Ozlem Hanim yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Maalesef hicbir ilac vermedi, progesteronu 2-3 defa sordum gerek olmadigini, kanitlanmis bir faydasi olmadigini falan soyledi. Bilinen de bir doktor kendisi ama bilemedik bizde ne yapacagimizi.Uzman diliyle sorunlarınıza cevap olması dileğiyle.. Bebeğinizin kalp atışı varsa stres yapmayın, bolca dinlenin doktorunuz mutlaka progesteron içerikli ilaç vermiştir.. kullanın cinsel ilişkiden uzak durun. Lekelenme artarsa aynı ilacın iğnesi var o önerilir. Ve pozitif düşünün. Geçmiş olsun .
YAZARSAN BAKARIM CANIM :)İnternetten sonucuna bakabilirsin canım,eğer bakmak istersen adım adım yazarım.
Hayırlı olsun,Allah sağlık versin...
Özele yazdım canım...YAZARSAN BAKARIM CANIM :)
Yoğun bi şekilde mi arkadaşım,bir doktora gitmekte fayda var...Merhaba, 5+4 de lekeleme yaşayan var mı acaba, çok tedirginim
Bişey çıkmamasına sevindim.İnşaallah devam etmez kanama.Cok yogun degil ama var, devam ediyor. Renkli koyulastigi an gidicem simdilik acik pembe. Bugun sabah gittim bebegimin kalp atisi ve gelisimi normal kanamaya yapicak simdilik bisey yok adet kanamasi gibi olursa gel dedi.
İnşaallah yoktur.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,sağlıklı hamilelikler,doğumlar versin...Yok dün 3_4damla bugün de 1damla kasık da da çok ağrı var ondan korkuyorum öğleden sonra doktora gidicem inşallah kötü bir şey yok tur
Canım çarpıntı çok normal kanda artan basınçtan dolayı oluyor ama içine sinmezse doktorla da bi görüş istersenMerhaba arkadaşlar bende hamileliğimi 3 gün önce öğrendimşimdi degerimin katlanması bekliyorum doktorum clenax kan sulandırıcı iğne ile progestan verdi bu sabah hafif çarpıntım oldu tedirgin oldum gebeliğin ilk haftaları normal mi??? Yoksa ilaçlar mı yaptı?? Bi yardımcı olur musunuz??
Sanki var gibi, benim de boyleydi ilk sonra 15 dakika sonra tam cope aticam bi baktim koyulasmisKızlar banada yardımcı olur musunuz sizce var mı
Sende de var mı canım?? Bu arada testini şimdi gördüm hamişsin galiba maşallahCanım çarpıntı çok normal kanda artan basınçtan dolayı oluyor ama içine sinmezse doktorla da bi görüş istersen
İnşallah vardır canım ya ben o kadar beklemedim çünkü bi süre sonra geçersiz oluyor :)Sanki var gibi, benim de boyleydi ilk sonra 15 dakika sonra tam cope aticam bi baktim koyulasmis
Bencede var canım adete kç gün var bilmiyorum ama var belli.. Sende çok oluyor mu çarpıntı???Evet canım hafif oluyor bazen bende onu araştırırken üye oldum buraya inşallah vardır yarın kan testiyle netleştirmek istiyorum
Benimde 4 gün önce implantasyon kanaması oldu çarpıntı bugün başladı canım dediğin gibi çok olmuyo ama sık oluyo sanki geçiyo yine başlıyo anlamadımCanım 8 gün gecikti günüm sadece implantasyon kanaması gibi oldu çarpıntı da hafif ama sık oluyor senin nasıl
Var canım görüyorum ben kaç gün geçti adetinKızlar banada yardımcı olur musunuz sizce var mı
yarın gidip vericem canım inşallah vardırBenimde 4 gün önce implantasyon kanaması oldu çarpıntı bugün başladı canım dediğin gibi çok olmuyo ama sık oluyo sanki geçiyo yine başlıyo anlamadımkan versene bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?