Slm kızlar. Ben bugün üye oldum. Paylaşımlarınızı o kadar beğeniyorum ki bu kadar paylaşımcı bir kitlenin bi parçası olmak istedim. Yaklaşık bir yıldır yasminle korunuyoruz. Her şey rayında görünüyor ama bu ay adetim bittikten sonra yine herzamanki gibi yasmine başladım. Ama son 10 gündür sabaha karşı aşırı gazım oluyo. Sürekli başım dönüyo. Midem hep ağzımda gibi. Çok halsizim. Ara ara karnım ağrıyo. Normalde doğum kontrol haplarını kullanırken ilk hafta ek bi korunma yöntemi kullanılması öneriliyo. Biz 2. Günden itibaren ek bi koruma olmadan birlikte olduk. Acaba ilaca rağmen hamile kalmış olabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..sonunda Allaha şükür hamileyim..7 aydır bunun icin uğraşan bir pko hastası olarak yazıyorum bunu..ahdim vardı o kadar buradan okudum ben de kalirsam yazicam diye..emin olun rabbim hayırlı zamanı bekliyor..iyi ki daha once olmamış diyorum..bazen rabbim geciktirerek teslimiyetimizi ölçüyor..hayırlı zaman da rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..
tebrikleeeeerrr ne güzel maaşallah çok sevindim darısı başımıza ilk ben mi tebrik ediyorum ne
Slm kızlar. Ben bugün üye oldum. Paylaşımlarınızı o kadar beğeniyorum ki bu kadar paylaşımcı bir kitlenin bi parçası olmak istedim. Yaklaşık bir yıldır yasminle korunuyoruz. Her şey rayında görünüyor ama bu ay adetim bittikten sonra yine herzamanki gibi yasmine başladım. Ama son 10 gündür sabaha karşı aşırı gazım oluyo. Sürekli başım dönüyo. Midem hep ağzımda gibi. Çok halsizim. Ara ara karnım ağrıyo. Normalde doğum kontrol haplarını kullanırken ilk hafta ek bi korunma yöntemi kullanılması öneriliyo. Biz 2. Günden itibaren ek bi koruma olmadan birlikte olduk. Acaba ilaca rağmen hamile kalmış olabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
sonunda Allaha şükür hamileyim..7 aydır bunun icin uğraşan bir pko hastası olarak yazıyorum bunu..ahdim vardı o kadar buradan okudum ben de kalirsam yazicam diye..emin olun rabbim hayırlı zamanı bekliyor..iyi ki daha once olmamış diyorum..bazen rabbim geciktirerek teslimiyetimizi ölçüyor..hayırlı zaman da rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..
hayırlısı olsun canımmmmmm... çok sevindim... tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün...
Allah razı olsun..:) hayırlısıyla darısı başına..
hayırlısı olsun canımmmmmm... çok sevindim... tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün...
Canım ne yaptın sen son durumun nasıl cok merak ediyorum
halen bir gelişme yok tatlım adet günümde kahverengi bir kaç damla bir lekelenme oldu daha da tık yok... testte yapmadım pazartesi yada yarın bakalım...
ben bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım ve 15. gün ikinci çizgiyi kopkoyu yakaladım ama ancak 17. gün ilişkiye girebildik ama hiç umudum yoktu beklemiyordum ama aşırı halsizliğim vardı evde birkaç gün üst üste test yaptım silik çizgi çıkıyordu güvenemedim bayrmın 2. günü acile gidip kan testi yaptırdım değerim 221 çıktı hamileyim. rabbime binlerce kez şükürler olsuın Allah kimseyi mahrum bırakmasın
ben bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım ve 15. gün ikinci çizgiyi kopkoyu yakaladım ama ancak 17. gün ilişkiye girebildik ama hiç umudum yoktu beklemiyordum ama aşırı halsizliğim vardı evde birkaç gün üst üste test yaptım silik çizgi çıkıyordu güvenemedim bayrmın 2. günü acile gidip kan testi yaptırdım değerim 221 çıktı hamileyim. rabbime binlerce kez şükürler olsuın Allah kimseyi mahrum bırakmasın
Canım cok sevindim senin adına Allah hayirlisiyla kucağına almayida nasip eder ins darısı bizim basımıza belirtilerin nelerdi yazarmisin
tebrik ederim cnm hayırlı olsun
benim adetim bu ay gecikti, bugün 5.gün olacak, dünden beri sürekli bir halsizlik uyku hali var, sabah test yaptım bildiğimiz negatif, silik bile değil. Birkaç gün sonra tekrarlasam mı ne yapsam...
kızlarr bizimde bu ay ilk denememiz ve içimden bi ses bu ay hamile olduğumu söyluyo :))))))
bakalım neler olucak bata daha çok var 24 -25 i gibi.....[/
Benim de 20 agst ta bat tarihim olursa aynı zamanlarda olucak demekki bizim :) hadi bakalım hyirlisi
kızlar merhabalar ya benim bilgisayarım bozuldu fazla giremiyorum kusura bakmayın iş yerindede çook yoğunuz giremedik ben bu ay yine hastalancam sanırım hiç bir belirtisi yok ama bu gün çok korktuğum bir olay oldu elim ayağım titredi ve sonra karnım ağrımaya başladı hemen lavaboya gittim birazçık kahve rengi akıntı ve bir kaç damla kan vardı...sanırım ben regl olcam öyle görüyo ....regl tarihim normalde 17 ağustostu ama sanırım bu korkuyla erken kanamam olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?