Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Benimde gögüslerimde agrı ve patlayacak gibi oldu adet agrısını çektim halen çekiyorum ama bugün ögrendim tahmini 5 yada 6 haftalık hamileymişim :)

ve dün evde yaptıgım testte silikti benimde testim

Hayırlı olsun cnm. Kaç gün geçti adetin sonucun kaç çıktı. Belirtilerin neler
ben dün adet olmam lazımdı 15 temuzda olmadım akşama test yaptım evde silik çıktı birdaha yaptım oda silikti bugün acile gittim test yaptırdım kesin olarak ögrendim hamileymişim sonucu gösteren bi kagıt almadım heycandan çıktım hemen :)

Aa sonucun kaç bilmiyomusun bana gebelik var dedi ben hemen sonuç kaç diye sordum :)

Aa sonucun kaç bilmiyomusun bana gebelik var dedi ben hemen sonuç kaç diye sordum :)
valla ilk hamileligim ne soracagımı bilmedim doktora ölüyordum heycandan sormadım da bi kagıt almadımda kg dedim çıktım hemen kapıdaki eşime müjdeyi verdim o benden saha çok istiyordu çünkü

Merhaba kizlar. Gebeligimin basında 6.7. Haftalarda çok fazla göğüs hassasiyetim vardı. Hatta dokunamıyordum bile bugün 8+1 oldum ve göğüs hassasiyetim yok midem de bulanmıyor sizde de var mi böyle durumlar :/

Arkadaşlar,hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu yaşayan var mı,ya da bu konuda bilgisi olan?
Doktor düşük riski,erken doğum ihtimali gibi şeylerden bahsetti,korkuyorum biraz...
Bende bakteri cikti gecen hafta, 5 gunluk augmentin antibiyotik verdi. Baska bir doktora da sordum kullanabilirsin dedi. Korka korka aldim bakalim tekrar kontol haftaya

Herkese tekrar merhaba sonucu atmadıysan da değeri bir sor bir gün ara verip sonraki gün tekrar test isterler artış düzgün mü diye en az iki kat artması istenir... Bende 5+4 oldum bugün. Ancak lekeleme oldu çok tedirginim yarın hemen doktora gidicem bu durumda olan var mı acaba

Bende bakteri cikti gecen hafta, 5 gunluk augmentin antibiyotik verdi. Baska bir doktora da sordum kullanabilirsin dedi. Korka korka aldim bakalim tekrar kontol haftaya
Bakteri derken nasıl yani arkadaşım?
Bana da ilaç verdi ama devam ediyo biraz,yarın tahlil verecem,bikaç gün sonra sonuç çıkar.Allah ikimize de şifa versin.Hepimizin sağlıklı hamilelikleri ve doğumları olsun...

Merhaba kizlar. Gebeligimin basında 6.7. Haftalarda çok fazla göğüs hassasiyetim vardı. Hatta dokunamıyordum bile bugün 8+1 oldum ve göğüs hassasiyetim yok midem de bulanmıyor sizde de var mi böyle durumlar :/
Ben de hem mide bulantısı hem göğüs haassasiyeti hala var,büyüme de devam ediyo

Hoşgeldiniiizz...Göğüs hassasiyeti çok normal,benim hala devam ediyo hatta,adet tarihlerinde sanki hasta olacakmış gibi belirtiler yaşanıyor.Hemen hemen herkesin yaşadığı şeyler,korkmayın.Hayırlı olsun,sağlıklı sıhhatli olsun hamileliğiniz...

Ben de sordum Idrar yolu enfeksiyonuna bi bakteri sebep olmus o nedenle antibiyotik sart dedi. Eger virus nedeniyle enfeksiyon olsaymis su ucerek falan atilabilirmis. Ama cok gorulen bisey endiselenmeye gerek yok. Asil benim bugun lekelenme oldu enfeksiyon falan aklima bile gelmedi, kanama dursun baska bisey istemiyorum

İnternetten sonucuna bakabilirsin canım,eğer bakmak istersen adım adım yazarım.
Hayırlı olsun,Allah sağlık versin...

Benim doktorum hiçbişey açıklamıyo ya,belki benim durumumda seninle aynı,sadece ilaç yazdı.
Lekelenmen yoğunmu canım,yoğun değilse endişelenme ama devam ederse yarını bekleme acile git bence.

Hisbuldum canım. Sağolun amin inşallah

Benim doktorum hiçbişey açıklamıyo ya,belki benim durumumda seninle aynı,sadece ilaç yazdı.
Lekelenmen yoğunmu canım,yoğun değilse endişelenme ama devam ederse yarını bekleme acile git bence.
Cok yogun degil ama var, devam ediyor. Renkli koyulastigi an gidicem simdilik acik pembe. Bugun sabah gittim bebegimin kalp atisi ve gelisimi normal kanamaya yapicak simdilik bisey yok adet kanamasi gibi olursa gel dedi.

Cok yogun degil ama var, devam ediyor. Renkli koyulastigi an gidicem simdilik acik pembe. Bugun sabah gittim bebegimin kalp atisi ve gelisimi normal kanamaya yapicak simdilik bisey yok adet kanamasi gibi olursa gel dedi.
Uzman diliyle sorunlarınıza cevap olması dileğiyle.. Bebeğinizin kalp atışı varsa stres yapmayın, bolca dinlenin doktorunuz mutlaka progesteron içerikli ilaç vermiştir.. kullanın cinsel ilişkiden uzak durun. Lekelenme artarsa aynı ilacın iğnesi var o önerilir. Ve pozitif düşünün. Geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…