gectiyse bebis habercisi olabilir bu belirtiler ins oyledir artik gelsinlet degil mi ama beklemek cok zor gunler gecmez icimde bir his var hamis olacaksin sanki[/QU
son belirtilerimi yazıyorum arkadaşlar... kasıklarımda ara ara gelen batmalar karnımın alt kısmında ciddi bir şişlik ve zaman zaman gelen adet ağrısı gibi ağrılar... başımı kaldıramıyorum ama oruçtan mı yoksa hamilemiyim bilmiyorum... midemde bulantı var ama oruçtan kaynaklı mı bilmiyorum... akıntım sarı bir şekilde ara ara adet olmuşum gibi geliyor ve adetime daha 9 gün var... başım dönmüyor ama gözlerimin önünden yer gider gibi oluyor hareket ediyor gibi ama dediğim gibi oruç tuttuğum içinde olabilir tüm bunlar hamilelik belirtilerinin eğer çok düşünürsek tek tek ortaya çıkacağını bildiğimden hiç hamileliğe yormuyorum ama aklımın bir köşesinde de hep acaba mı diyorum yani... hepimiz için hayırlısı
Canim eger gectiyse bebis habercisi olabilir bu belirtiler ins oyledir artik gelsinlet degil mi ama beklemek cok zor gunler gecmez icimde bir his var hamis olacaksin sanki[/QU
son belirtilerimi yazıyorum arkadaşlar... kasıklarımda ara ara gelen batmalar karnımın alt kısmında ciddi bir şişlik ve zaman zaman gelen adet ağrısı gibi ağrılar... başımı kaldıramıyorum ama oruçtan mı yoksa hamilemiyim bilmiyorum... midemde bulantı var ama oruçtan kaynaklı mı bilmiyorum... akıntım sarı bir şekilde ara ara adet olmuşum gibi geliyor ve adetime daha 9 gün var... başım dönmüyor ama gözlerimin önünden yer gider gibi oluyor hareket ediyor gibi ama dediğim gibi oruç tuttuğum içinde olabilir tüm bunlar hamilelik belirtilerinin eğer çok düşünürsek tek tek ortaya çıkacağını bildiğimden hiç hamileliğe yormuyorum ama aklımın bir köşesinde de hep acaba mı diyorum yani... hepimiz için hayırlısı
Hamile olabilirsin canım ya ins öylesindir oyle hissediyorum ama bakalım cok merak ediyorum
Hamile olabilirsin canım ya ins öylesindir oyle hissediyorum ama bakalım cok merak ediyorum
Canım sen ve benden başka kimse kalmadı burda saol cevap verdiğin için :) umarım en kısa zamanda güzel haberler alacağızzzz
Canım sen ve benden başka kimse kalmadı burda saol cevap verdiğin için :) umarım en kısa zamanda güzel haberler alacağızzzz
Aynen canım kimse kalmadı bende tatildeyim ama yazmaya çalışıyorum yinede bakalım bizde deniyoruz ozel gunlerdeyiz umarım bu sefer tutar bugun farkettim beyaz kokusuz yapışkan bir sıvı geliyo yumurtlamam başladı galiba :)))
sonunda Allaha şükür hamileyim..7 aydır bunun icin uğraşan bir pko hastası olarak yazıyorum bunu..ahdim vardı o kadar buradan okudum ben de kalirsam yazicam diye..emin olun rabbim hayırlı zamanı bekliyor..iyi ki daha once olmamış diyorum..bazen rabbim geciktirerek teslimiyetimizi ölçüyor..hayırlı zaman da rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?