HAMiLE OLDUGUNU ÖGRENMEDEN ÖNCE RÜYASINDA GÖREN VARMI ?

Hayirlisi olsun canim, darisi bizlere insallah

bende idrar testinde pozitifi gördüğüm önceki gecesi hamileymişim ve dra gitmişim ultrason cihazında bebeğimi görüyodum . O ay içinde bembeyaz bir güvercin vardı ucuyodu bnde bi yerde oturuyomuşum o bembeyaz tertemiz güvercin üstüme üstüme ucarak geliyodu ben itiyodum o yaklasıodu.

Bide eşim sehirdısındaydı ynmda değildi. Eşim rüyamda bana su süslü kutular olur ya ondan bi kutu veriyodu pembeli süslü filan kalp seklindeydi içini açıyorum onun ufak bir kalpli kutu çıkıodu onu da açıodum içinden onun da küçüğü kalpli bir kutu çıkıyodu en sonunda en küçük kutuda ne vardı onu hatırlayamıorum

kısacası bana malum olmuştu diyebilirim. En belirgin de hamile olduğumu öğrenmeye bir gün kala gördüğğüm ultrasona girip bebeğimi gördüğüm rüyaydı.

Allah anneli babali büyütmenizi nasip etsin canim.. Inşallah benimde rüyalarım boş çıkmaz. Beklemek çok zor ama az kaldı bakalım

Ben geçenlerde bi arkadaşım için istihareye yattım ama aklımdan bebek düşüncesini de çıkartamadım, yani hem onun işini, hem de acaba bebek diye düşünüyordum, o gün beyaz bi güvercin gördüm, bugün de test yapacağım diye düşünüyordum zaten, rüyamda testi yapmıştım sonuç pozitifti, herkese söylüyordum, kalkınca test yaptım çok silik bi çizgi çıktı, bat yarın.

benimde adetime 2 gün kaldı eşim gece uykusundan uyanıp beni uyandırdı hayatım sen bu ay kesin hamilesin dedi. Bende nerden çıktı o dedim. Ve benim hiç umudum yok bu ayda bakalım nasip
İnşallah canımmm. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.. Bende gelişmeleri yazacam, adet tarıhim 10 kasım, bakalımmm

Çok sevindimmm hayırlı ugurlu olsun, birçok kişi test yaptıgını görmüş rüyasında ve pozitif çıkmış. Darısı bizlere inşallah canım

Testi kaçıncı gün yaptın canım ve belirtilerin varmıydı ?

Testi kaçıncı gün yaptın canım ve belirtilerin varmıydı ?

Bat yarın, benim çok belirti oldu ama yine kafamda kuruyorum dedim, iki gün önce aşırı mide bulantım vardı ve hep yattım, şuan mide bulantısı yok, uyku, kabızlık, bel ağrısı, uyku hali hafif ama devam, bi ara akıntı oldu geçti ve göğüslerim adet zamanı hassaslaşıp, şişerdi, iki günde büyüdü, hem de birden, adet bekliyordum ben de artık, bebektenmiş meğer. Darısı başına inşallah..

Amin canım. Hamile haberleride bizleri mutlu ediyor. Saglıkla kucagına al inşallah.
Bende de belirtiler var ama insan psikolojikmi acaba diye düşünmeden edemiyor tabi.. Hayırlısı artık..

Benim rüyalar yerini karmakarişık rüyalara bıraktı. Uyanana kadar hatırlayamayacagım kadar rüya görür oldum. Resmen yorgun uyanıyorum

biz 6 aydır bebek istiyoruz.6 aydır beni herkes rüyasında hamile dogum yapmış olarak görüyor ama o rüya hiç gerçekleşmedi.kendimi de hamile olarak gördüm.benim hiç gerçekleşmedi...

biz 6 aydır bebek istiyoruz.6 aydır beni herkes rüyasında hamile dogum yapmış olarak görüyor ama o rüya hiç gerçekleşmedi.kendimi de hamile olarak gördüm.benim hiç gerçekleşmedi...

Insallah en hayirli tez bir zamanda sende bende annelik duygusunu yasariz canim

aminnn aminn inan her zaman herkes için dua ediyorum allah inş tez zamanda saglıkllı bir şekilde bebişlerimizi bizlere nasip eder...

Bende yumurtlamadan sonra ruya gordum. kucagima erkek bebek verdiler onunu bekliyorum ben de fakat umudum pek kalmadi goguslerim acimaya basladi

ÇOK ÜZGÜNÜM..!

HenÜz adet olmadım ama erken gebelik testi yaptım negatif..Çok agladım çok üzüldüm sabahtan beri..
Uyanmadan önce yine bir rüya gördüm, bilmedigim bir evin mutfagındaymışım, dolapta baklavam varmış, hepsini başkakarı yemiş, sadece bir tane kalmış, yanımda da misafirim var diye o bir taneyide ona ikram ediyorum ve dibinde kalan parçalarını parmagımla alıp yiyorum.. Uyandım test yaptım ve negatif..
Hayatta benim payıma düşende hep bukadarı oldu işte, benim olanı bile hep başkaları yedi....
Hayatım boyunca hiçbirşeyi kıskanmadım hanımlar, ne benden güzel olanı ne daha varlıklı olanı ne de başka birşeyi.. Ama elimde degil işte bebegiyle ilgilenen bir kadın gördüm mü hem çok hoşuma gidiyor Allah bagışlasın diye dua ediyorum, hemde içten içe bir hüzün kaplıyor içimi..
Gördügüm bütün rüyalarda boşa çıktı, umutlarda çöpe gitti..
Umarım sizlerin hayırlı haberlerinizi okur mıtlu olurum bundan sonra.. Herkese iyi hafta sonları..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…