Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Ozlem Hanim yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Maalesef hicbir ilac vermedi, progesteronu 2-3 defa sordum gerek olmadigini, kanitlanmis bir faydasi olmadigini falan soyledi. Bilinen de bir doktor kendisi ama bilemedik bizde ne yapacagimizi.

Cok yogun degil ama var, devam ediyor. Renkli koyulastigi an gidicem simdilik acik pembe. Bugun sabah gittim bebegimin kalp atisi ve gelisimi normal kanamaya yapicak simdilik bisey yok adet kanamasi gibi olursa gel dedi.
Bişey çıkmamasına sevindim.İnşaallah devam etmez kanama.

Yok dün 3_4damla bugün de 1damla kasık da da çok ağrı var ondan korkuyorum öğleden sonra doktora gidicem inşallah kötü bir şey yok tur

Merhaba arkadaşlar bende hamileliğimi 3 gün önce öğrendim şimdi degerimin katlanması bekliyorum doktorum clenax kan sulandırıcı iğne ile progestan verdi bu sabah hafif çarpıntım oldu tedirgin oldum gebeliğin ilk haftaları normal mi??? Yoksa ilaçlar mı yaptı?? Bi yardımcı olur musunuz??

Canım çarpıntı çok normal kanda artan basınçtan dolayı oluyor ama içine sinmezse doktorla da bi görüş istersen

Canım 8 gün gecikti günüm sadece implantasyon kanaması gibi oldu çarpıntı da hafif ama sık oluyor senin nasıl

Canım 8 gün gecikti günüm sadece implantasyon kanaması gibi oldu çarpıntı da hafif ama sık oluyor senin nasıl
Benimde 4 gün önce implantasyon kanaması oldu çarpıntı bugün başladı canım dediğin gibi çok olmuyo ama sık oluyo sanki geçiyo yine başlıyo anlamadım kan versene bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…