Canim uzulme Allah buyuktur ne diyor dua edin icabet edeyim diyor tek siginagimiz O sen bol bol dua etÇOK ÜZGÜNÜM..!
HenÜz adet olmadım ama erken gebelik testi yaptım negatif..Çok agladım çok üzüldüm sabahtan beri..
Uyanmadan önce yine bir rüya gördüm, bilmedigim bir evin mutfagındaymışım, dolapta baklavam varmış, hepsini başkakarı yemiş, sadece bir tane kalmış, yanımda da misafirim var diye o bir taneyide ona ikram ediyorum ve dibinde kalan parçalarını parmagımla alıp yiyorum.. Uyandım test yaptım ve negatif..
Hayatta benim payıma düşende hep bukadarı oldu işte, benim olanı bile hep başkaları yedi....
Hayatım boyunca hiçbirşeyi kıskanmadım hanımlar, ne benden güzel olanı ne daha varlıklı olanı ne de başka birşeyi.. Ama elimde degil işte bebegiyle ilgilenen bir kadın gördüm mü hem çok hoşuma gidiyor Allah bagışlasın diye dua ediyorum, hemde içten içe bir hüzün kaplıyor içimi..
Gördügüm bütün rüyalarda boşa çıktı, umutlarda çöpe gitti..
Umarım sizlerin hayırlı haberlerinizi okur mıtlu olurum bundan sonra.. Herkese iyi hafta sonları..
İnsallah canimİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım, hayırlara çıksın rüyan
Benim rüyalarim genelde çikar ama bu sefer boş çıktıBende dört hamilelik yasadim dordundede ruyalarimda gördüm üstelik cinsiyetlerini bile gördüm yalniz su dördüncü hamileliğin meçhul hala birgün kiz bebek gördüm birgün birine oğlum olucak dediğimi gördüm bakalim hayirlisi
Merhaba Hanımlar. Çevremde okadar çok örnek varki ögrenmeden önce rüyasında gören..
Bende şuanda hamilelikten şüphe ediyorum.
Hamilelik durumu gündeme gelmeden 3-5 gün önce Rüyamda, kocaman dev iki kek gördüm, üzerine yumurta sürülecekmiş. İki tane yumurtanın içini çıkarmışlar, yan yana iki yumurta içi gördüm..
Hamilelikten şüphe duymaya başlayınca gece yatmadan 3 ihlas 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup " Allah ım bebek varsa rüyamda göster diyip uyudum. Rüyamda bir kadın sesi, görüntü yok.. " tamam tutmuş, bu kadın hamile " dedigini duyar duymaz uyandım..
Bu gecede bir rüya gördüm, kocaman taşlı birtek taşı sol parmagıma, birde kalınca bir alyansı sag parmagıma takıyordu babamız
Allah hayırlara çıkarsın..
Sizlerinde hamilelik habercisi olan rüyalarınız olduysa paylaşırsanız mutlu olurum
inş cnm inşallah benimki de rüya değil gerçekti sanki o kadar derin hissettim ki annelik duygusunu anlatamam günlerdir ağlıyorum o rüyayaya hala da ağlıyorummrblar kaç gündür rüyamı düşündüğüm günler bu günler o kadr çok istiyorm sağlıklı hayrlı evladımın olmasını 2,5 senedir şükür bi problemmz yok geçtğimz nisan ayında bi düşüğüm oldu ve ben rüyamda erkek bi bebek emziriyorum sonra sarı bi sıvı geldi eşime anlattım ama yumurta sarısı gibi bişey de görünce rüyamda morelim bozuldu çok geçmeden hamile olduğumu öğrendm ama malesef bebğimi kaybettm çok acılar çektim kürtaj hastane vs..
ve hayırlara olsun inşaallah geçtiğimz hafta yine çocuuğumun oldğunu gördüm kokusunu mutluluğunu hissedyrdm bana benziyodu pamuk sap sarı saçları vardı sağ göğsümü sağıyorum bastrmamla süt geliyo oh diyorum sütümde var inşallah rüyalarım gerçek olur :))
canm tebrk ederm hayrlısyla kucagna alırsın inşallah :)Ben bu ay cok rüya görür oldum ve bat a 2 hafta fln varken rüyamda göğüslerimden süt aktığıni gördüm tabirinde kısa sürede bebeğiniz olacağına işarettir yazıyordu ve ben bu ay regl olmadım hamileyim çok şükür :)
canm tebrk ederm hayrlısyla kucagna alırsın inşallah :)
bnde yumrtlama günmde gördüm yani bnmde bataa 2 hafta vardı bata 10 gn faln kalşdı gelmz inşalllah bat :) benmde senn gbi rüyamda sağ göğsümden süt geldi dokunmamla birlikte ve sevindm oh bebeğimi emziricem dedim :) inşallah
nisan ayın da da bebeğimi emzirdiğimi ve emzrrken sarı gbi süt geldi sevndm bebek rüyası çıkar diye ama sarı süt üzdü beni nitekim hamile oldugmu öğrendm ve düşük yaptım yani rüyam çıkmştı ve çok çektm çok hasta oldum sarı hastalık rengi derler yaa hayrlısı artk Allahtan
inşallah canm bizler içnde dua edin evlat hasreti çok kötüymüş bu sefer ki süt beyazdı canımm :)=) inşallah 3. de olucak inanıyorumBenim süt bembeyazdi canım ins sende hayırlı haberler alırsın ve ins yine aynı acıları yaşamazsin güzel haberlerini bekliyoruz :)
inşallah canm bizler içnde dua edin evlat hasreti çok kötüymüş bu sefer ki süt beyazdı canımm :)=) inşallah 3. de olucak inanıyorum
ÇOK teşekkr çok sağol canım inşallah olsun hemn haber veriim naklenİnş ins ins caniim cook çoook dua etcem sana beni.haberdar et mutlaka :))))
Ben rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm göğsümden süt fışkırıyordu defalarca gördüm bu rüyayı ama halen çocuğumuz olmuyorMerhaba Hanımlar. Çevremde okadar çok örnek varki ögrenmeden önce rüyasında gören..
Bende şuanda hamilelikten şüphe ediyorum.
Hamilelik durumu gündeme gelmeden 3-5 gün önce Rüyamda, kocaman dev iki kek gördüm, üzerine yumurta sürülecekmiş. İki tane yumurtanın içini çıkarmışlar, yan yana iki yumurta içi gördüm..
Hamilelikten şüphe duymaya başlayınca gece yatmadan 3 ihlas 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup " Allah ım bebek varsa rüyamda göster diyip uyudum. Rüyamda bir kadın sesi, görüntü yok.. " tamam tutmuş, bu kadın hamile " dedigini duyar duymaz uyandım..
Bu gecede bir rüya gördüm, kocaman taşlı birtek taşı sol parmagıma, birde kalınca bir alyansı sag parmagıma takıyordu babamız
Allah hayırlara çıkarsın..
Sizlerinde hamilelik habercisi olan rüyalarınız olduysa paylaşırsanız mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?