HAMiLE OLDUGUNU ÖGRENMEDEN ÖNCE RÜYASINDA GÖREN VARMI ?

ne görmüştün:)
buradaki rüyalara bayıldım bu arada Allah kucağınıza almayı hayırla büyütmeyi nasip etsin hepinizin bebeklerini:)
test yapıyordum ve pozitifi gördüm. uyanır uyanmaz eczaneye gidip test aldım
amin inşallah. Allah herkesın gönlüne göre, hayırlı olanı nasip etsin

Beklerken kendini strese sokma ama zaten hamile kaldıysan şu an minik melek içinde bi yerlerde sana tutunmaya çalışıyor adet günün geldiğinde öğreneceksin orda mı değil mi insan kendinde belirti aradıkça herşey kafasına takılıyor strese giriyor geriliyor bu da iyi değil

Ben gordum diye bilirim oglun olacak dediler ama kizima hamileyim bi de akrabami da gordum onun da kizi olmus dige gordum ama ogluna hamile

Aslında hata efiyoruz tabii, durmadan nerede hamilelik yazısı var kendimi okurken buluyorum )

Aslında hata efiyoruz tabii, durmadan nerede hamilelik yazısı var kendimi okurken buluyorum )
Sen daha dur eğer hamileysen hafta hafta değil gün gün gelişimi araştırıp okuyacaksın kıyafet beşik bebek Arabası vesaire bakacaksın 15 16. Haftada hareket dinlemeye başlayacaksın hareketini hissedince olmadık yerde sırıtacaksın anne olmak kolay değil :) ben öğretmenim birinde sınıfın ortasında kendimi salak salak gülerken buldum çok başka bişey annelik

sedef_79 senin bat ne zaman. ben rüyalara çok inanırım inşallah hamilesindir.
10 kasimda canim önümüzdeki adet tarihi. Tam yumurtlama gününüde degerlendirdik. Gerisi kismet..
Ilk gördügüm yumurtali rüyada yoktu böyle bir niyetim ve anlaminida bilmiyordum..
Bende rüyalara inanirim ve geneldede yasarim ama nasip bakalim

Ögretmensen senin zaten birsürü evladın var
12 hafta süren bir gebelik yaşadım ve izlemedigim gebelik videosu okumadıgım yazı kalmamıştı. Çok haklısın )

Ben rüya görmedim ama hamileliğimi öğrendiğim gece eşimin amcasının hanımı, çok da severim kendisini, o gece rüyasında aileye bir kız bebek girdiğini görmüştü.

Eltimde benden 5 hafta önce hamile kaldı belki kız bebek onundur bilemiyorum.

ben kendim görmedim ama yakın olduğum bir komşum erkek bebek doğurduğumu görmüş, kızımda rüya falan görmedim ama içime doğmuştu çok emindim, kendimi kız bebeğe hazırlamıştım, doktor kız dediğinde hiç şaşırmadım.. şimdi ikincisini hissedemiyorum, ilk hamle olduğumu öğrendiğimde erkek diye doğdu içime, şimdi de kız :)

Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…