ben kendim görmedim ama yakın olduğum bir komşum erkek bebek doğurduğumu görmüş, kızımda rüya falan görmedim ama içime doğmuştu çok emindim, kendimi kız bebeğe hazırlamıştım, doktor kız dediğinde hiç şaşırmadım.. şimdi ikincisini hissedemiyorum, ilk hamle olduğumu öğrendiğimde erkek diye doğdu içime, şimdi de kız :)
İnşallah canım hepimiz hakkında hayırlısı..Hayirlisi olsun canim, darisi bizlere insallah
Allah anneli babali büyütmenizi nasip etsin canim.. Inşallah benimde rüyalarım boş çıkmaz. Beklemek çok zor ama az kaldı bakalımbende idrar testinde pozitifi gördüğüm önceki gecesi hamileymişim ve dra gitmişim ultrason cihazında bebeğimi görüyodum . O ay içinde bembeyaz bir güvercin vardı ucuyodu bnde bi yerde oturuyomuşum o bembeyaz tertemiz güvercin üstüme üstüme ucarak geliyodu ben itiyodum o yaklasıodu.
Bide eşim sehirdısındaydı ynmda değildi. Eşim rüyamda bana su süslü kutular olur ya ondan bi kutu veriyodu pembeli süslü filan kalp seklindeydi içini açıyorum onun ufak bir kalpli kutu çıkıodu onu da açıodum içinden onun da küçüğü kalpli bir kutu çıkıyodu en sonunda en küçük kutuda ne vardı onu hatırlayamıorum
kısacası bana malum olmuştu diyebilirim. En belirgin de hamile olduğumu öğrenmeye bir gün kala gördüğğüm ultrasona girip bebeğimi gördüğüm rüyaydı.
İnşallah canım..Dün gecede rüyamda çok güzel bir bebegim varmış, ona ilk kelimesini söyletmeye çalışıyordum.. Rüyası bile güzel, hayırlara çıkarsın Rabbim
İnşallah canımmm. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.. Bende gelişmeleri yazacam, adet tarıhim 10 kasım, bakalımmmbenimde adetime 2 gün kaldı eşim gece uykusundan uyanıp beni uyandırdı hayatım sen bu ay kesin hamilesin dedi. Bende nerden çıktı o dedim. Ve benim hiç umudum yok bu ayda bakalım nasip
Ben geçenlerde bi arkadaşım için istihareye yattım ama aklımdan bebek düşüncesini de çıkartamadım, yani hem onun işini, hem de acaba bebek diye düşünüyordum, o gün beyaz bi güvercin gördüm, bugün de test yapacağım diye düşünüyordum zaten, rüyamda testi yapmıştım sonuç pozitifti, herkese söylüyordum, kalkınca test yaptım çok silik bi çizgi çıktı, bat yarın.
Testi kaçıncı gün yaptın canım ve belirtilerin varmıydı ?Ben geçenlerde bi arkadaşım için istihareye yattım ama aklımdan bebek düşüncesini de çıkartamadım, yani hem onun işini, hem de acaba bebek diye düşünüyordum, o gün beyaz bi güvercin gördüm, bugün de test yapacağım diye düşünüyordum zaten, rüyamda testi yapmıştım sonuç pozitifti, herkese söylüyordum, kalkınca test yaptım çok silik bi çizgi çıktı, bat yarın.
Testi kaçıncı gün yaptın canım ve belirtilerin varmıydı ?
Bat yarın, benim çok belirti oldu ama yine kafamda kuruyorum dedim, iki gün önce aşırı mide bulantım vardı ve hep yattım, şuan mide bulantısı yok, uyku, kabızlık, bel ağrısı, uyku hali hafif ama devam, bi ara akıntı oldu geçti ve göğüslerim adet zamanı hassaslaşıp, şişerdi, iki günde büyüdü, hem de birden, adet bekliyordum ben de artık, bebektenmiş meğer.Darısı başına inşallah..
biz 6 aydır bebek istiyoruz.6 aydır beni herkes rüyasında hamile dogum yapmış olarak görüyor ama o rüya hiç gerçekleşmedi.kendimi de hamile olarak gördüm.benim hiç gerçekleşmedi...
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım, hayırlara çıksın rüyanBende yumurtlamadan sonra ruya gordum. kucagima erkek bebek verdiler onunu bekliyorum ben de fakat umudum pek kalmadi goguslerim acimaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?