- 27 Mayıs 2007
- 1.232
- 886
- 648
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
kızlar merhaba hamile olduğumu idrar testi ile yeni öğrenmiş bulunmaktayım en son 27 martta adet olmuştum. doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta gitsem bebek ultrasonda gözükür mü acaba?
EE sonra nezanan görüldü kese cnmBende ilk gittigimde ayni durumla karsilastim
Hayırlı olsun hamilesinKizlar merhaba,
Bugun regl olmam gerekiyordu.sabah ilk idrarimla test yaptim.sizce silik bir cizgi mi bu?heyecandan napicagimi bilemiyorum.doktora gidersem kanda cikar mi hemen?
:) :) peki kan testinde çıkar mı acaba şu an gitsem?yokda daha erken mi?Hayırlı olsun hamilesin
amin canım inşaallah. 27 martta regl olmuştum en son. Normalde 28 - 29 günde filan oluyorum önceden 32 - 33 günde filan oluyordum düzensizdi bebek düşündüğümüzden beri biraz daha düzene girdiğini farkettim canım eğer adetin düzensizse ovulasyon testlerinden almanı tavsiye edebilirim yumurtlamanı daha güzel takip edebilirsin inşallah bir an önce senin de hamilelik haberini alırız Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuMerhaba canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Canım bende 28 martta hasta olmuştum bende bekliyrm test yaptım ama negatif çıktı. Senin regl kaç günde bir oluyorsun.
Bence çıkar.:) :) peki kan testinde çıkar mı acaba şu an gitsem?yokda daha erken mi?
canım keseyi ve bebeği gördünüz mü ultrasonda ?benm de sat 27 mart
ben de bu hafta gidicem canım inşaallah görürüz :) Allah güzelce kucağımıza almayı da nasip eder inşaalllahhayır cnm henuz dr a gitmedim bu hafta gideceim
Kesin çılar kanda. Benim test seninkinden çoook çoook silikti hatta testi söktüğümde ancak görebilmiştim geçen salı:) :) peki kan testinde çıkar mı acaba şu an gitsem?yokda daha erken mi?
Besinci haftada gordu ama idrara sikisik gelsen daha iyi girunurdu dedi.ben uyarisina ragmen hamilelik unutkanligi ile unuttmusumEE sonra nezanan görüldü kese cnm
Kese olculerine gore kesin su kdr haftalik fln diyor dr.bende ilk gidisimde kesin su kdr haftalik diyemeyecegim demizti.regl tarihimden bi iki gun sonra gitmistim. Deger 1500 uzerine cikana kdr gun asiri katlaniyormu diye tahlil yaprirdi dr arkadasuma .ayni donem hamileyiz.benim ilk olcum 2220 idi.arkadasin 400 lu bir rkm katlayarak devam etti ve bugun kontrole cagirdi dr onu. Kesin olumsuz dusunduren drlari anlamadim.en azindan bekleyip gormen gerektigini degerin yukselmesi fln diye konusmalari gerek.uzme caniniMerhabalar
Ankara hastanesi acilde adet gecikmemden dolayı kan verdim beta hcg 597.66 cıktı kesin değil dedi bikac doktoru aradım gebelik var dedi keseyi görmeliyiz dedi bilen varsa kaç haftalık hamileyim kese ne zaman görünür. Şimdiden teşekkürler...
maalesef gidemedim işte olduğum için.yarın sabah gidicem hemen ama yerimde duramıyorum sabahtan beri.inşallah olmuştur bu sefer :)Kesin çılar kanda. Benim test seninkinden çoook çoook silikti hatta testi söktüğümde ancak görebilmiştim geçen salıona rağmen çıkmıştı kanda.
Sabah yazmışsın mesajı, baktırdım mı?
Gozunuz aydin.eger iciniz rahat edercekse bi dra gorunun kese gorunmese bile rahim duvari kalinlasmis girunuyo vs diye ni ultrasonla muayene ediyorlar.beta hcg bkr yine.bi hafta yada bi kac gun sonraya randevu verir.bide folic asit icmiyorsaniz hemen alip icmeye baslayin .gunde bir tanekızla bende adetim gecilmeden önce test yaptım pozitif çıktı bir gün sonra kan verdim hcg 111 çıktı 2 gün sonra tekrar alalım dedi doktor bu seferde 740 çıktı değer iyimi kadın doğuma gitmedim henüz hemen gitmelimiyim ilk hamileliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?