Slm cnm aminnn..Ben de direkt bebek görülüyor zannettim kekten alyanstan o yorumu çıkarmak için baya bi bebek isteği olmalı insanin :) Hayirlisi ile gelsin inşallah bir an önce:)))
Ne kadar güzell maşallah :)Bende rüyamda bir kız bebek koşuyordu kucağıma, ikinci günü akşamında da bir erkek bebek koşuyordu beyazlar içinde ve 10 gün sonra ikizlere hamile olduğumu öğrenmiştim :) Rabbim herkese nasip eylesin Amin:)
Bende hiç inanamazdım çünkü hamile kalmak için uğraşıyordum ve bilinçaltıdır diye düşündüm :) allahtan çok istemişimki bir değil iki verdi şükürler olsun. cinsiyetleri daha öğrenmedim ama rüyamda bir kız bir erkekti :) sağlıcaklar olurlar inşallah :) Allah razı olsun :) :)Ne kadar güzell maşallah :)
Darısı bize inşallah hayırlısıylaBende hiç inanamazdım çünkü hamile kalmak için uğraşıyordum ve bilinçaltıdır diye düşündüm :) allahtan çok istemişimki bir değil iki verdi şükürler olsun. cinsiyetleri daha öğrenmedim ama rüyamda bir kız bir erkekti :) sağlıcaklar olurlar inşallah :) Allah razı olsun :) :)
Amin İnşallah Allah nasip eder tez zamanda sağlıcakla inşallahhhDarısı bize inşallah hayırlısıyla
ogunluk bı deger degıl aslında aclık ve tokluga bakıyorlarKızlar şekerim 148 çıktı üç gündür tatlısı fazla kaçırdım o yüzden olabilir mi
Ben Rüyamda canım gebelik testi yaptığımı ve pozitif çıktığını gördüm ve bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim darısı sana olsun cnm
Darısı bizlerin başımızaben gordum
dogum yapmısım annem beyaz kundakta bebek verıyor elıme emzırmeyı ogretıyordu
2 gun sonra arkadasım aradı ruyasında benı gormus hamıleymısım
1 hafta sonra hamıle oldugumu ogrendım :)
Bende gördüm ama hamilemiyim bilmiyorum :))bir kadın muayene etti beni kimseye söyledinizmi dedi bende hayır dedim o zaman sürpriz olacak herkese dedi rüyamda :) bana kendi rüyalarım biraz bilinçaltı gibi geliyor ama..
inşallaahDarısı bizlerin başımıza
Ayyy Allah ım nekadar büyükk iştee, ayan ediyor insana. Bende cift yumurtanın içini yan yana gördüm ilk rüyada. Olursa büyük büyük mutluluk birde ikiz olursaaa daha ne isterimnm.. Bizim sülalede okadar çok ikiz varkii..Bende rüyamda bir kız bebek koşuyordu kucağıma, ikinci günü akşamında da bir erkek bebek koşuyordu beyazlar içinde ve 10 gün sonra ikizlere hamile olduğumu öğrenmiştim :) Rabbim herkese nasip eylesin Amin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?