hamile olduğunu düşünenler

Slm kızlar. Ben bugün üye oldum. Paylaşımlarınızı o kadar beğeniyorum ki bu kadar paylaşımcı bir kitlenin bi parçası olmak istedim. Yaklaşık bir yıldır yasminle korunuyoruz. Her şey rayında görünüyor ama bu ay adetim bittikten sonra yine herzamanki gibi yasmine başladım. Ama son 10 gündür sabaha karşı aşırı gazım oluyo. Sürekli başım dönüyo. Midem hep ağzımda gibi. Çok halsizim. Ara ara karnım ağrıyo. Normalde doğum kontrol haplarını kullanırken ilk hafta ek bi korunma yöntemi kullanılması öneriliyo. Biz 2. Günden itibaren ek bi koruma olmadan birlikte olduk. Acaba ilaca rağmen hamile kalmış olabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

gebelik belirtileri bu kadar erken belli olmaz canım..bence psikolojik..ya da usutmussun..

hayırlısı olsun canımmmmmm... çok sevindim... tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün...

hayırlısı olsun canımmmmmm... çok sevindim... tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün...

belirtilerin var mı yazarmısın birde adetinin kaçıncı günü öğrendim canım ya...
bu arada bu benim yazdığım ilk topik yine yazan birilerinin olması beni çok mutlu etti... gelmeyenlere duyurulur :))

merhaba ben adetimden 12 gün sonra ilişkiye girdim daha sonra aşırı sekilde 4-5 gun akıntım oldu ve cok tedirgin oldum ilişkiden 16 gun sonra normal adetime 5 gun kala idrar testi yaptım ve negatif cıktı . bu teste güvenebilir miyim ? 2 gun önce tekrar ilişkiye girdim ve 25 saat sonra norlevo kullandım normalde bugun yarın adet olmam gerek ama karnımda şişkinlik falan yok sadece göğüslerim cok şişkin ve gece kasık ağrım oldu ilacın yan etkisinide görmedim hamile olabilir miyim adet gecikmesi normal olabilir mi bu durumda cunku bugun yarın adet olmam gerekti ama olmadım lütfen yardım edin

ben bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım ve 15. gün ikinci çizgiyi kopkoyu yakaladım ama ancak 17. gün ilişkiye girebildik ama hiç umudum yoktu beklemiyordum ama aşırı halsizliğim vardı evde birkaç gün üst üste test yaptım silik çizgi çıkıyordu güvenemedim bayrmın 2. günü acile gidip kan testi yaptırdım değerim 221 çıktı hamileyim. rabbime binlerce kez şükürler olsuın Allah kimseyi mahrum bırakmasın

Canım cok sevindim senin adına Allah hayirlisiyla kucağına almayida nasip eder ins darısı bizim basımıza belirtilerin nelerdi yazarmisin

tebrik ederim cnm hayırlı olsun

benim adetim bu ay gecikti, bugün 5.gün olacak, dünden beri sürekli bir halsizlik uyku hali var, sabah test yaptım bildiğimiz negatif, silik bile değil. Birkaç gün sonra tekrarlasam mı ne yapsam...

kızlar merhabalar ya benim bilgisayarım bozuldu fazla giremiyorum kusura bakmayın iş yerindede çook yoğunuz giremedik ben bu ay yine hastalancam sanırım hiç bir belirtisi yok ama bu gün çok korktuğum bir olay oldu elim ayağım titredi ve sonra karnım ağrımaya başladı hemen lavaboya gittim birazçık kahve rengi akıntı ve bir kaç damla kan vardı...sanırım ben regl olcam öyle görüyo ....regl tarihim normalde 17 ağustostu ama sanırım bu korkuyla erken kanamam olcak...

Canım cok sevindim senin adına Allah hayirlisiyla kucağına almayida nasip eder ins darısı bizim basımıza belirtilerin nelerdi yazarmisin

amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. benim daha adetim gecikmeden aşırı bi halsizlik başladı sonra git gide iştahsızlık ve bugünlerde hiç yaşamadığım kadar kabızlık var canım

canım bence birkaç gün geçsin bir de farklı markalarla dene

Ya bende de tam tersine asırı derecede bi iştah var ve asırı sekilde tatlı yiyorum

Canım hayırlısı olsun bekle bakalım biraz daha tam kırmızılar gelmediği sürece ümit devam ediyo

kızlar benim bugün günüm geçeli 7 gün oldu ve hala tık yok, idrar testi negatif çıkıyor. bu idrar testi kaç günde doğru sonuç veriyor. annem tutturdu 8 günden önce sonuç vermez die. umut bağlamak ta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…