- 17 Temmuz 2017
- 83
- 65
- 8
8 gün canımVar canım görüyorum ben kaç gün geçti adetin
Geç döllenme falan mı oldu polikistik over falan mı var silik biraz. Hayırlı olsun bu arada canım8 gün canım
Kızlar banada yardımcı olur musunuz sizce var mı
İnşallah canım hayırlısı olsun. Bende yeni öğrendim hamileligimi pko var bendede en son 3 Haziran'da adet oldum 11 temmuz idrarda 12 temmuz kanda öğrendim 24 temmuza randevu aldim inşallah sağlıklıdır bebişim gittiğimde görürüm. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlar la doldursun inşallahTeşekkür ederim canım önceden polikistik over vardı 1 buçuk sene önce falan bende geç döllenme diye düşünüyorum inşallah vardır sorunsuz bi şekilde devam eder
Allah uzun ölümler versin canım inşallah vardır darısı isteyenlerin başınacanım çok silik dahi olsa gebelik oluyor diye biliyorum kızkardeşimde yaşadık bu görüntüyü aynen..şimdi oğlu oldu..o hormon idrarda yoksa bembeyaz kalır
inşallah gönlünce olur
amin canım inşallah sağlıklı bebişin olur haber verirsin artık bize de :)İnşallah canım hayırlısı olsun. Bende yeni öğrendim hamileligimi pko var bendede en son 3 Haziran'da adet oldum 11 temmuz idrarda 12 temmuz kanda öğrendim 24 temmuza randevu aldim inşallah sağlıklıdır bebişim gittiğimde görürüm. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlar la doldursun inşallah
İnşallah canım Allah'ın izniyle gorurumde hemen veririm İnşallah :)amin canım inşallah sağlıklı bebişin olur haber verirsin artık bize de :)
Ay çok sevindim adına ya hayırlısı olsun kuzumİnşallah canım Allah'ın izniyle gorurumde hemen veririm İnşallah :)
Amin inşallah cnm. :) Senin hakkındada hayırlısı olsun inşallah. Sende haber ver olur muAy çok sevindim adına ya hayırlısı olsun kuzum
amin canım yarın güzel haberi veririm inşallah canımAmin inşallah cnm. :) Senin hakkındada hayırlısı olsun inşallah. Sende haber ver olur mu
İnşallah canım. Ne kadardır evlisin bebek istiyorsun :)amin canım yarın güzel haberi veririm inşallah canım
bir buçuk sene oldu canım sen ne zamandır evlisin :)İnşallah canım. Ne kadardır evlisin bebek istiyorsun :)
Ağustosta 2 yıl olacak canım Allah izin verirse :)bir buçuk sene oldu canım sen ne zamandır evlisin :)
İnşallah canım hayırlısı olsun. Bende yeni öğrendim hamileligimi pko var bendede en son 3 Haziran'da adet oldum 11 temmuz idrarda 12 temmuz kanda öğrendim 24 temmuza randevu aldim inşallah sağlıklıdır bebişim gittiğimde görürüm. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlar la doldursun inşallah
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar,siz de katılın aramıza...Allah uzun ölümler versin canım inşallah vardır darısı isteyenlerin başına
İnşallah canım inşallah.Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar,siz de katılın aramıza...
çok güzel canım bizimde aralıkta 2 yıl olacak inşallahAğustosta 2 yıl olacak canım Allah izin verirse :)
İnşallah tatlımİnşallah canım inşallah.
İnşallah canım uzun seneleriniz olsun inşallahçok güzel canım bizimde aralıkta 2 yıl olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?