HAMiLE OLDUGUNU ÖGRENMEDEN ÖNCE RÜYASINDA GÖREN VARMI ?

Allah ayan ediyor insana ama dedigin gibi dogru yorumlamak ve hayırlısını istemek lazım yinede.

Allah ayan ediyor insana ama dedigin gibi dogru yorumlamak ve hayırlısını istemek lazım yinede.
Kesinlikle hayırlısı demek lazım tatlım şu ara rüyalarla iyice kafayı bozmuş durumdayım ben hatta cinsiyetini öğrenmeden bi kaç gün önce erkek bebek gördüm rüyamda oğlum olacaktı bizim sonumuz biraz kötü oldu ama vardır bunda da bi Hayır dedik isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inş

Ben dış gebelikten sonra bir daha hiç bebeğim gelmeyecek sandım.. bu ay 2 gün geciktim ama umut yok işte test bile yapmadım o akşam yengem geldi rüyamda senle yakupa bir sürü küçük altın gelmişti, sen hamile misin yoksa dedi bilmiyorum demiştim sonra görümcemde kendini hamile görmüş rüyasında ama korundukları için kendinden umudu yoktu nasip banaymış yeni öğrendim hamile olduğumu inşaAllah Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin kardeşim..

Kızlar şekerim 148 çıktı üç gündür tatlısı fazla kaçırdım o yüzden olabilir mi
Geçmiş olsun, dikkat et. Ye tatlıyı dogur atlıyı derler ) canı tatlı isteyenin oglu olurmuş..
Benim 12 hafta süren hamileligimde sadece deli gibi ekşi yiyesim geliyordu. Herseyin üzerine limon sıkardım

Çok sevindim canım gözün aydın. Darısı bizlere

Geçmiş olsun, dikkat et. Ye tatlıyı dogur atlıyı derler ) canı tatlı isteyenin oglu olurmuş..
Benim 12 hafta süren hamileligimde sadece deli gibi ekşi yiyesim geliyordu. Herseyin üzerine limon sıkardım
Bnde hep ekşi yedim ama oğlum olacak bir aydır bal keçi boynuzu pekmezi içiyorum bu aralar abartı m galiba

Kayıp mı ettin bebegini :-((
Bende iki yıl evvel 12 haftalık bebegimi kaybettim ve hala hüngür hüngür aglarım zaman zaman..

Kayıp mı ettin bebegini :-((
Bende iki yıl evvel 12 haftalık bebegimi kaybettim ve hala hüngür hüngür aglarım zaman zaman..
Malesef tatlım rahim ağzı yetmezliği yüzünden 18 haftalık oğlumu kaybettim hatta onu da rüyamda gördüm biliyor musun bi gün öncesi rüyamda boş bebek Arabası sürüyordum

Malesef tatlım rahim ağzı yetmezliği yüzünden 18 haftalık oğlumu kaybettim hatta onu da rüyamda gördüm biliyor musun bi gün öncesi rüyamda boş bebek Arabası sürüyordum

Bende kaybettigim için seni çok iyi anliyorum.. Rüyalar gerçekten çogu zaman önemsenmeli. Ben kolay kolay rüya görmem ama gördügümdede yasarim. Bakalm insallah bu seferki rüyalarimda hayra çiksin.

Bende kaybettigim için seni çok iyi anliyorum.. Rüyalar gerçekten çogu zaman önemsenmeli. Ben kolay kolay rüya görmem ama gördügümdede yasarim. Bakalm insallah bu seferki rüyalarimda hayra çiksin.
Yaşayan biliyor hakikaten canım kolay değil ama herşey bizler için tabiki iyisi de kötüsü de geliyor insanın başına umarım hayırlısı olur senin için mutlu mutlu haberler alırsın inş

Yaşayan biliyor hakikaten canım kolay değil ama herşey bizler için tabiki iyisi de kötüsü de geliyor insanın başına umarım hayırlısı olur senin için mutlu mutlu haberler alırsın inş
Inanmayacaksin ama daha bir gün önce ultrason resimlerine bakip saatlerce agladim. Yasamasam nasil üzücü oldugunu bukadar bilemezdim. Rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün..
Belirtilerim var gibi ama bellide olmaz tabii. Adet tarihi yaklastikca ümitsizligim artiyor. Hayirlisi

Ümitsizliğe kapılma benim gecikmeden ikinci üçüncü günü bile belirti yoktu test silik çıktı ama kan testine kadar regl im gelecekmiş gibi hissettim ama hamileymişim benim doğru düzgün bulantım bile olmadı belirtiler bünyeye göre değişiyor sanırım hatta aynı kişinin iki hamileliği bile farklı olabiliyormuş sabırla bekle sen regl gününü

ben görmüştüm ve kalktıgım anda test yaptım, pozıtif çıkmıstı :=)
allah herkesın gönlüne göre versin.

Tşkler canım moral verdigin için. İlk hamileligimde çok yorucu çalışıyordum diye kendimi fazla dinlemedim, zaten hiç ihtimal dahi vermiyordum. 1 yada iki kere korunmasız olmuştu ve yumurtlama dönemi bile degildi. Bacaklarıma gramplar girdi şiddetli bir şekilde,arkadaki dişlerimden birine agrı girdi agız bakımıma dikkat eden biri oldugum halde. Annemden duymuştum hamilelikte bu iki belirtiyi.. Ve canım deli gibi ekmek arası sucuk istiyordu. Şok olmuştum hamile oldugumu ögrendigimde. Adetime 1-2 gün kala idrar testi yaptım sabah ikinci idrarımla.. Ve anında kıpkırmızı olmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…