- 30 Ocak 2016
- 356
- 157
- 33
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Bende öyleyim ya rabbim korusun meleklerimizi :)Aynen bencede daha fazla dayanamam
Reglimi bekliyim diyorum. Gerçi benim reglim düzensiz ama 2 hafta daha bekliyim eger regl olmazsam tekrar giderim. Diger hamileligimde 3.haftada anlamıştım. Kokuya çok duyarlıyim bu ara ki burnum hiç koku almaz normalde. Şu an sol tarafimda ara ara sizlama var sadece. Bi yanim hamile degilsin diyor, diğer tarafım var bişey :) beta hcg o kadar düşük çıkınca ihtimal vermedim ama bakalum hayirlisicanım tekrar kan verseydin bakalım ne çıkıcaktı normalde 2 günde bir yükselir bhcg
Sık sık kan vermeyin lazım diyorlar burda. Olmazsa bu cuma test alıp yapiyim. Çıkarsa giderim hastaneye. O zamana kadar testte cikar heralde. Göğüslerimde hiç belirti yok. Digerinde 1 beden büyümüştü resmen. En net irdan anlarım. Yapiyim bu hafta test bakalim :)Genede kan ver canım geç döllenme olabilir belki bende de öyle oldu kokuya duyarlılık bende de sag tarafımda batma var gece çok sancım oldu nedense
Insallah iyi haber veririm. Rabbim hayırlısı versin hepimize. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? 12 gün geçti. 3 gün daha beklesem 15 gün olsa mı yoksaSonuçları haber ver canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
3 haftalikken erken gebelik testinde silik çıkmıştı. Bu ay 100 tl verdim onlaraÇıkar canım bende adet günümde silik çıktı şimdi 7 gün geçti yaptıgımda koyu çıkıyor net bi şekilde
İnşallah :)Bi yap bakalım canım inşallah vardırya
rabbim gönlündekini versin inş canım :)Reglimi bekliyim diyorum. Gerçi benim reglim düzensiz ama 2 hafta daha bekliyim eger regl olmazsam tekrar giderim. Diger hamileligimde 3.haftada anlamıştım. Kokuya çok duyarlıyim bu ara ki burnum hiç koku almaz normalde. Şu an sol tarafimda ara ara sizlama var sadece. Bi yanim hamile degilsin diyor, diğer tarafım var bişey :) beta hcg o kadar düşük çıkınca ihtimal vermedim ama bakalum hayirlisi
amin inşaallah canım. benim kese göründü henüz bebek görünmedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı doktor siz bebeği gördünüz müBende 26 martta adet olmustum hayirlisi olsun ins saglikla kucagimiza almak nasip olur
Gittim canim kese göründü ama hanuz bebek görünmedi ne zaman görünür acaba çok heyecanliyim inşallah rabbim güzelce kucagimiza almayi nasip eder canimBenim de 30 Mart canım biz gecen hafta gördük git hemen bence görünür
arkadaşlar merhaba ,
en son 7 nisan 5 mayısta kan testi yaptırdım 60 çıktı hamilesin dedi 5 gün geçti bugun sizce kadın doğumcuya gideyim mi sizler de durumlar nasıl yardımcı olur musunuz ?
Yok canm bizde goremedik bebek doktor yolk saçı gördü sadece bebegi besleyen parca olusmaya baslamis dedi haftaya çağırdı bilmiyorum bakalm merakla beklemedeyimamin inşaallah canım. benim kese göründü henüz bebek görünmedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı doktor siz bebeği gördünüz mü
Bugün idrar testi yaptim evde çıkmadı bişey erken mi yaptimkiÇıkar canım bende adet günümde silik çıktı şimdi 7 gün geçti yaptıgımda koyu çıkıyor net bi şekilde
Canim seninle aynı duyguyu yaşıyorum bende dün idrar testi yaptım çok net kırmızı değildi ama çokda silik değildi 2. Çizgiyi gördüm çok sevindim ama testin bozuk olmasından korkuyorum biraz yarın idrar testini tekrarlicam inşallah sewincimiz yarıda kalmaz ikimizin de...selam kizlar bugun idrar test yapdim çikdi çok mutluyum yanliş olmaz dimi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?