HAMiLE OLDUGUNU ÖGRENMEDEN ÖNCE RÜYASINDA GÖREN VARMI ?

Canim uzulme Allah buyuktur ne diyor dua edin icabet edeyim diyor tek siginagimiz O sen bol bol dua et
Benimde arkadaslarimin komsularimin yeni bebekleri oldu inan arkadasima bir kere gittim sonra uc ay ayak basmadim o da artik dariliyor diye gecen gun gittim ama seni cok iyi anliyorum insan uzuluyor Rabbim saglikli hayirli evlat lutfetsin biz isteyenlere de

Bende dört hamilelik yasadim dordundede ruyalarimda gördüm üstelik cinsiyetlerini bile gördüm yalniz su dördüncü hamileliğin meçhul hala birgün kiz bebek gördüm birgün birine oğlum olucak dediğimi gördüm bakalim hayirlisi

Benim rüyalarim genelde çikar ama bu sefer boş çıktı
Mesela dün rüyamda cüzdanimdaki paralari çaldirdigimi gördüm ve telefon sesine uyandim, işsiz kaldıgımı ögrendim..
Ama bebek konusunda bu sefer tutmadı işte..
Umarım bebeginizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim

cnm ya bende dua ettim geçen hem de ağlayarak eğer bu ay hamile kalacaksam benim yada eşimin rüyama gelsin dedim eşime de hiç bir şey söylemedim etkilenmesin diye.sabah eşime rüya gördün mü hiç dedim güldü.rüyasında bana bu tedavi tuttu bak hamilesin diyordu sonra da hastanede görmüş doğum yapmışım erkek çocuğu doğurmuşum. ben de rüyamda annemi gördüm geçen dua ettiğimde değil ama bebeğim varmış benden alıp götürmüşler uzak bir yere annem bebeğimi bulmaya gidiyor bende diyorum ki bebeğim gitti bari annem gelsin diyorum hiç inanmıyorum bebeğe umudu kesiyorum annem geliyor koşuyorum bi bakıyorum kucağınd erkek bebek ölü mü yaşıyor mu diyorum bakıyorum canlı kucağıma alıyorum oğlum diye sarılıp ağlıyoum.

mrblar kaç gündür rüyamı düşündüğüm günler bu günler o kadr çok istiyorm sağlıklı hayrlı evladımın olmasını 2,5 senedir şükür bi problemmz yok geçtğimz nisan ayında bi düşüğüm oldu ve ben rüyamda erkek bi bebek emziriyorum sonra sarı bi sıvı geldi eşime anlattım ama yumurta sarısı gibi bişey de görünce rüyamda morelim bozuldu çok geçmeden hamile olduğumu öğrendm ama malesef bebğimi kaybettm çok acılar çektim kürtaj hastane vs..
ve hayırlara olsun inşaallah geçtiğimz hafta yine çocuuğumun oldğunu gördüm kokusunu mutluluğunu hissedyrdm bana benziyodu pamuk sap sarı saçları vardı sağ göğsümü sağıyorum bastrmamla süt geliyo oh diyorum sütümde var inşallah rüyalarım gerçek olur :))

inş cnm inşallah benimki de rüya değil gerçekti sanki o kadar derin hissettim ki annelik duygusunu anlatamam günlerdir ağlıyorum o rüyayaya hala da ağlıyorum

ben psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü her gece Allahım rüyamda göeym diyorum ve hayellerle dalıyorm uykuya görsem her gece görürüm ki bnm rüyalarım genelde çıkar inşallah bu defa olucak inanıyrm RABBİME:))

Ben bu ay cok rüya görür oldum ve bat a 2 hafta fln varken rüyamda göğüslerimden süt aktığıni gördüm tabirinde kısa sürede bebeğiniz olacağına işarettir yazıyordu ve ben bu ay regl olmadım hamileyim çok şükür :)

canm tebrk ederm hayrlısyla kucagna alırsın inşallah :)
bnde yumrtlama günmde gördüm yani bnmde bataa 2 hafta vardı bata 10 gn faln kalşdı gelmz inşalllah bat :) benmde senn gbi rüyamda sağ göğsümden süt geldi dokunmamla birlikte ve sevindm oh bebeğimi emziricem dedim :) inşallah
nisan ayın da da bebeğimi emzirdiğimi ve emzrrken sarı gbi süt geldi sevndm bebek rüyası çıkar diye ama sarı süt üzdü beni nitekim hamile oldugmu öğrendm ve düşük yaptım yani rüyam çıkmştı ve çok çektm çok hasta oldum sarı hastalık rengi derler yaa hayrlısı artk Allahtan

Benim süt bembeyazdi canım ins sende hayırlı haberler alırsın ve ins yine aynı acıları yaşamazsin güzel haberlerini bekliyoruz :)

Benim süt bembeyazdi canım ins sende hayırlı haberler alırsın ve ins yine aynı acıları yaşamazsin güzel haberlerini bekliyoruz :)
inşallah canm bizler içnde dua edin evlat hasreti çok kötüymüş bu sefer ki süt beyazdı canımm :)=) inşallah 3. de olucak inanıyorum

Bende bugün bir rüya gördüm erkek bebek ayakkabısı hediye edilmişti bana.hayirlisi bakalım hemen umitlenmiyiruz

ay bende o şekilde gördüm. birisi geldi kim olduğunu görmedim bilmiyorum. koluma hafifçe dokundu sonra karnımı okşadı hamilesin sen dedi ilk defa böyle bi rüya gördüm

Ben rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm göğsümden süt fışkırıyordu defalarca gördüm bu rüyayı ama halen çocuğumuz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…